IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Кое позна? За колосалния срив ли? И аз като тебе го чакам, ама уви не иде. Други го чакат от 2017г. Хубаво е, че човек винаги има с кой да си побъбри на перона.
    https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...48-mlrd-dolara

от 3 юни 2023

Идва нова вълна от болка за недвижимите имоти след разгром за 148 млрд. долара Може да има и по-лошо. Стойностите на търговските недвижими имоти в Европа може да паднат с до 40% поради степента, до която дълговите пазари са преобърнати

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Ако познаеш те пускам под наем в едно ателие без пари за една година. Ама не да ми познавате дрънкайки едно и също по 10 години. До края на лятото да почне срива.
      Спасявай каквото можеш.После ще те е яд,че не си го направил,но връщане няма да има с десетилетие.После пък идва ромския период

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Привет повдигачиии,
        виждам, че отново висите във форума и се надявате някой да прилъжете. Яко сте изтръпнали!
        При имотите предстои много болка и няма да е само една година! Това ви го пиша поне от година, но вие си чоплехте носовете! Сега виждам, че друга песен пеете, но вече е късно! Загубите ще са колосални!!!
        И отново ще спечелят банките и най-търпеливите купувачи!!!
        Доволен съм, че отново познах!!!

Кое позна? За колосалния срив ли? И аз като тебе го чакам, ама уви не иде. Други го чакат от 2017г. Хубаво е, че човек винаги има с кой да си побъбри на перона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Привет повдигачиии,
          виждам, че отново висите във форума и се надявате някой да прилъжете. Яко сте изтръпнали!
          При имотите предстои много болка и няма да е само една година! Това ви го пиша поне от година, но вие си чоплехте носовете! Сега виждам, че друга песен пеете, но вече е късно! Загубите ще са колосални!!!
          Ако познаеш те пускам под наем в едно ателие без пари за една година. Ама не да ми познавате дрънкайки едно и също по 10 години. До края на лятото да почне срива.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
            Каврък, инфлацията се забавя. Средата на годината е. До края на тази, максимум началото на другата, ще слезе под желаните нива. Отговорът от централните банки ще е моментален. Това означава, че към края на 2024г. ще започне да се усеща новия свеж поток от прясно напечатани кинти. Опичай си акъла и започвай да търсиш активно, защото прозореца е малък. Една година си минава, докато се усетиш.
            Привет повдигачиии,

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Разменната търговия е най-доброто нещо. Човекът ще си отдъхне от перманентното безпаричие.
              Аз пък искам кредитната система да продължи максимално дълго. Ще изкупя на безценица истински активи с присъщата им стойност докато робЯта ги стрижат с лост 1:25 за всеки 100$, които трябва да изработят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

днес слушах един еврей в тубата, rafi farber, та той вика, че след като говедарите са се разбрали за дтълга,
                идните 2-3 месеца ще трябва да се пласират бондове за нови 1-2 трилиона $$$.
                които ще измъкнат още пари от депозитите в банките и се очакват нови, той ги нарича фалити
                а аз аз, банк шопинг през викенда
                ...не много след това ще тръгне принтера
                последното, преди да минем на разменна търговия
                Разменната търговия е най-доброто нещо. Човекът ще си отдъхне от перманентното безпаричие.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

От 1987 до 2008 са 21 години. Ако добавим още 21, получаваме....... 2029
                  близо е
                  препоръка е

Коментар

Някой наема ли се да обясни какъв е този 18 годишен цикъл? Предният такъв 1987 г. ли е бил, черният понеделник? Това си беше борсов крах. 2007 г. започна срив заради кредитните дефолтни суапове - инструмент, който закопа банките. Сега каква е причината? Напечатаха трилиони долари и евро и удавиха световния валутен пазар. Нищо свързано с имотите, които сами по себе си не носят никаква цикличност. Всичко е заради алчността на банкерите и е свързано преди всичко и само с техните измислени финансови инструменти.
                    днес слушах един еврей в тубата, rafi farber, та той вика, че след като говедарите са се разбрали за дтълга,
                    идните 2-3 месеца ще трябва да се пласират бондове за нови 1-2 трилиона $$$.
                    които ще измъкнат още пари от депозитите в банките и се очакват нови, той ги нарича фалити
                    а аз аз, банк шопинг през викенда
                    ...не много след това ще тръгне принтера
                    последното, преди да минем на разменна търговия
                    Last edited by ratten; 03.06.2023, 18:02.
                    препоръка е

Коментар

Някой наема ли се да обясни какъв е този 18 годишен цикъл? Предният такъв 1987 г. ли е бил, черният понеделник? Това си беше борсов крах. 2007 г. започна срив заради кредитните дефолтни суапове - инструмент, който закопа банките. Сега каква е причината? Напечатаха трилиони долари и евро и удавиха световния валутен пазар. Нищо свързано с имотите, които сами по себе си не носят никаква цикличност. Всичко е заради алчността на банкерите и е свързано преди всичко и само с техните измислени финансови инструменти.
                      От 1987 до 2008 са 21 години. Ако добавим още 21, получаваме....... 2029

Коментар

• Нали се сещаш че милионер придобил имот за 12 млн. не му дреме ако се наложи да го метне дали ще е за 56 млн днес или за 42 млн. Както често става със сделки от подобен калибър. Но става дума за един имот, и то при нужди които оправдават подобно действие. И с кутийките за матряла ще е така. ЧСИ и закъсали собственици с жилища по ЕПК и общежития от панелен тип ще се нароят в един момент. Ще се намери все по нещо. А, и на топ локейшън излиза по нещо. Но на цена която едва ли ще се дореди момъка с кредит и заплата да го отхапе. Така са нещата.
                        Last edited by bulgarian lev; 03.06.2023, 17:57.

Коментар

A народа в цял свят и самите банкери и топ милионери и милиардери знаят това. И имат имоти. Имотите само в покрайнини, села, паланки и дървените колиби ще са за матряла. За да има и социален елемент. Позволими ли са? Позволими. Всичко останало или под наем или с 30 годишен кредит верни до гроб. Те и доходите след време ще се повишат, но колкото да влизат по вноски по кредити. Има ли къде да живееш? Има. Нищо че е Световрачене. И там е за хора. И така. Отсега хората се ориентират и купуват в близките до града села оформящи се като квартали. Хем спокойно, хем дишаш.

Коментар

Toй го смята от 2007 ,средата мое мнение лично е че сме в последната година ,защото 2020 до сега сме 3 години в които инфлацията бушува ,това е горе долу периода преди корекция ,инфлационен казвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.economic.bg/bg/a/view/im...-na-euforijata

2029 Честито ,топ познавач!

Имотите и краят на еуфорията Към приключване е 18-годишният цикъл, затова търпението и предпазливостта са по-добрият съветник за пазарно поведение

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Е, то беше ясно, но това не ми помага. Кака няма да ме чака до 2029та, а ние тясно в деЦката, пък и се дразнят с мама в кухнята за глупости. Ще ми се да бях събрал смелост и да бях купил през 2017та, сега щях да съм забравил за темата.
                                Ми я си представи да живееш с тати. И сутрин каката трябва да навлича пеньоара да иде до WC-то. Да не се сблъска с тати който току що е прибягал по долни гащи и топките му са почти навън. Тва живот ли е.

Коментар

Working...
                                X