IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Познайте от кой квартал е снимката ?
    От някакво гето.Като гледам едно дърво няма,какво остава за елементарна инфраструктура
    След 20г ще е изцяло ромско населено

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ще е интересно, доколкото знам, той е творец и монополист на софтуер за продажба на цигари по будките. Ама, не сътворен лично от него, а наследен, както и имотите му, дори и мислите и мъдростите му. Той е арменски наследник на цялата мъдрост от предците му..в този смисъл, той дали не е имал тактическо предимство от към ~ 300г., когато се прави на успешен инвеститор?
      Гледам не сте си губили времето в петък вечер
      Ясно е, че със софтуер и всякаква по-сложна мисловна дейност не си се занимавал та затова и не ти се сърдя на 'заключенията' (еле пък на поне 3 мастики).
      Аз не завиждам байло, радвам се на успехите ти в инвестирането и нямам претенции да бутам пазара в една или друга посока - просто коментирам.
      'Инвеститор' на три мастики може да ти звучи гордо, но аз не се възприемам като такъв. Предпочитам да си бачкам и да си гоня различни проекти, в които съм пряко ангажиран с личен труд и мисловна дейност. Ако бях инвеститор щях да действам по друг начин. Че имам някоя и друга акция и имот - все нещо трябва да се купува нали.
      Успех с 'инвестирането' (кавичките са случайни)

Да се върнем на темата
      От второто тримесечие минаха 2 месеца и остава юни. Ентусиазмът за 'правене на пари' от крайните клиенти на строителния бизнес е все още висок. Стягат се нови жилища, смята се с калкулаторчето наемна доходност, капиталова - все хубави неща. Цените се помпат и всичко е супер
      Сега очаквам да се завърти плочата "фонд за въстановяване" и може още тухли да се наредят. А после?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ще е интересно, доколкото знам, той е творец и монополист на софтуер за продажба на цигари по будките. Ама, не сътворен лично от него, а наследен, както и имотите му, дори и мислите и мъдростите му. Той е арменски наследник на цялата мъдрост от предците му..в този смисъл, той дали не е имал тактическо предимство от към ~ 300г., когато се прави на успешен инвеститор?
        Бе къде си видел неуспешен арменец? В Арабско по Залива най-добрите бижутери са арменци. В Пловдив вече имам контакти с някои. И в София. Представители, после собствени фирми за услуги и в моята сфера. Браво! Така трябва.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

За мен фрапантното е безумното като брой ново строителство (за липсата на градоустройство няма да кажа нищо). Аз ако съм, като теб и съм наблъскал всяка стотинка в тухли хич няма да ме радват подобни снимки, ама ти си знаеш...
          и всичко това, вкл. и къде съм наблъскал,
          го разбра само от една снимка?
          зарязвай синекурата, трайчо
          голяма кариера те чака тук

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

без да се заяждам или нещо такова,
            но аз наистина не си го представям бъртрам на свободния пазар на труда

Коментар

аз дори не разбрах, кое е толкова фрапантно в тая снимка
              За мен фрапантното е безумното като брой ново строителство (за липсата на градоустройство няма да кажа нищо). Аз ако съм, като теб и съм наблъскал всяка стотинка в тухли хич няма да ме радват подобни снимки, ама ти си знаеш...

https://money.bg/business/stroitelst...-se-stroi.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Е, все пак тя е учителка по география, магистратура по английска филология и учител по география на английски в една от най-елитните по бал софийски гимназии. Дъщерята само с два западни езика. Затова Берти ми каза, че съм лузър.
                Някой въобще не го е послушал и, само като разбраха, че е с два западни езици, я назначиха на работа яйчарите за 40м., без никакви мъчителни за нея въпроси
                без да се заяждам или нещо такова,
                но аз наистина не си го представям бъртрам на свободния пазар на труда
                препоръка е

Коментар

Нека се подиграват, сега ще им дам да се ширят под наем и при мен. Давам 10% отстъпка от наема на всеки, който ми се е подигравал с едно условие, договора да е минимум с 5г. период. Иде реч за къща в Редута и апарт в Бургас, както и за търговски обект в Овча купел, ул. Централна, близо до метростанция. Който понижител-подигравчия прояви интерес, 10% отстъпка от редовна оферта. Отстъпката я правя, щото са милионери и следователно, дългосрочно платежоспособни.
                  Бряяя, щом "бащата" на темата започна с дискаунтите, то нещата не отиват на добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Подобни недоразумения ги има в почти всеки столичен квартал, за съжаление...
                    аз дори не разбрах, кое е толкова фрапантно в тая снимка
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

На Надежда ми мяза ама а де

Ама не е това https://www.google.com/maps/@42.7271...8192?entry=ttu
                      Подобни недоразумения ги има в почти всеки столичен квартал, за съжаление...

Коментар

Не съзнавам колко голямо страшилище са ипотеките?? Бившата ми сключи такава за ЕПК гарсониерка 45м2 за 25г. при вноска 700лв. и заплата 2,5 и допълнителна заетост 1,7. Колко страшно е? Даже пълен лукс ремонт си е направила....кого страхуват клетите понижители?
                        а накавръчко лапа мУ'ите
                        препоръка е

Коментар

Нека се подиграват, сега ще им дам да се ширят под наем и при мен. Давам 10% отстъпка от наема на всеки, който ми се е подигравал с едно условие, договора да е минимум с 5г. период. Иде реч за къща в Редута и апарт в Бургас, както и за търговски обект в Овча купел, ул. Централна, близо до метростанция. Който понижител-подигравчия прояви интерес, 10% отстъпка от редовна оферта. Отстъпката я правя, щото са милионери и следователно, дългосрочно платежоспособни.
                          никакъв дискаунт лордче
                          та те са милионери, за бога!
                          препоръка е

Коментар

ще го приема като знак, да се ушия в още една ипотечка
                            Не съзнавам колко голямо страшилище са ипотеките??
                            Last edited by Bailor; 03.06.2023, 09:33.

Коментар

подиграват се, щото лордчето като пчеличка е събирал и ги е купил
                              а те се ширят под наем
                              Last edited by Bailor; 02.06.2023, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Кавръков, уж си учил и работил икономика, а не си разбрал, че отдавна е взето решение за гърч на спестителите. Харесва ли ти или не, факт. И на мен не ми харесва. Според мен е неправилно, неморално и пагубно в цивилизационно отношение, но е факт. Трябва да признаеш, че ако се беше набълбукал със заеми, сега щеше да си гледаш живота.
                                ще го приема като знак, да се ушия в още една ипотечка
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X