IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

6% е напълно достатъчно за мишките да се оакат.
    за амвериканските - може би
    за балканските - далече не
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

предполагам, че е помагал и на децата така, че той си знае.
      Не му е била целта, сина му се е устроил в скъп южен квартал, благодарение на майка му, не на баща му. Целта му е била с чисто инвестиционна цел, да отдава под наем, както са го щавили него. Идеята му се е зародила 2003г. Няма лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ще ги докарат до 6% и всичко ще приключи до 6 месеца
        6% е напълно достатъчно за мишките да се оакат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

купчо да не се крие а да си записва

===2039===

а не неговите халюцинации за 2029
          айде пак едни и същи глупости като латерна
          ехо ти не беше ли кадър на УНСС ?!?!

фед гласува 11 от 11 за вдигане на лихвата, което явна заявка да натискат докато не сгънат икономиката и пазарите.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

тук си в грешка сефте

ДЦК не са ми фокуса, но това не означава, че кавръчето или някой друг не може да вземат
            писах ви го и преди - човекът чете, учи и е балансиран

има избор - 13-15 години прекарани по форумите да се заяжда с другите (който има там) или да опита и да прави нещо.
            по-добре да опитва, да печели, да губи - няма как да се научи от раз и да е все плюс, но по-важното е да разбере, че животът не е да вземеш една тухла и да ядеш тези на различно мнение.

искрено се надявам след 13-15 години да не е купата 2
            купчо да не се крие а да си записва

===2039===

а не неговите халюцинации за 2029
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
              Айдеееееее, Честито на Печелившите!

USD Fed Interest Rate Decision 5.50% 5.50% 5.25%
              Ще ги докарат до 6% и всичко ще приключи до 6 месеца

Коментар

• да оставим компексите и дребнотемията настрана
                ФЕД вдигна лихвите преди 5 минути ... отново - ЦБ явно ще затягат хватката докато не постигнат това, което търсят...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

ами в грешка си, но явно форумното ти присъствие се изчерпва с това да се занимаваш с мен, кавръка и жонката....
                  Забрави БетЕра, този "мастит бизнесмен" с речник и интелект на 16-годишен

А и Петърчо, въпреки че с него съм внимателен, предвид крехкото му психично здраве.

Въпреки това, вероятно съм дал повече полезна информация от теб

Обещавам че когато спрат грозните обиди към всичко българско, призивите за конфискация и откровените (жалки) лъжи за състоянието на пазара, ще съм по-обран.

Коментар

• Айдеееееее, Честито на Печелившите!

USD Fed Interest Rate Decision 5.50% 5.50% 5.25%

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Поздравления, че си удвоил за тези 4 години не е зле. С тези 30 000€ с които искаше да атакуваш тъмнозелените дупки из Люлин, май по-добре, че не са се осъществили.
                      предполагам, че е помагал и на децата така, че той си знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Aз нямам толкоз пара.акциите са ми само за 70К.За толкоз и читава гасониера няма.заем не ми се вземаА и не ми трябва друг имот
                        Поздравления, че си удвоил за тези 4 години не е зле. С тези 30 000€ с които искаше да атакуваш тъмнозелените дупки из Люлин, май по-добре, че не са се осъществили.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Нито, трактора, нито кеша е бил проблем, повярвай ми.

Просто крайната инстанция (дисайдър) от който зависи дали нещо ще стане или не е отказал идеята.

Сега нашия герой пак е на пазаря на ДЦК, само че като демо акаунт използва зазидания полуидиот.
                          тук си в грешка сефте

ДЦК не са ми фокуса, но това не означава, че кавръчето или някой друг не може да вземат
                          писах ви го и преди - човекът чете, учи и е балансиран

има избор - 13-15 години прекарани по форумите да се заяжда с другите (който има там) или да опита и да прави нещо.
                          по-добре да опитва, да печели, да губи - няма как да се научи от раз и да е все плюс, но по-важното е да разбере, че животът не е да вземеш една тухла и да ядеш тези на различно мнение.

искрено се надявам след 13-15 години да не е купата 2

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                            За първи път в историята под нулата....
                            Това значи,че повдигачите ще се блъснат в
                            Незнам, при имотите, вече цели осем години наблюдавам ходенето по мъки от смъквачите

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

моето ниво се оказа височко и за други,
                              дето щяха да взимат акции на импулса
                              на парите, които съм набил у зеленото
                              че после имаше;
                              аа аз не ти вярвам, ама трябва да развръзвам /какво?? трактора/
                              Нито, трактора, нито кеша е бил проблем, повярвай ми.

Просто крайната инстанция (дисайдър) от който зависи дали нещо ще стане или не е отказал идеята.

Сега нашия герой пак е на пазаря на ДЦК, само че като демо акаунт използва зазидания полуидиот.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

импулса ще блести във времето, но дребна душа тип FOMO 'перонец', който се шашка на -10% никога няма да го разбере.
                                да купиш маломерка с ипотека и да 'цоцаш' наем от малкия работещ човек е максимумът ....за някои хора.

със здраве
                                трябва да си много мъничък човек
                                за да си представяш така нещата
                                но не съм учуден
                                Last edited by ratten; 26.07.2023, 21:40.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X