IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Те са готови да полеят с катран всеки...

https://blitz.bg/regioni/shef-petrov...ews965539.html
    В менюто кръчмарите, като набедения по- горе "Шеф", могат да си запишат, каквото искат, че е от черен Ангъс месото или от каквото и да е. В момента в който, влезе една нормална проверка ще установи, че черния Ангъс е всъщност нашенско черно говедо, което е било закупено за 20 лв/кг. Нито един кръчмарин, пък бил той и най-големия "шеф" няма да закупи просто така месо за 200лв/кг, просто защото месото е малотраен продукт и такъв тип продукти се закупуват само с предварителна поръчка.

Копирах го от фейса 1000% точен коментар не само за там за всички заведения.
    Ядеш ориз с манатарка само че вътре има прах с вкус на манатарки и малко пачи крак за маскарад

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

До Балчик. Ще ми споделиш някоя кака ако закъсам. От тия отровните. Ще и пусна Poison на Алис Купър. Текста е жесток. Ето:
      https://youtu.be/eHWoAEVnFc8
      Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Купувам си морски имот и поне аз лично ще го ползвам извън горещия период. Април, Май, Юни, после Септември, Октомври, Ноември.
      Бате, тамо сезона е само 1 Юни-31 Юли, извън това ще ти трябва яке, шапка и печка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

е, как така, нали кеша беше боклук ?
        А, сега откъде кешак ?
        Тепърва започва рецесията И У (най-после) нас, ще е трудно.
        Ще има все по-често случаи как четирима души яли дробчета с лук и бира за 70лв на крайпътно морско капанче, то верно са някакви скъсани, ама що се хвалят със това,
        иначе няма кинти,
        тя Инфлацията изяла една четвърт от наемите .
        Ем какво пък, те пестят от екскурзии, най-много до Слънчака да идат.
        Гладен, ти на ударен ли се правиш, че не помниш откъде тръгна темата за кафаните по морето? От оня дето се изръси за три стека с 500лв. и орева орталъка в МAZU.
        Много са ми странни брокери, като теб, как може хапка и пийка в капанчето на Пепи да се приема за хвалба??? Ума ми не го побира.
        Относно кеша, тука на хора с добра кредитна история го раздават като рекламни брошури. Миналата седмица си взех златната карта. Нацупиха ми се на кредитен лимит избран от мен 5000, като ми предлагаха 20.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Че той плажът там винаги е бил претъпкан, понеже е лош и малък. Всички селяци са там (тук във Вн можеш да ги видиш същите на централния). Пълно е с коли, защото няма места за паркиране.
          Иди на скъпите места и ще видиш, че няма никой.
          Е не може всички да са аристократи като теб .Мен идеално ме устройва. Както и хиляди други-българи и чужденци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Чудесно,

Къде ще бъде?
            До Балчик. Ще ми споделиш някоя кака ако закъсам. От тия отровните. Ще и пусна Poison на Алис Купър. Текста е жесток. Ето:
            https://youtu.be/eHWoAEVnFc8
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Тук изтървахме питомното с този плаж -

Резултат от Вашето търсене на:
              Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
              Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 127736 euro
              Средна цена на кв.м: 1828 euro.

Коментар

Че той плажът там винаги е бил претъпкан, понеже е лош и малък. Всички селяци са там (тук във Вн можеш да ги видиш същите на централния). Пълно е с коли, защото няма места за паркиране.
                Несебър е избора на жените и те нямат думата.А жените го имат за много романтичен заради Стария град,мелницата и т..н
                Всъщност е мръсен град и както каза и ти, плажа е много зле.Паркирането също е проблемно както във всеки БГ курорт,но има доста платени паркинги
                Предполагам в Стария Несебър заведенията са наточили добре брадвите,да иде да пробва ганчо

Единственото хубаво за мен в Несебър е тази зона и по напред пътеките където има пейки (нещо което е рядкост в БГ) от които можеш да си гледаш морето с кеф

https://www.google.com/maps/@42.6590...2880?entry=ttu
                Last edited by petrg5s; 19.07.2023, 17:29.

Коментар

• 08:30 USD Building Permits (MoM) (Jun) -3.7% 5.6%
                  08:30 USD Building Permits (Jun) 1.440M 1.490M 1.496M
                  08:30 USD Housing Starts (MoM) (Jun) -8.0% 7.2% 15.7%
                  08:30 USD Housing Starts (Jun) 1.434M 1.480M 1.559M
                  Що така в Америката? Не четат ли форума?

Коментар

Румънците не ги обичаме, защото вдигнаха цените и тази година си биха камшика към Гърция/Турция. Освен румънците, липсват руснците и немците. Северното вече е чао откъм туризъм, но добрата новина е, че вече няма да има мангизи за допълнително бетониране. Не е тайна, че всеки лев от туристите отива за осиране опс бетониране на лайноморието.
                    Идеално. Всички да се изметат и да ходят само в 2-3 хотела.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      https://www.marketwatch.com/story/lo...?mod=home-page

Търсите заеми за кола,жилище и др.?

Все повече кредитори,казват НЕ !!
                      е, как така, нали кеша беше боклук ?
                      А, сега откъде кешак ?
                      Тепърва започва рецесията И У (най-после) нас, ще е трудно.
                      Ще има все по-често случаи как четирима души яли дробчета с лук и бира за 70лв на крайпътно морско капанче, то верно са някакви скъсани, ама що се хвалят със това,
                      иначе няма кинти,
                      тя Инфлацията изяла една четвърт от наемите .
                      Ем какво пък, те пестят от екскурзии, най-много до Слънчака да идат.
                      Last edited by X_Y; 19.07.2023, 17:27.

Коментар

Ами ето. Колата у дома, плажа на Албена. Широк и голям. И...една чорба със 17 малки гроздови...хахаха, цитат от Опасен чар.

Коментар

Така е бе Левчо, и тва не е голф клуб, а село Шкорпиловци. Водата е 300 мл. Качвам тия бележки за да видят колегите, дет си мислят, че някой ще ги подслони и храни за 200 лв на ден.
                          Ей не се научиха как се прави бизнес. Мутрафони. Затова имотчето и музиката с яденето и пиенето току над вълните. Друго не признавам за морски имот. Е, имот в голям морски град да, но той е с друго предназначение. И плажа ми до гъза. Това е.
                          Last edited by bulgarian lev; 19.07.2023, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                            Както и очаквах поредната опорка се оказа, че нямало хора по черноморските курорти .В момента съм на Несебър и плажът е претъкан.Както с българи,така и с чужденци.По заведенията също има хора,въпреки че обяд мина.
                            Пълно е и с коли,добре че хотела има паркоместа.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кога се настани в хотела,кога реши да ни информираш за пристигането ти
                              Края на юли остава и да няма хора и то баш там, Несебър,Сл.Бряг,Св.Влас
                              Приятно пържене,аз се качвам утре на 1500м щото съм по-прост
                              От София до Аспровалта са 4 часа, 315 км - трябва си доза мазохизъм за почивка на Черноморието, дето е по-скъпо и по-стресово.
                              И духа ветрец у Гръчко, жегата не се усеща така силно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Бахти кафето 6,60 лв. И ква е таа вОда 30 мл.
                                Така е бе Левчо, и тва не е голф клуб, а село Шкорпиловци. Водата е 300 мл. Качвам тия бележки за да видят колегите, дет си мислят, че някой ще ги подслони и храни за 200 лв на ден.

Коментар

Working...
                                X