IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Traicho_80;n4072277]
    Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Бъркаш се, не вещая срив защото така ми се иска, а защото така виждам ситуацията. Както искам да купуват, така и за в бъдеще ще искам и да продавам, така че съм 50:50.
    Реално ако се случат нещата както ги предвиждам, няма да ми е по-добре лично на мен, така че предпочитам сегашната ситуация да ми е все пълен джоба и имотите да са скъпи...
    Ми те ще са си скъпи. Виж джобето винаги може да отънее.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще излязат на пазара за наемите, трайчо
      а мераклии няма да липсват

виж, за покупки е рано оше
      2039 може да започнат да се появяват някои оферти от закъсали ипотекари в бухово
      с цени в диапазона 6300-6700е,
      но ще трябват връзки, здрави лакти и прясно сменен памтерс за успешна сдекла
      Няма лошо човек да си мечтае, но чак пък токова...

В петък се върнах от Брюксел (с парите на бг данъкоплатеца, така ми е най-сладко).
      Много пъти съм бил там по работа, но все зимата и града ми се е струвал леко сив... Сега имах време за разходки и доста пообиколих с кола извън туристическата част на центъра. Направи ми силно впечатление, че почти не видях кранове и такова мащабно строителство както е в Сф. Къде ли живеят тези хора, като няма толкова много строителство? Добрите им квартали (еквивалентните на Бели брези, Стрелбище, Гоце Делчев) са просто прекрасни и потънали в зеленина...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Това да не ти е точна наука? Важна е посоката, по която са тръгнали НИ, а тя не е нагоре...
        Ти как го разбра това? С НИ откога се занимаваш, аз активно от 25 години.

Коментар

Това, че има много ново строителство за мен значи само, че ще има много нови жилищни единици, които рано или късно ще излезнат на пазара... А колко ще са мераклиите за покупка не е ясно.
          ще излязат на пазара за наемите, трайчо
          а мераклии няма да липсват

виж, за покупки е рано оше
          2039 може да започнат да се появяват някои оферти от закъсали ипотекари в бухово
          с цени в диапазона 6300-6700е,
          но ще трябват връзки, здрави лакти и прясно сменен памтерс за успешна сдекла
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И аз се чудя защо някои понижители си въобразяват, че у нас цените ще паднат, щото банките ще вдигнат лихвите на 20% купувач. Строители продължават да се надпреварват търсене на парцели.
            На моето ел. табло пред къщата ми в София има такава обява.

Това, че има много ново строителство за мен значи само, че ще има много нови жилищни единици, които рано или късно ще излезнат на пазара... А колко ще са мераклиите за покупка не е ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
              Алекса не може да смогне. Ярък знак, че темата става все по-актуална за дърпащите бързи кредити и кожички.
              Човека заслужава двоен надник, освен че в неделя е на смяна, то и много работа има ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                Понижителии, стига сте разводнявали темата, ами кажете защо двамата шамани laconic и petrg5s не познаха спада с цяла година, а продължават нахално да досаждат.
                Това да не ти е точна наука? Важна е посоката, по която са тръгнали НИ, а тя не е нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                  Кредитното финансиране е крайно непопулярно сред купувачите на имоти у нас. Едва 22.30% от продажбите (2023.Q1) се осъществяват с ипотека.
                  И аз се чудя защо някои понижители си въобразяват, че у нас цените ще паднат, щото банките ще вдигнат лихвите на 20% купувач. Строители продължават да се надпреварват търсене на парцели.
                  На моето ел. табло пред къщата ми в София има такава обява.

Коментар

• Алекса не може да смогне. Ярък знак, че темата става все по-актуална за дърпащите бързи кредити и кожички.

Коментар

• Понижителии, стига сте разводнявали темата, ами кажете защо двамата шамани laconic и petrg5s не познаха спада с цяла година, а продължават нахално да досаждат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                        Кредитното финансиране е крайно непопулярно сред купувачите на имоти у нас. Едва 22.30% от продажбите (2023.Q1) се осъществяват с ипотека.
                        Същото не е релевантно за пазара в София. За провинцията съм съгласен с теб!

Коментар

Ще ти се да е точно така...като за начало паднаха броя на сделките. Също така сделките се сключват, но при не мислим до преди година коментар от офертната цена до 10%... Просто банките все още държат супер ниски лихви и затова пазара още се държи. Да видим до кога ще е така?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                            Тая година на матурите се явиха 22 хиляди по-малко деца, отколкото са се родили 19 години по-рано.Почти всички са роми. Така че може и сред новородените да са 25 процента, ама повечето емигрират.
                            А и начинът на живот на афроамериканците,арабите и афганистанците малко се отличава от този на ромите.
                            Аз те питам едно нещо,ти хем че не отговаряш, хем бягаш нанякъде,а напоследък взе да плещиш и откровени глупости

Ето, елементарни въпроси
                            В коя държава 25% от децата са роми?
                            Има ли държава в света в която ромите да бягат от нея заради мизерия ?
                            Говорим за роми,не други
                            Last edited by aleks262; 04.06.2023, 16:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s

В коя държава 25% от децата са роми?
                              Има ли държава в света в която ромните да бягат от нея заради мизерия ?
                              Говорим за роми,не други
                              Тая година на матурите се явиха 22 хиляди по-малко деца, отколкото са се родили 19 години по-рано.Почти всички са роми. Така че може и сред новородените да са 25 процента, ама повечето емигрират.
                              А и начинът на живот на афроамериканците,арабите и афганистанците малко се отличава от този на ромите.
                              Last edited by aleks262; 04.06.2023, 16:34.

Коментар

• [QUOTE=Bailor;n4072274]
                                Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ще видим,но всеки коментар защо факта е факт и защо точно не се е случил срив, не отменя фактите. Ти също си от хората ,които вещаят срив от чист личен сантимент, чакаш да купиш, ами както казва gbikov , ЧЕКАНЬЕ му е майката
                                Бъркаш се, не вещая срив защото така ми се иска, а защото така виждам ситуацията. Както искам да купуват, така и за в бъдеще ще искам и да продавам, така че съм 50:50.
                                Реално ако се случат нещата както ги предвиждам, няма да ми е по-добре лично на мен, така че предпочитам сегашната ситуация да ми е все пълен джоба и имотите да са скъпи...

Коментар

Working...
                                X