IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Бачкатор по строежите не пада под 2500-3000 лв на месец. А по строежите 60-70 процента от работниците са роми. Така че със сигурност, който иска да работи не е беден.В училищата има все повече роми. В университетите им дават стипендии. Какво повече от това?
    А един бачкатор на строежите допринася в пъти повече за икономиката,отколкото някой търтей на социални помощи.
    Ти що не идеш на строежите да усетиш за какво иде реч?
    Я ми кажи колко години ще издържиш на такава работа ?

Коментар

• [QUOTE=Bailor;n4072267]

Така е берто, като не следиш кой какво е писал, а само ляляш и тръгваш да обиждаш. Самия лаконик, ката слаб познавач е споделял, че е продал март 22 и прогнозираше срив още същата пролет. Е, мина цяла година, а от срив няма и следа.[/QUOTE]

Ще ти се да е точно така...като за начало паднаха броя на сделките. Също така сделките се сключват, но при не мислим до преди година коментар от офертната цена до 10%... Просто банките все още държат супер ниски лихви и затова пазара още се държи. Да видим до кога ще е така?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

имаш ли идея какво и за колко е продал лаконик? познаваш ли го?
        май тръгваш по пътя на комплексарите, които гледат да неглижират опонента на лична основа при това с фантазиране...
        Така е берто, като не следиш кой какво е писал, а само ляляш и тръгваш да обиждаш. Самия лаконик, ката слаб познавач е споделял, че е продал март 22 и прогнозираше срив още същата пролет. Е, мина цяла година, а от срив няма и следа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Какво и за колко не знаем, ама сам се хвалеше:

Излязал е в кеш точно със старта на огромната инфлация! Щото прогнозите му се сбъдват!

пп Имаше един тук, дето пет години преди лаконичния продаде 2 апартамента. И он връО бил продал, Фалеше си кеша и сЪга гние у незаконна гробница у затънтена шопска ма'ала.
          Преди малко показах как се "сбъдват" прогнозите на лаконик. Прогнозира срив пвез есента на 22'ра, а това се оказа годината с най-голям ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Байло, я кажи като по старши у форума. Много ли са талантите, които продадоха наследството и профукаха парите, докато си играят на инвеститори?
            Ооо, с лопата да ги ринеш..и после всички взеха да дават акъл как има много по-печеливши инвестиции в кво ли не...ама нито един от тях не се появи в темите за другите "по-печеливши"

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Беше познал за краен срок март, когато изтече една година откак е продал обор. След този месец, само си яде ноктите, особено, след, като се е информирал по трудния метод, че 80% от собствениците и купувачите, въобще нямат заемни отношения с банките.
              Байло, я кажи като по старши у форума. Много ли са талантите, които продадоха наследството и профукаха парите, докато си играят на инвеститори?

Коментар

Наистина това ти е нивото на интелекта-да се занимаваш с битовизми и сплетни. От теб и петрогъзчо не съм прочел нито един смислен анализ.
                Ето заради такива калинки в държавната администрация в България не идват повече инвеститори.
                А къщата е на 3 етажа по 140 квадрата всеки.Моето семейство обитаваме един етаж. Така че няма да ми е по-малко широко при всички обстоятелства. Със сигурност ти за 140 квадрата жилище може само да си мечтаеш.
                Мечтая си да имаме подредена държава с добра инфраструктура и закони(добри или лошо), които важат за всички. Иначе и аз имам наследствени къщи по 140+ кв., но какво от това...

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

2023 ще е ужасна година за хората с тухли в главите.
                  Кредит да имаш,вече ще бъде все едно имаш воденичен камък на врата
                  Ето и другия корифей-предсказател!! 19.10.22г, 14:31ч. ПОЛОВИНАТА ГОДИНА МИНА, а на хората с имоти нищо лошо не им се е случило, хахахаха, сега тия двамата вместо да се скрият завинаги, ще продължават да повръщат в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ти гледай само сестра ти и зетя да не се усетят, че са се прецакали в щатите и да се сетят, че в Бг е по-добре... и да вземат да се върнат за постоянно в бг-то!
                    Нали се сещаш, че ще трябва да делиш с тях наследствената къща и няма да ти е толкова широко, м?
                    Наистина това ти е нивото на интелекта-да се занимаваш с битовизми и сплетни. От теб и петрогъзчо не съм прочел нито един смислен анализ.
                    Ето заради такива калинки в държавната администрация в България не идват повече инвеститори.
                    А къщата е на 3 етажа по 140 квадрата всеки.Моето семейство обитаваме един етаж. Така че няма да ми е по-малко широко при всички обстоятелства. Със сигурност ти за 140 квадрата жилище може само да си мечтаеш.
                    Last edited by mirodes; 04.06.2023, 14:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не са единици, имат програми и ги интегрират ( тези които имат желание разбира се) а тук защо не ги интегрираме? Много просто, трябват ни неуки и бедни, за да бъдат купувани евтино, когато потрябва.
                      Бачкатор по строежите не пада под 2500-3000 лв на месец. А по строежите 60-70 процента от работниците са роми. Така че със сигурност, който иска да работи не е беден.В училищата има все повече роми. В университетите им дават стипендии. Какво повече от това?
                      А един бачкатор на строежите допринася в пъти повече за икономиката,отколкото някой търтей на социални помощи.
                      Last edited by aleks262; 04.06.2023, 14:45. Причина: Следващите коментари няма да бъдат редакирани, а направо ще бъдт изтрити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                        Здравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
                        Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта!
                        Вижте шаманът какво е написал на 23.08.22г. в 7:34ч.

ГОЛЯМ ПОЗНАВАЧ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Коментар

Хахаха-представям данни и доказателства от статистическите институти и учени от съответните държави. Викаш да не вярвам на тях,а на теб, който не представяш никакви данни или доказателства.
                          Наистина си много смешен.
                          А сестра ми и зет ми работят в полицията в един американски град и ми казват, че престъпността там е в ПЪТИ ПО-ВИСОКА ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ. А и тепърва ще нараства заради увеличаващите се малцинства.
                          А на мен виза ми отказаха заради лечение. Не че съм искал да живея в САЩ.Нямам никакво желание да напускам България.
                          Ти гледай само сестра ти и зетя да не се усетят, че са се прецакали в щатите и да се сетят, че в Бг е по-добре... и да вземат да се върнат за постоянно в бг-то!
                          Нали се сещаш, че ще трябва да делиш с тях наследствената къща и няма да ти е толкова широко, м?

Коментар

Само дето подобни мегаталанти са единици.И то основно в спорта. А има милиони други, които ги хрантутят на социални помощи и вършат престъпления.
                            То и Чирков беше мегаталант.И дотам свършиха мегаталантите от тоя етнос. А забравих Азис.
                            Не са единици, имат програми и ги интегрират ( тези които имат желание разбира се) а тук защо не ги интегрираме? Много просто, трябват ни неуки и бедни, за да бъдат купувани евтино, когато потрябва.

Коментар

Хахаха-представям данни и доказателства от статистическите институти и учени от съответните държави. Викаш да не вярвам на тях,а на теб, който не представяш никакви данни или доказателства.
                              Наистина си много смешен.
                              А сестра ми и зет ми работят в полицията в един американски град и ми казват, че престъпността там е в ПЪТИ ПО-ВИСОКА ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ. А и тепърва ще нараства заради увеличаващите се малцинства.
                              А на мен виза ми отказаха заради лечение. Не че съм искал да живея в САЩ.Нямам никакво желание да напускам България.
                              Не е трябвало да им казваш, че имаш здравословен проблем.

Трябвало е да кандидатстваш за виза като турист, и после да им поискаш политическо убежище,
                              но на интервюто не е трябвало да им казваш за здравословните ти проблеми. Тях си можел да им ги кажеш по-късно.
                              Last edited by Kris_; 04.06.2023, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И лошо ли е? По-добре мега талант като Мохамед Салах, отколкото, бял Щефан с изпъната ръка напред.
                                Само дето подобни мегаталанти са единици.И то основно в спорта. А има милиони други, които ги хрантутят на социални помощи и вършат престъпления.
                                То и Чирков беше мегаталант.И дотам свършиха мегаталантите от тоя етнос. А забравих Азис.

Коментар

Working...
                                X