Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Докато ти е чудно акциите ми се вдигнаха с 1.5% за по малко от 4 седмици.У били по върховете а вчера само едната качи още 8% след отчета....Виж сега когато ти дават акъл специалисти дето купуват акции за по 20 долара е така.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мене друго ми е чудно. Единия се радва, че вдигат лихвите, докато другия тъкмо е купил акции по върховете, а му се пише приятел и го поощрява
ако си олл-ин в акции определено не е момент за вселба
ако имаш облигации с относително близък падеж + мерак за допълване в портфейла с акции всеки спад е добре дошъл предвид ,че чакаш облигация на падеж.
ако имаш и интерес да купиш НИ то повишаването на лихвите определено води до намаляване на конкуренцията (най-малко) от страна на хората със заемен капитал и дава по-добри възможности за покупка
та всяко нещо си има причина.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Мене друго ми е чудно. Единия се радва, че вдигат лихвите, докато другия тъкмо е купил акции по върховете, а му се пише приятел и го поощрява
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
предполагам, че е помагал и на децата така, че той си знае.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ее, как бе
не само лавче ами и по 2 полюции хвърлиха на килима с накавръчко
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Тъкмо се чудех как така липсва лафче по случай повишените лихви.
не само лафче ами и по 2 полюции хвърлиха на килима с накавръчкоLast edited by ratten; 27.07.2023, 09:53.препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
именно
това като хватката на боа удушвач - жертвата рита,мята,гъне се, но змията затяга захвата плавно и постепенно
ЦБ далеч не са такива ангелчета каквито се представят.
ако в едната част от пазарния цикъл крадат от хората със спестяванията то в следващата част душат тези с кредитите - няма ги никакви само по дъна и върхове, но те са малка част от пазарния цикъл
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за щастие не е взел български дцк
обаче започвам да си мисля, че някой много умело го насочва,
къде да "инвестира" и кой сектор да обрече
и с тия подпитвания за банско, аз сериозно бих се притеснил на твое място
Ох не мога повече,твоя акъл е до среброто и заема..дотам си..бил мислил ха ха
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Забрави БетЕра, този "мастит бизнесмен" с речник и интелект на 16-годишен
А и Петърчо, въпреки че с него съм внимателен, предвид крехкото му психично здраве.
Въпреки това, вероятно съм дал повече полезна информация от теб
Обещавам че когато спрат грозните обиди към всичко българско, призивите за конфискация и откровените (жалки) лъжи за състоянието на пазара, ще съм по-обран.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4096024[/ATTACH]
Сега ще постоим поне до края на годината на тези висини. После ще видим.
Заб. Обърнете внимание кога спихна Лемън - една година след пика. Търси си следващия Брадър.
това като хватката на боа удушвач - жертвата рита,мята,гъне се, но змията затяга захвата плавно и постепенно
ЦБ далеч не са такива ангелчета каквито се представят.
ако в едната част от пазарния цикъл крадат от хората със спестяванията то в следващата част душат тези с кредитите - няма ги никакви само по дъна и върхове, но те са малка част от пазарния цикъл
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Остави Купата, той се извини за грешката в годината. Сега обаче каза, че като прочел за кольовите ДЦК, започнал да се притеснява от държавен фалит преди влизането в монетарния съюз.
Банско какво е дало на България ?
Я виж само гена им там селянин,до селянин.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Остави Купата, той се извини за грешката в годината. Сега обаче каза, че като прочел за кольовите ДЦК, започнал да се притеснява от държавен фалит преди влизането в монетарния съюз.
обаче започвам да си мисля, че някой много умело го насочва,
къде да "инвестира" и кой сектор да обрече
и с тия подпитвания за банско, аз сериозно бих се притеснил на твое мястопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар