Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
купчо да не се крие а да си записва
===2039===
а не неговите халюцинации за 2029
ехо ти не беше ли кадър на УНСС ?!?!
фед гласува 11 от 11 за вдигане на лихвата, което явна заявка да натискат докато не сгънат икономиката и пазарите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тук си в грешкасефте
ДЦК не са ми фокуса, но това не означава, че кавръчето или някой друг не може да вземат
писах ви го и преди - човекът чете, учи и е балансиран
има избор - 13-15 години прекарани по форумите да се заяжда с другите (който има там) или да опита и да прави нещо.
по-добре да опитва, да печели, да губи - няма как да се научи от раз и да е все плюс, но по-важното е да разбере, че животът не е да вземеш една тухла и да ядеш тези на различно мнение.
искрено се надявам след 13-15 години да не е купата 2
===2039===
а не неговите халюцинации за 2029препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram
ами в грешка си, но явно форумното ти присъствие се изчерпва с това да се занимаваш с мен, кавръка и жонката....
А и Петърчо, въпреки че с него съм внимателен, предвид крехкото му психично здраве.
Въпреки това, вероятно съм дал повече полезна информация от теб
Обещавам че когато спрат грозните обиди към всичко българско, призивите за конфискация и откровените (жалки) лъжи за състоянието на пазара, ще съм по-обран.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Поздравления, че си удвоил за тези 4 години не е зле. С тези 30 000€ с които искаше да атакуваш тъмнозелените дупки из Люлин, май по-добре, че не са се осъществили.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Aз нямам толкоз пара.акциите са ми само за 70К.За толкоз и читава гасониера няма.заем не ми се вземаА и не ми трябва друг имот
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нито, трактора, нито кеша е бил проблем, повярвай ми.
Просто крайната инстанция (дисайдър) от който зависи дали нещо ще стане или не е отказал идеята.
Сега нашия герой пак е на пазаря на ДЦК, само че като демо акаунт използва зазидания полуидиот.сефте
ДЦК не са ми фокуса, но това не означава, че кавръчето или някой друг не може да вземат
писах ви го и преди - човекът чете, учи и е балансиран
има избор - 13-15 години прекарани по форумите да се заяжда с другите (който има там) или да опита и да прави нещо.
по-добре да опитва, да печели, да губи - няма как да се научи от раз и да е все плюс, но по-важното е да разбере, че животът не е да вземеш една тухла и да ядеш тези на различно мнение.
искрено се надявам след 13-15 години да не е купата 2това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗа първи път в историята под нулата....
Това значи,че повдигачите ще се блъснат в
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
моето ниво се оказа височко и за други,
дето щяха да взимат акции на импулса
на парите, които съм набил у зеленото
че после имаше;
аа аз не ти вярвам, ама трябва да развръзвам /какво?? трактора/
Просто крайната инстанция (дисайдър) от който зависи дали нещо ще стане или не е отказал идеята.
Сега нашия герой пак е на пазаря на ДЦК, само че като демо акаунт използва зазидания полуидиот.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
импулса ще блести във времето, но дребна душа тип FOMO 'перонец', който се шашка на -10% никога няма да го разбере.
да купиш маломерка с ипотека и да 'цоцаш' наем от малкия работещ човек е максимумът ....за някои хора.
със здраве
за да си представяш така нещата
но не съм учуденLast edited by ratten; 26.07.2023, 21:40.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
недей и ти с лошо де
нрадев и кавръчето имат кеш за да купят, но не искат - не им е самоцел
днес нещо наддавахте с ратко - само да ви кажа, че за читав лот облигации под 100К ойро - няма сми... вие си правете сметката и се бъзикайте с някой друг.
определено не е зазидан, а финансово независим = свободен човек.А и не ми трябва друг имот
Коментар
-
Данните на сайта imot.bg показват, че в ТОП 5 на най-търсените квартали в София от началото на годината се наблюдава спад в търсенето и предлагането на жилища спрямо същия период на миналата година. На какво се дължи това?
При всички положения търсенето спадна спрямо това, което беше преди 1 година. Относно предлагането, то има собственици, които изчакват. Това са предимно имоти от вторичния пазар.
https://fakti.bg/imoti/802248-sobstv...atelna-pozicia
Коментар
Коментар