If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
предполагам, че е помагал и на децата така, че той си знае.
На детето помогнах да се изучи.Бая зор видех.После той си купи 3 имота ,щото е топ програмист и заплатата му е 10К без бонусите. И жена му и тя 5 К.Похарчих пара колкото за 1 маломерка от ратковите. тая ивестиция вече се изплати по 20.По- добра не се сещам
именно
това като хватката на боа удушвач - жертвата рита,мята,гъне се, но змията затяга захвата плавно и постепенно
ЦБ далеч не са такива ангелчета каквито се представят.
ако в едната част от пазарния цикъл крадат от хората със спестяванията то в следващата част душат тези с кредитите - няма ги никакви само по дъна и върхове, но те са малка част от пазарния цикъл
Тъкмо се чудех как така липсва лафче по случай повишените лихви.
Забрави БетЕра, този "мастит бизнесмен" с речник и интелект на 16-годишен
А и Петърчо, въпреки че с него съм внимателен, предвид крехкото му психично здраве.
Въпреки това, вероятно съм дал повече полезна информация от теб
Обещавам че когато спрат грозните обиди към всичко българско, призивите за конфискация и откровените (жалки) лъжи за състоянието на пазара, ще съм по-обран.
Че той Петрогъзчо се храни с чужди несгоди. В земеделските акции го заклаха и му се подиграха. Там се разбра, че този абонат просто си играе на форекс с Агрия и Атера, да не говорим за реални най-стабилни активи, каквито представляват имотите,там няма никакъв шанс, там е тотален аутсайдер!
Сега ще постоим поне до края на годината на тези висини. После ще видим.
Заб. Обърнете внимание кога спихна Лемън - една година след пика. Търси си следващия Брадър.
именно
това като хватката на боа удушвач - жертвата рита,мята,гъне се, но змията затяга захвата плавно и постепенно
ЦБ далеч не са такива ангелчета каквито се представят.
ако в едната част от пазарния цикъл крадат от хората със спестяванията то в следващата част душат тези с кредитите - няма ги никакви само по дъна и върхове, но те са малка част от пазарния цикъл
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Остави Купата, той се извини за грешката в годината. Сега обаче каза, че като прочел за кольовите ДЦК, започнал да се притеснява от държавен фалит преди влизането в монетарния съюз.
Купата е бита карта.Още от както е набил в Банско с братчедите си.България винаги е била държава в която хората са били на различни нива като култура спрямо това къде са родени.
Банско какво е дало на България ?
Я виж само гена им там селянин,до селянин.
Остави Купата, той се извини за грешката в годината. Сега обаче каза, че като прочел за кольовите ДЦК, започнал да се притеснява от държавен фалит преди влизането в монетарния съюз.
за щастие не е взел български дцк
обаче започвам да си мисля, че някой много умело го насочва,
къде да "инвестира" и кой сектор да обрече
и с тия подпитвания за банско, аз сериозно бих се притеснил на твое място
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Индийците се отказаха от доматите заради високите цени
„Цената беше към 1,20. Сега е 2,80 за килограм. Клиентите, особено по-бедните, изобщо не купуват. Спряха да ги ядат. Даже хотелите не купуват”, каза Санджай, продавач в Мумбай.
предполагам, че е помагал и на децата така, че той си знае.
Не му е била целта, сина му се е устроил в скъп южен квартал, благодарение на майка му, не на баща му. Целта му е била с чисто инвестиционна цел, да отдава под наем, както са го щавили него. Идеята му се е зародила 2003г. Няма лошо
Коментар