IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    ботчо, да не изтървеш ориент-експреса Търсенето на парцели тук скочи с 200%

Районът между Одрин и Истанбул е все по-популярен сред купувачите на земя
    То това не е от хубаво.
    Хатай се поизнесоха, макар, че обикновено тресне ли така зловещо, за следващия век земята е мирна. Ама там "след дъжд - качулка" е положението.
    Уви, за великолепния Истанбул учените не са такива оптимисти. Сърцето ме свива при мисълта колко народ живее в паянтови високи и тесни сгради.
    Рано или късно около Кърджали ще се нанесат много хора. Има си минуси, но е на два часа от Истанбул, а относително далече от всякакви големи разломи.

Коментар

• https://blitz.bg/ikonomika/neveroyat...ws956626.html#
      Невероятно: Заговори се за неудържим спад на цените на имотите !

Oт peĸopднo ниcĸи нивa oт юли EЦБ пoвиши лиxвeнитe пpoцeнти в oпит дa ce cпpaви c виcoĸaтa инфлaциятa и изглeждa щe пpoдължи дa гo пpaви пpeз cлeдвaщитe мeceц

Коментар

еми ще има ромизация
        докато се свирате по децките
        определени квартали в софия също ще бъдат изкупени и населени от ромове
        красна поляна ще е първия паднал под ромско иго
        Той отдавна е паднал. По Суходолска постоянно препускат каретите на древните римляни. Същевременно се надявам да достигнат постиженията на империята от пр.н.е. и да изградят канализация в дворците нагоре по хълма, че да не им пълнят мазетата на хората с гняз.

Коментар

мен къде ме слагаш?
          аз съм окъсан мишок.
          милионерите са сред наемателите
          В измерването на богатството влизат всички активи.Така че и ти най-вероятно си милионер с имотите,които притежаваш.
          Тук се подиграват на имотите на Лорда,ама тия имоти са си сериозен актив.

Коментар

умишлено не исках да намесвам децата.
            като правиш деца, трябва да им осигуриш нормален живот тук
            дори и на майките им...ако се наложи.
            не става ли, децата тук, майките на майна си
            и обикаляте с евго за необременени 35-40 годишни моми
            Maйките решават ,писал съм преди ,не ми се изпада в лични пак .Майката ако реши ,идва иска си ,взима го ,в съда тя е с повече права и ако тръгнеш съдилища ,разправии,най-много да си побъркаш детето ,имах един случай такъв ,заради деца се разправяха N,на брой години ,и на финала пак нищо но детето вече тотално му бяха разбили психиката .
            Всеки си преценява ,но за мен разума трябва да е преди всичко насочен в полза на детето но не само продоволствието

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Вие тук сте все милионери и с вас не мога да се меря.
              Мога само да се уча.
              мен къде ме слагаш?
              аз съм окъсан мишок.
              милионерите са сред наемателите
              препоръка е

Коментар

трябва да правиш като бъртрам
                пържоли, кебапчета, екскурзии, хобита, всичко
                с парите от семейния бизнес
                щото остане ли бизнеса само на него...финито
                сгъва бизнесчето и оставаме само на екологично земеделие

засичам време, кога ще долети модератор
                Вие тук сте все милионери и с вас не мога да се меря.
                Мога само да се уча.И не го казвам с ирония, а напълно сериозно.

Коментар

Аз правя точно обратното-всички спечелени пари ги харча или си правя подобрения в къщата.Иначе ако бях пестелив можеше и два апартамента да купя.Ама един живот живея, както и децата ми веднъж са деца.Нямам намерение да ги лишавам от неща,които могат да си позволят.
                  трябва да правиш като бъртрам
                  пържоли, кебапчета, екскурзии, хобита, всичко
                  с парите от семейния бизнес
                  щото остане ли бизнеса само на него...финито
                  сгъва бизнесчето и оставаме само на екологично земеделие

засичам време, кога ще долети модератор
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако мислиш, че 'гастарите' са еталон за ум и разум - прави като тях
                    Аз правя точно обратното-всички спечелени пари ги харча или си правя подобрения в къщата.Иначе ако бях пестелив можеше и два апартамента да купя.Ама един живот живея, както и децата ми веднъж са деца.Нямам намерение да ги лишавам от неща,които могат да си позволят.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

И да не се свираме ,правиш деца ,едно ,две ама както виждаш те заминават навън ,даже и мои приятели сега на първа линия се сещам поне ,едни 4 двойки ,това са едни 6 деца ,живеят извън България ,Германия ,Англия ,Испания ,така че това е ...
                      умишлено не исках да намесвам децата.
                      като правиш деца, трябва да им осигуриш нормален живот тук
                      дори и на майките им...ако се наложи.
                      не става ли, децата тук, майките на майна си
                      и обикаляте с евго за необременени 35-40 годишни моми
                      препоръка е

Коментар

еми ще има ромизация
                        И да не се свираме ,правиш деца ,едно ,две ама както виждаш те заминават навън ,даже и мои приятели сега на първа линия се сещам поне ,едни 4 двойки ,това са едни 6 деца ,живеят извън България ,Германия ,Англия ,Испания ,така че това е ...

Коментар

Имам един приятел с АНИ,който ми каза,че едно 80 процента от жилищата в нашият град се купуват от гастарбайтери.Сред тях и много роми. Повечето жилища изобщо не се и привеждат в годен за живеене вид,а си остават на замазка .Стоят си празни,тъмните прозорци се увеличават, строят се много нови жилища, населението намалява, а цените растат.
                          Именно, защото гастерите си набиват парите в жилища.
                          ако мислиш, че 'гастарите' са еталон за ум и разум - прави като тях
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Тоест налице е ромизация на имотния пазар в областните градове ?
                            еми ще има ромизация
                            Last edited by ratten; 02.06.2023, 14:08.
                            препоръка е

Коментар

• ботчо, да не изтървеш ориент-експреса Търсенето на парцели тук скочи с 200%

Районът между Одрин и Истанбул е все по-популярен сред купувачите на земя

препоръка е

Коментар

Тоест налице е ромизация на имотния пазар в областните градове ?
                                Имам един приятел с АНИ,който ми каза,че едно 80 процента от жилищата в нашият град се купуват от гастарбайтери.Сред тях и много роми. Повечето жилища изобщо не се и привеждат в годен за живеене вид,а си остават на замазка .Стоят си празни,тъмните прозорци се увеличават, строят се много нови жилища, населението намалява, а цените растат.
                                Именно, защото гастерите си набиват парите в жилища.

Коментар

Working...
                                X