IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ако си намеря еквивалентна работа, като тукашната ще избягам с 200, ама да се бях сетил за това преди 10г., вече е късно за мен.
    По-добре пръв на село от колкото последен в града...
    най-добре да си натискаш парцалите в родината
    и да не злословиш а да се опиташ сам да промениш нещо
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Ето каква е съдбата на понижителите чакащи някой да им дари общинско жилище:

https://trafficnews.bg/bulgaria-obsh...hte-da-280303/
      Случай за Жоро Игнатов.

Коментар

• Ето каква е съдбата на понижителите чакащи някой да им дари общинско жилище:

https://trafficnews.bg/bulgaria-obsh...hte-da-280303/

Коментар

• Ще дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Знаем за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
            Хахаха, както и къща, която стъпва на половин милка, а заема за Бургас беше 40% от цената...а и будката за цигари е 20м2. Участвал съм в два търга и покупка на гараж за близък. Това пак е занимаване с имоти. През всичките тия години съм получавал и текущ доход от имоти, а ти не си получил 1ст.
            Last edited by Bailor; 04.06.2023, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ZLOSTER Разгледай мнение
              Очаквам поскъването да расте най-малко с ръста на инфлацията и ръста в поскъпването на работната ръка и към него като се прибави повишеното търсене и не до там адекватното предлагане ръст от 25% само за тази година е съвсем реален
              Ето една истински вярна прогноза от януари 22-ра. Човека рядко пише, но е уцелил 10-ката за разлика от куп лаладжии-понижители

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти как го разбра това? С НИ откога се занимаваш, аз активно от 25 години.
                Знаем за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Ще те разочаровам, но чиновниците никъде не са първи
                  Колега заяждаш се на дребно...
                  Като се прибера на село съм първенец, черпя наред в хоремага...

Иначе чиновниците работещи в ЕК в Брюксел са си повече от царе, ама там не се влиза никак лесно, особено за калинки като мен.
                  Last edited by Traicho_80; 04.06.2023, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Само първи роби. Помагат на падарите, а те пазят господарите.

Коментар

Ако си намеря еквивалентна работа, като тукашната ще избягам с 200, ама да се бях сетил за това преди 10г., вече е късно за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, как да няма повече.
                        разпродаваш тук, каквото е на твое име и право там.
                        айде, лек път.

Коментар

В командировъчното пишеше 2 нощувки!
                          И да искам няма как повече...

Идеята на това, което написах е как така в Брюксел е по-гъсто населен град от София и няма такова мащабно ново строителство, като София и хората си живеят и то никак не зле при наличния жил. фонд?
                          е, как да няма повече.
                          разпродаваш тук, каквото е на твое име и право там.
                          айде, лек път.
                          препоръка е

Коментар

Идеята на това, което написах е как така в Брюксел е по-гъсто населен град от София и няма такова мащабно ново строителство, като София и хората си живеят и то никак не зле при наличния жил. фонд?
                            Разбрах те, заяждам се на дребно само. Ама честно казано, и ние не си живеем никак зле засега? Като оставим настрана наистина безумното и прекомерно строителство? Което вероятно в немалка част е следствие от пране на някакви съмнително придобити средства. В последните години все повече харесвам България и все по-малко ми се живее другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Защо се върна? Оставай там

Last edited by Traicho_80; 04.06.2023, 19:14.

Коментар

Няма лошо човек да си мечтае, но чак пък токова...

В петък се върнах от Брюксел (с парите на бг данъкоплатеца, така ми е най-сладко).
                                Много пъти съм бил там по работа, но все зимата и града ми се е струвал леко сив... Сега имах време за разходки и доста пообиколих с кола извън туристическата част на центъра. Направи ми силно впечатление, че почти не видях кранове и такова мащабно строителство както е в Сф. Къде ли живеят тези хора, като няма толкова много строителство? Добрите им квартали (еквивалентните на Бели брези, Стрелбище, Гоце Делчев) са просто прекрасни и потънали в зеленина...
                                Защо се върна? Оставай там

Коментар

Working...
                                X