IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Чадърите са на 4 метра разстояние един от друг. На колко трябва да са,та да не лежат под тях селяци?
    Не съм обиколил навсякъде, но на улиците в близост до хотела няма сергии. Има магазинчета, в които се продават различни стоки.Включително гащи и чехли.Това нещо лошо ли е?Даже купих един пояс от подобен магазин за детето.
    А и дори действително да бяха наблъскани като сардели по какъв начин това прави почиващите селяци?
    Все си мисля,че по поведението на един човек може да се определи дали е селяк или не.
    Защо влизаш в обяснителен режим пред някакви комплексари? Губиш си времето.

Нека си кара 10+ годишният Жип, да ходи в Анталия и да си мисли че е гъзар.
    На повечето от нас ни е ясно какъв е всъщност

Коментар

Хотела е семеен хотел и не предлага храна. 200 лв е нощувката.Като е точно над плажа.
      Цените в ресторантите ще ги видя довечера.
      Снимки нямам намерение да правя.
      Само не разбрах по какъв начин цените в хотела, ресторантите и разположението на чадърите на плажа правят почиващите селяци?
      Хората, които ходят по долнопробни, претъпкани и мръсни места като несебър, созопол, приморско, китен и др в повечето случаи са селяци. Странно ми е, че интелигентен човек като теб е там. Според мен не се вписваш в пейзажа. Отделно рискуваш здравето на децата. Ти си знаеш. Приятна почивка и се пази.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

4 метра? Я снимай. Снимай и цените в ресторантите, снимай хотела дет твърдиш, че ще те хРани за 200 кинта. Интересно ми е.
        Хотела е семеен хотел и не предлага храна. 200 лв е нощувката.Като е точно над плажа.
        Цените в ресторантите ще ги видя довечера.
        Снимки нямам намерение да правя.
        Само не разбрах по какъв начин цените в хотела, ресторантите и разположението на чадърите на плажа правят почиващите селяци?

Коментар

Чадърите са на 4 метра разстояние един от друг. На колко трябва да са,та да не лежат под тях селяци?
          Не съм обиколил навсякъде, но на улиците в близост до хотела няма сергии. Има магазинчета, в които се продават различни стоки.Включително гащи и чехли.Това нещо лошо ли е?Даже купих един пояс от подобен магазин за детето.
          А и дори действително да бяха наблъскани като сардели по какъв начин това прави почиващите селяци?
          Все си мисля,че по поведението на един човек може да се определи дали е селяк или не.
          4 метра? Я снимай. Снимай и цените в ресторантите, снимай хотела дет твърдиш, че ще те хРани за 200 кинта. Интересно ми е.

Коментар

Предполагам са същите, като ония от Мазу, дет плющят пържоли на обяд.

Снимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос. Снимай и претъпканите улици със сергии наредили гащи и чехли.
            Last edited by mirodes; 19.07.2023, 19:27.

Коментар

Кат гледам само с една нЕма да стане.
              Даже предлагам да се търси с филтър в масовите диапазони на покупки по квартали. Скъпите оферти над 4000€ да ги няма. Задаваме филтър от 1500 до 3000€. Да видим средната цена. Боклуците коптори в гетата също не ни трябват. Предполагам и за 200€ да ви предложат в някой калищак нема да купите. Неам време да се занимавам. Ако желае някой да пробва. И друго - филтър 1400-1800€. Да видим кви предложения и къде ще излязат. Когато се прави справка се задават доста критерии. И накрая разбира се е личния контакт и контраоферта. Купувам това жилище, с друго не ме занимавайте и мога да дам толкова и толкова. Минете в настъпление и свалете цените.
              Last edited by bulgarian lev; 19.07.2023, 19:26.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Снимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос.
                Не е удобно сега.Утре да заеме по-добра позиция

Коментар

Ами щом определяш хората, които почиват в Несебър като селяци,значи си аристократ.
                  Специално се оглеждам на плажа, за да видя някой с просташко поведение или хора, които си хвърлят боклуците на плажа,дънят чалга, разгънали торбите с храна от магазина, ама такива не виждам.
                  Предполагам са същите, като ония от Мазу, дет плющят пържоли на обяд.

Снимай плажа да видим, как са ви наредили кат копърки в собствен сос. Снимай и претъпканите улици със сергии наредили гащи и чехли.
                  Last edited by better; 19.07.2023, 19:10.

Коментар

За да искаш да ти е чистичко, относително широчко, и да не те е страх, че ще те натровят трябва да си аристократ ли?
                    Ами щом определяш хората, които почиват в Несебър като селяци,значи си аристократ.
                    Специално се оглеждам на плажа, за да видя някой с просташко поведение или хора, които си хвърлят боклуците на плажа,дънят чалга, разгънали торбите с храна от магазина, ама такива не виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                      Супер, къде? Някоя хижичка?
                      Обиколка из Родопите.

Коментар

https://trud.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D...5%D1%82%D0%B0/
                        Ето една новина ,която ще потресе националните нихилисти.
                        Българският паспорт на 13-о място в света по безвизов достъп.Заедно с този на Монако.
                        Пусни някоя касова бележка от Несебър. От плажа, от капанче, от ресторантче. Дай да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Бе падат цените, това е. Забравих да кача една обвва от 4000€ метъра и ето резултата.
                          Кат гледам само с една нЕма да стане.

Коментар

Е не може всички да са аристократи като теб .Мен идеално ме устройва. Както и хиляди други-българи и чужденци.
                            За да искаш да ти е чистичко, относително широчко, и да не те е страх, че ще те натровят трябва да си аристократ ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кога се настани в хотела,кога реши да ни информираш за пристигането ти
                              Края на юли остава и да няма хора и то баш там, Несебър,Сл.Бряг,Св.Влас
                              Приятно пържене,аз се качвам утре на 1500м щото съм по-прост
                              Супер, къде? Някоя хижичка?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Колкото на Слънчака им наливат оригинален алкохол престоял в дъбови бъчви поне 10год ,а не някви бъркочи, смесени от Бай Иван Ракиджията в близкото село ,толкова и това месо е черен Ангъс, а не 20 годишно ирландско

Контрола в БГ е буквално нулев.Във всяка една област !
                                Не е нула (0), минус е (под нулата). Виж във всички заведения се пуши, и когато ще идва проверка (разбира се заведението е предупредено срещу заплащане/рекет) песроснала минава и обира пепелниците (действителн случай от Вн), идват 2 ма гледат някви док, ръгват си и пепелниците отново се изкарват. Предполагам е същата схема и при другите.

Коментар

Working...
                                X