Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
жонката е звезда в моноспектакъл за възрастни
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хаха яко, тука се опитваш да увъртиш леко незапознатите.... На живо рядко играя, което е проблем за високи разултати сработване, система....
Тази година Песи игра един път отборно само по тази схема и стана втори след Сердика / с Министъра, Златко и т.н..... национали/ iИ пред отбори с Диян или Гунев
Знам че е случайно.....:-)
Коментар
-
Влезнах нема те....
Пратил съм ти покана за мач с роботи
а радев само карти му дай и неко етфпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Това ти е проблема, бетЕрчо, липсва ти какъвто и да е практически опит. Всичко ти е гледане в imot.bg, mobile.bg, investor.bg, crypto.bg и тн.
То ако ставаше с гледане, Жонката да е звезда във филми за възрастни
другото любимо на бетерчо за гледане е гугъл стрийтпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
OK навит съм.Давай да пробваме с роботи.Влизай да те изпитам .Вътре съм и те чакам
Пратил съм ти покана за мач с роботи
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ми отвори имот.бг наеми и ще видиш от кое време стоят празни, въпреки периодичните дискаунти (да давам ли примери?) Амортизациите може и повече да са, особенно ако си обзавеждал с евтинджоси от Айко.
С две думи с имоти за 1.5 млн евра, ще живееш като скот.
То ако ставаше с гледане, Жонката да е звезда във филми за възрастни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е.Ама Песи си търси оправдание за загубата.Обаче бриджовата му култура е малко по висока от финансовата.Ако иде на турнир ще има поне 3ма след него в крайното класиране от 100 участника.
Тази година Песи игра един път отборно само по тази схема и стана втори след Сердика / с Министъра, Златко и т.н..... национали/ iИ пред отбори с Диян или Гунев
Знам че е случайно.....:-)
Коментар
-
Не зависи когато има няколкостотин дона или при мач и т.н. Няма смисъл да развиваме математически модели за ези тура :-)
В ББО със случайни партнери дето не могат да събират едноцифрени юисла и 10 дона е само късмет и нищо друго....:-)
Равните външни условия там се постигат когато партнера и опонентите са роботи , ако се търси някаква индивидуална оценка.
Но по- принцип бриджа е отборен спорт и ти може да си номер 1 а партньора ти номер 2 и ако не сте сработени да загубите от двойка номер 10 001....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бриджът нали не зависи от късмета - дори с най-лошите карти биеш този с най-добрите ако имаш повече акъл от него.
В ББО със случайни партнери дето не могат да събират едноцифрени юисла и 10 дона е само късмет и нищо друго....:-)
Равните външни условия там се постигат когато партнера и опонентите са роботи , ако се търси някаква индивидуална оценка.
Но по- принцип бриджа е отборен спорт и ти може да си номер 1 а партньора ти номер 2 и ако не сте сработени да загубите от двойка номер 10 001....
Коментар
-
За да не отегчаваме темата знаеш много добре, че в тази игра процентите са важни. Та това че от от 100 мача си спечелил в 20-30 примерно означава, че си слабичък , а в нашият случай е дори 5-10-15 към едно....:-) , а аз съм само средняк....
Разбира се когато се научиш да играеш с роботи кажи.... веднага ще направя мач. Еднакви условия. С хора особено случайни не ми се играе....
Коментар
-
Ся ако в Гоцето са станали по 4К квадрата не знам що се мръщеше на 2К в Южният парк преди 2-3 години.
Давам по 1.5К + 10% комисион за ново ново в Гоцето с ТЕЦ без първи и последен етаж и нормални тераси....
Ти си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
То е ясно тогава защо е толкова озлобен и завистлив.
Поне един апартамент в София да имаше. Хвали се наляво надясно с тази вила в Толбухинско, а тя не струва и колкото двустаен панел даже, пък и не е на негово име.
Коментар
-
1 мач 1 късмет . Ако седнеш днес ще има 2ри мач 2ри късмет.То и Гароцо така му връзвало 15 години подред.
Разбира се когато се научиш да играеш с роботи кажи.... веднага ще направя мач. Еднакви условия. С хора особено случайни не ми се играе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха ха ха ха ха ха ...
12 братовчеди това е направо ромска инвестиция !!
Пардон ромите със сигурност са по умни от нашия бански герой.
Радев ,
Това истина ли е ?
И в случая - големият инвеститор налапал дял от наследствен имот, за който са се трудили дедите му, от алчност тръгнал да се прави на големия тарикат и накрая гризнал дръвцето, а покрай него и родата.
Коментар
Коментар