Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Доколкото си спомням ми твърдеше, че лихвата ти е фиксирана за целия срок на договора или бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Рефинансирах потребителски кредит февруари месец тази година с 5 процента ГПР.И си го пише изрично в договора, че е толкова. А тоя кредитен инспектор ако е във фирма за бързи кредити може и на толкова да дава кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
4% ГПР има само в рекламите по телевизията.Вчера говорих с един кредитен инспектор,приятел от студентските години.Той каза:"Не ги гледай тия реклами,аз потребителски кредит под 12% ГПР не съм давал".Освен това съм сигурен че не знаеш как се смята ГПР.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
радев, твоя човек сигурно не е давал кредит от началото на 2008-ма
- 1 like
Коментар
-
4% ГПР има само в рекламите по телевизията.Вчера говорих с един кредитен инспектор,приятел от студентските години.Той каза:"Не ги гледай тия реклами,аз потребителски кредит под 12% ГПР не съм давал".Освен това съм сигурен че не знаеш как се смята ГПР.препоръка е
Коментар
-
4% ГПР има само в рекламите по телевизията.Вчера говорих с един кредитен инспектор,приятел от студентските години.Той каза:"Не ги гледай тия реклами,аз потребителски кредит под 12% ГПР не съм давал".Освен това съм сигурен че не знаеш как се смята ГПР.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Пълни глупости, къщата, която цитирам е в София и е построена преди 20г. Кредитът е с 4,2% ГПР за твой ужас..Last edited by nradev1111; 04.06.2023, 23:26.
- 1 like
Коментар
-
Знаем знаем.Наследствена къща в Радомир със паднал покрив.Ама ако направиш покрива мое и над милион да струва. А крдита е много изгоден.Само 12% ГПР.Last edited by Bailor; 04.06.2023, 23:21.
Коментар
-
Ами, щом изтъкваш мантрата за ниските лихви, като решаващ фактор за задържане на високите цени, при положение, че са фактор за много по-малък брой от сделките на пазара, явно трябва да ти се повтаря.
пп Чудно защо, строители, инвеститори и представители на АНИ, изтъкват други причини за цените в момента, а само понижители са се вторачили в лихвите. Що не вземете да организирате един протест пред БНБ?:)Last edited by Traicho_80; 04.06.2023, 23:13.
Коментар
-
Хахаха, както и къща, която стъпва на половин милка, а заема за Бургас беше 40% от цената...а и будката за цигари е 20м2. Участвал съм в два търга и покупка на гараж за близък. Това пак е занимаване с имоти. През всичките тия години съм получавал и текущ доход от имоти, а ти не си получил 1ст.Last edited by nradev1111; 04.06.2023, 23:31.
- 1 like
Коментар
-
Колега, това само днес ми го повтаряш за трети път, айде спри се малко ...
В държавната администрация сме се хора с положително iq, апелирам да не ни подценяваш толкова!
пп Чудно защо, строители, инвеститори и представители на АНИ, изтъкват други причини за цените в момента, а само понижители са се вторачили в лихвите. Що не вземете да организирате един протест пред БНБ?Last edited by Bailor; 04.06.2023, 23:04.
Коментар
-
при тези цени и за това качество определено не съм ОК да купя!
.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар