IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение

През 2023.Q1 сделките с ипотечно финансиране представляват 22.30% от общия брой на продажбите, т.е кредитите (и лихвите по тях) имат миноритарно значение върху пазара на недвижими имоти.
    Колега, това само днес ми го повтаряш за трети път, айде спри се малко ...
    В държавната администрация сме се хора с положително iq, апелирам да не ни подценяваш толкова!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

И защо реши, че злословя? Това, че не харесвам много неща в бг и не мога да се примиря с тях не означава, че плюя по родината. По същия начин се отнасям и с детето ми, в смисъл, че не му спестявам критика за да се поучи от грешките си, а не да си мисли, че най-велик и безгрешен.
      когато пишеш за своята държава, Родина, винаги се изписва с главна буква, ако пишеш за родината на руснаци или израелци, тогава ползвай малка.
      Last edited by X_Y; 05.06.2023, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Язък да, но нямаше ли и ти жарко желание да се сдобиеш с имот, явно, като не ти харесват цените язък за имотите на другите, ЯЗЪК и за твоите въжделения, хахаха
        Колко да е жарко?
        Покупката за мен не е смисъла на живота ми! Имам къде да живея и при тези цени и за това качество определено не съм ОК да купя!
        Времето ще покаже дали съм сгрешил или не... Предишната криза уцелих, сега ще видим как ще се развият нещата? Аз залагам, че пак ще уцеля.

Коментар

Пазара на НИ се крепи на ниските лихви по ипотеките и на влизащите европейски милиарди евро в Бг, за което и аз съм косвен виновник. Дано за второто да няма промяна, че иначе язък ви за имотите...
          През 2023.Q1 сделките с ипотечно финансиране представляват 22.30% от общия брой на продажбите, т.е кредитите (и лихвите по тях) имат миноритарно значение върху пазара на недвижими имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мани валутата, кажи в колко унции ще се мери
            Исторически, в моментите на най-голяма болка и мъка 30-40 унции са купували цял квартал, направо малък град, но сега има огромно разводняване на капитали в различни активи и сериозно размътване на главите на хората.
            През 70-те където противно на 30-те има не голяма дефлация, а голяма инфлация, и само за 10 години вместо 1 имот със същото злато̀ е можело да се купи около цели 15 имота и да ти останат няколко десетки хиляди да харчиш. Тогава имотите се увеличават около два пъти като цена за периода, а това, което предстои ще е в пъти по-голямо.
            Цената зависи колко валута ще напечатат или по-точно колко малка ще направят покупателната способност на долара. В момента в унции се изостава много с тендеция да е така това десетилетие и паралелно да се принтира много. Даже има невидим срив при златото от огромната инфлация, понеже не е мръднало особено. Според мен нещата ще се променят в мащаб поне 1:10 за златото. Ситуацията в момента е малко по-особена и непредвидима чисто цивилизационно, защото голям печеливш може да се окажат криптовалутите накрая. Те са неизвестните в уравнението в момента, за които ще стане ясно до края на десетилетието.
            В бития кон се налива много, което също трябва да се включи в някакъв момент в сметките.

Коментар

радев, нема се закачаш с креаторът на повечето имотни теми тук
              а кажи, как се представя твоя портфейл,
              окъса ли се пост ковида или успя да загладиш косъма
              За последните 3 месеца яко нагоре.10%

Коментар

Пазара на НИ се крепи на ниските лихви по ипотеките и на влизащите европейски милиарди евро в Бг, за което и аз съм косвен виновник. Дано за второто да няма промяна, че иначе язък ви за имотите...
                Язък да, но нямаше ли и ти жарко желание да се сдобиеш с имот, явно, като не ти харесват цените язък за имотите на другите, ЯЗЪК и за твоите въжделения, хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                  Ще дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.
                  Абсолютно! Шумата vs тухлите, винаги е губеща в дългосрочен хоризонт, а момент на вход/изход, никой не е успял да прогнозира, а е плод на щастлива случайност, въпреки претендентите за титлата шаман в темата. После се почва с едни оправдания, ама ковида, ама банките с лихвите и прочее или пък метафорични лакърдии за ластици, ножици, плуване, без гащи или дисбаланси...

Коментар

най-добре да си натискаш парцалите в родината
                    и да не злословиш а да се опиташ сам да промениш нещо
                    И защо реши, че злословя? Това, че не харесвам много неща в бг и не мога да се примиря с тях не означава, че плюя по родината. По същия начин се отнасям и с детето ми, в смисъл, че не му спестявам критика за да се поучи от грешките си, а не да си мисли, че най-велик и безгрешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ми той се опитва. Почти цяла година бори цените, засега безуспешно....през август е на път и на него да облечем жълта тениска, като на други прогностици, които още миналото лято се кълняха в Годо, че спада почва точно в "този момент"

Коментар

Напълно съм съгласен, но това няма да е в близките 10-20г.

Коментар

най-добре да си натискаш парцалите в родината
                          и да не злословиш а да се опиташ сам да промениш нещо
                          Ми той се опитва. Почти цяла година бори цените, засега безуспешно....през август е на път и на него да облечем жълта тениска, като на други прогностици, които още миналото лято се кълняха в Годо, че спада почва точно в "този момент"

Коментар

мани валутата, кажи в колко унции ще се мери
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Знаем за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
                              радев, нема се закачаш с креаторът на повечето имотни теми тук
                              а кажи, как се представя твоя портфейл,
                              окъса ли се пост ковида или успя да загладиш косъма
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Ще те разочаровам, но чиновниците никъде не са първи
                                не е точно така
                                на кьор софра ръка не може да хванеш от тях
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X