Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това да има къде да живееш, какъв инвеститор си в имоти? Хахахаха, ами нали ти трябват поне няколко НА, за да имаш право да пишеш тук.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чекай бе, евала на момчето. Добре, и аз имам къде да живея, що си не живях там. Аз също не съм купувал на детето си нищо. И кола даже. Да си купят когато пожелаят.
- 1 like
Коментар
-
И друго, няма инфо колко чужденец идва в София, ми в Пловдив...лятото не чух българска реч по централните улици. Моите наематели в Докторска и при мои познати само чужденци. Пълно е. Част от тях ще купуват, знаят накъде отива държавата. Може да е зле, в политическа криза, но ЕЗ ако случайно се сбъдне - край, изравняват се имотите. Те после пак може да си падат в различните цикли, но ние няма да останем без присъствие и потоци. Мани ги, те знаят едно преброяване (фалшиво, неправилно и недостатъчно добре извършено и нагласено при това). Да, българите ще намаляват, няма ли по 3-4 деца в семейство така ще е. Но тук ще има движение и пазар на имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За чии хул мие в Люлин тристаен.Аз имам къде да живея.А сина ми назад да бяга не мое го стигнете никога.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За чии хул мие в Люлин тристаен.Аз имам къде да живея.А сина ми назад да бяга не мое го стигнете никога.
- 1 like
Коментар
-
Когато написах, че 40 000 немеца, са предпочели да живеят в нашата страна, как мислиш, че реагира клетия перон, разбира се невярващо, но факта си е факт.
ако погледнеш и средна възраст пак няма да е добре резултатът.
според дойче веле
Стотици хиляди българи са напуснали България. Най-много от тях живеят в Германия - около 400 000Last edited by bertram; 12.11.2023, 22:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
И друго, няма инфо колко чужденец идва в София, ми в Пловдив...лятото не чух българска реч по централните улици. Моите наематели в Докторска и при мои познати само чужденци. Пълно е. Част от тях ще купуват, знаят накъде отива държавата. Може да е зле, в политическа криза, но ЕЗ ако случайно се сбъдне - край, изравняват се имотите. Те после пак може да си падат в различните цикли, но ние няма да останем без присъствие и потоци. Мани ги, те знаят едно преброяване (фалшиво, неправилно и недостатъчно добре извършено и нагласено при това). Да, българите ще намаляват, няма ли по 3-4 деца в семейство така ще е. Но тук ще има движение и пазар на имоти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В момента в Пловдив в имот.бг има 23825 обяви продава и постоянно качват - много са и строителството на големи сгради е бурно като съм убеден има много обяви зад които са маскирани цели сгради с десекти апартаменти за продан.
Всички залагат на индустриалната зона, но както винаги се прекалява. Масово купуват всякакви хора от околията, които са събрали някакви пари (голям % за гурбетчии)
При майните презастрояването е по-драматично и от София и Варна даже.
Да, в Пловдив купуват и ромеи които са в Западна Европа отдавна. Турци и пр. Основно ромеи. Да не говорим околията от Родопите, които купуват и в Асеновград и наоколо, близо е и пътуват.Last edited by bulgarian lev; 12.11.2023, 22:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На Радев сина му я е научил. Но Радев не се възползва. Сега можеше да е захлупил поне тухлена тристайка в Лулин.Last edited by nradev1111; 12.11.2023, 22:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТам сигурно има застроено × 10 000 пъти на неговата ергенска обител. Днес по тъмно се разходих в квартала, ул. Ат. Узунов 31. Мислех си, че двата нови блока никога няма да се обитаят, но оо, изненада, в единия светеха 7 апартамента + едно соларно студио и минимарт хранителен магазин на партера, в другия 4 светлини в нови апарти в блок довършен напролет.Last edited by X_Y; 12.11.2023, 22:22.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗнаците са навсякъде около нас.И слепец вече би ги видял,но явно страдащите от недвижима болест получват някакво замъгляване и на съзнанието и на очния нерв !
В Пловдив най-голям спад на броя на сделките с имоти
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...-imoti-1893276
В момента в Пловдив в имот.бг има 23825 обяви продава и постоянно качват - много са и строителството на големи сгради е бурно като съм убеден има много обяви зад които са маскирани цели сгради с десекти апартаменти за продан.
Всички залагат на индустриалната зона, но както винаги се прекалява. Масово купуват всякакви хора от околията, които са събрали някакви пари (голям % за гурбетчии)
При майните презастрояването е по-драматично и от София и Варна даже.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
На Радев сина му я е научил. Но Радев не се възползва. Сега можеше да е захлупил поне тухлена тристайка в Лулин.
- 1 like
Коментар
-
На Радев сина му я е научил. Но Радев не се възползва. Сега можеше да е захлупил поне тухлена тристайка в Лулин.Last edited by X_Y; 12.11.2023, 22:21.
- 1 like
Коментар
-
Това е толкова ИЗТЪРКАНОООООО, още в старите форуми преди 15г. се разтягше тази локумна басня. С кой акъл пак същите локуми??Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар