Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Индийците се отказаха от доматите заради високите цени
„Цената беше към 1,20. Сега е 2,80 за килограм. Клиентите, особено по-бедните, изобщо не купуват. Спряха да ги ядат. Даже хотелите не купуват”, каза Санджай, продавач в Мумбай.
Да се готвят ипотекарите.
https://www.24chasa.bg/biznes/article/14986679
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
6% е напълно достатъчно за мишките да се оакат.
за балканските - далече непрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
предполагам, че е помагал и на децата така, че той си знае.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ще ги докарат до 6% и всичко ще приключи до 6 месеца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
купчо да не се крие а да си записва
===2039===
а не неговите халюцинации за 2029
ехо ти не беше ли кадър на УНСС ?!?!
фед гласува 11 от 11 за вдигане на лихвата, което явна заявка да натискат докато не сгънат икономиката и пазарите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тук си в грешкасефте
ДЦК не са ми фокуса, но това не означава, че кавръчето или някой друг не може да вземат
писах ви го и преди - човекът чете, учи и е балансиран
има избор - 13-15 години прекарани по форумите да се заяжда с другите (който има там) или да опита и да прави нещо.
по-добре да опитва, да печели, да губи - няма как да се научи от раз и да е все плюс, но по-важното е да разбере, че животът не е да вземеш една тухла и да ядеш тези на различно мнение.
искрено се надявам след 13-15 години да не е купата 2
===2039===
а не неговите халюцинации за 2029препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram
ами в грешка си, но явно форумното ти присъствие се изчерпва с това да се занимаваш с мен, кавръка и жонката....
А и Петърчо, въпреки че с него съм внимателен, предвид крехкото му психично здраве.
Въпреки това, вероятно съм дал повече полезна информация от теб
Обещавам че когато спрат грозните обиди към всичко българско, призивите за конфискация и откровените (жалки) лъжи за състоянието на пазара, ще съм по-обран.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Поздравления, че си удвоил за тези 4 години не е зле. С тези 30 000€ с които искаше да атакуваш тъмнозелените дупки из Люлин, май по-добре, че не са се осъществили.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Aз нямам толкоз пара.акциите са ми само за 70К.За толкоз и читава гасониера няма.заем не ми се вземаА и не ми трябва друг имот
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нито, трактора, нито кеша е бил проблем, повярвай ми.
Просто крайната инстанция (дисайдър) от който зависи дали нещо ще стане или не е отказал идеята.
Сега нашия герой пак е на пазаря на ДЦК, само че като демо акаунт използва зазидания полуидиот.сефте
ДЦК не са ми фокуса, но това не означава, че кавръчето или някой друг не може да вземат
писах ви го и преди - човекът чете, учи и е балансиран
има избор - 13-15 години прекарани по форумите да се заяжда с другите (който има там) или да опита и да прави нещо.
по-добре да опитва, да печели, да губи - няма как да се научи от раз и да е все плюс, но по-важното е да разбере, че животът не е да вземеш една тухла и да ядеш тези на различно мнение.
искрено се надявам след 13-15 години да не е купата 2това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗа първи път в историята под нулата....
Това значи,че повдигачите ще се блъснат в
- 1 like
Коментар
Коментар