IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

И за колко години?
    10.Това е максималното за потребителски кредити.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Естествено, че е фиксирана.
      И за колко години?

Коментар

Доколкото си спомням ми твърдеше, че лихвата ти е фиксирана за целия срок на договора или бъркам?
        Естествено, че е фиксирана.Досега съм теглил кредити от поне 5 банки и винаги лихвата е била фиксирана.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Рефинансирах потребителски кредит февруари месец тази година с 5 процента ГПР.И си го пише изрично в договора, че е толкова. А тоя кредитен инспектор ако е във фирма за бързи кредити може и на толкова да дава кредити.
          Доколкото си спомням ми твърдеше, че лихвата ти е фиксирана за целия срок на договора или бъркам?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

4% ГПР има само в рекламите по телевизията.Вчера говорих с един кредитен инспектор,приятел от студентските години.Той каза:"Не ги гледай тия реклами,аз потребителски кредит под 12% ГПР не съм давал".Освен това съм сигурен че не знаеш как се смята ГПР.
            Рефинансирах потребителски кредит февруари месец тази година с 5 процента ГПР.И си го пише изрично в договора, че е толкова. А тоя кредитен инспектор ако е във фирма за бързи кредити може и на толкова да дава кредити.

Коментар

• Дали хазяйката ще идва рано
              с виенска кифла и голямото дърво
              ще попита нервно тя за наема
              готова да избоде око.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

радев, твоя човек сигурно не е давал кредит от началото на 2008-ма
                Може да е гледал новите промо оферти за есента?

Коментар

4% ГПР има само в рекламите по телевизията.Вчера говорих с един кредитен инспектор,приятел от студентските години.Той каза:"Не ги гледай тия реклами,аз потребителски кредит под 12% ГПР не съм давал".Освен това съм сигурен че не знаеш как се смята ГПР.
                  радев, твоя човек сигурно не е давал кредит от началото на 2008-ма
                  препоръка е

Коментар

Аааа, това ти е стар проблем на теб, банките не смятат в договорите, ти смяташ, ако беше така, хващам първия адвокат и разтрогвам договора с банката, щото са ме излъгали. Сетих се нещо друго, аз адвокат имам, може ли да те ползвам за вещо лице, при дело с банката, ако ГПР,-то не ми е 4,2%? Тъкмо ще има ситуация win win. Само, да не се окаже банката права, че ойде дружбенската гарсониерка. НАВИТ ЛИ СИ? Аз още утре мога да заведа гражданския иск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Пълни глупости, къщата, която цитирам е в София и е построена преди 20г. Кредитът е с 4,2% ГПР за твой ужас..
                      Last edited by nradev1111; 04.06.2023, 23:26.

Коментар

Знаем знаем.Наследствена къща в Радомир със паднал покрив.Ама ако направиш покрива мое и над милион да струва. А крдита е много изгоден.Само 12% ГПР.
                        Пълни глупости, къщата, която цитирам е в София и е построена преди 20г.Тази в центъра на Радомир, не я споменавам, тя струва едва две гарсониери в Дружба 1. Кредитът е с 4,2% ГПР за твой ужас..
                        Last edited by Bailor; 04.06.2023, 23:21.

Коментар

Ами, щом изтъкваш мантрата за ниските лихви, като решаващ фактор за задържане на високите цени, при положение, че са фактор за много по-малък брой от сделките на пазара, явно трябва да ти се повтаря.

пп Чудно защо, строители, инвеститори и представители на АНИ, изтъкват други причини за цените в момента, а само понижители са се вторачили в лихвите. Що не вземете да организирате един протест пред БНБ?:)
                          Проблема ти е, че четеш много реклами от строители и АНИ! Вярвай им колкото искаш!
                          Last edited by Traicho_80; 04.06.2023, 23:13.

Коментар

Хахаха, както и къща, която стъпва на половин милка, а заема за Бургас беше 40% от цената...а и будката за цигари е 20м2. Участвал съм в два търга и покупка на гараж за близък. Това пак е занимаване с имоти. През всичките тия години съм получавал и текущ доход от имоти, а ти не си получил 1ст.
                            Знаем знаем.Наследствена къща в Радомир с паднал покрив.Ама ако направиш покрива мое и над милион да струва. А кредита е много изгоден.Само 12% ГПР.
                            Last edited by nradev1111; 04.06.2023, 23:31.

Коментар

Колега, това само днес ми го повтаряш за трети път, айде спри се малко ...
                              В държавната администрация сме се хора с положително iq, апелирам да не ни подценяваш толкова!
                              Ами, щом изтъкваш мантрата за ниските лихви, като решаващ фактор за задържане на високите цени, при положение, че са фактор за много по-малък брой от сделките на пазара, явно трябва да ти се повтаря.

пп Чудно защо, строители, инвеститори и представители на АНИ, изтъкват други причини за цените в момента, а само понижители са се вторачили в лихвите. Що не вземете да организирате един протест пред БНБ?
                              Last edited by Bailor; 04.06.2023, 23:04.

Коментар

при тези цени и за това качество определено не съм ОК да купя!
                                .
                                Ами, тогава просто кротко изчакай 2029г. и стига си мрънкал, защо, какво и как се получава да не ти е добре да купиш...

Коментар

Working...
                                X