Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не искам да бъда краен и затова ще кажа, че много ме съмнява това, което казваш. Утре ще ме накараш да звънна на моя приятел банкерчето да ми каже дали се е предлагал изобщо такъв продукт през 2023! Фиксирана лихва от 5% за 10г...
Коментар
-
Я да видим и тук кво става, май си стоят все така непродадени 200 парчета от 1 год.
https://sohome.bg/apartment/
Last edited by better; 05.06.2023, 01:12.
Коментар
-
Само си чешите езиците тука, а истината е че пазарЯ умрЕ, зеленото - хептен. 138 апартамента - непродадени, който купил ще има да чака....чака...чака.... акт 16....
https://www.varnaview.com/search?status=forsell
Last edited by better; 05.06.2023, 01:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, какво им става на понижителите тази вечер? Хем никога не са влизали в банка, хем смятат лихвите на банките по отпуснатите кредити!!! Минаха две години и два месеца откакто моята банка ми отпусна кредит за 5г. за апартамент в центъра на Бургас. Вноската не ми е вдигната с 1ст. при 4,2% ГПР.
С изключение на фирмите за бързи кредити, ама там е друга история.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-ами нали имам погасителен план за всички 120 месеца.И всеки месец вноската е една и съща.
И лихвата не е 5 процента, а 4.6 мисля,че беше. ГПР е 5 процента.
- 1 like
Коментар
-
Тегля потребителски кредити от 20 години. И НИКОГА не е имало промяна на месечната вноска.
Повече няма да коментирам.
Мисли каквото щеш.
- 1 like
Коментар
-
Не го гледай погасителния план, той е на база текущата лихва, ако тя мръдне ще ти пратят нов погасителен план. Виж условията по договора как е формирана лихвата... Ама ти си юрист не е редно да ти казвам аз тези неща...
Повече няма да коментирам.
Мисли каквото щеш.
Коментар
-
Хахаха-ами нали имам погасителен план за всички 120 месеца.И всеки месец вноската е една и съща.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не искам да бъда краен и затова ще кажа, че много ме съмнява това, което казваш. Утре ще ме накараш да звънна на моя приятел банкерчето да ми каже дали се е предлагал изобщо такъв продукт през 2023! Фиксирана лихва от 5% за 10г...
И лихвата не е 5 процента, а 4.6 мисля,че беше. ГПР е 5 процента.Мен естествено ме интересува ГПР затова знам точно колко е.Last edited by mirodes; 05.06.2023, 00:29.
Коментар
-
За целият период е фиксирана лихвата.Само при ипотечни кредити има фиксирана лихва само първите години. При потребителските лихвата е една и съща през целият период.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
nradev111 от години твърди, че банките лъжат, а той лично не е влизал в банка. Ти също си юрист, ако беше така, щеше да има лавина от дела, не мислиш ли? Да не говорим, че всяка банка си има юридически отдел...
В момента е много изгодно да се тегли потребителски кредит.
Коментар
-
За колко години е фиксирана лихвата в размер на 5%, а не за колко години ти е кредита?
- 1 like
Коментар
-
Рефинансирах потребителски кредит февруари месец тази година с 5 процента ГПР.И си го пише изрично в договора, че е толкова. А тоя кредитен инспектор ако е във фирма за бързи кредити може и на толкова да дава кредити.
Коментар
-
10.Това е максималното за потребителски кредити.
Коментар
Коментар