IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Хахахахахахахахахахахахахаааааа, аз се чудя що така са се разбесняли смъквачите-оплаКВАЧКИ, а то защо било:

https://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-u-nas-246792
    май си чел само заглавието.предоговорените имат ръст с 22%.тва как го разбираш

Коментар

• Хахахахахахахахахахахахахаааааа, аз се чудя що така са се разбесняли смъквачите-оплаКВАЧКИ, а то защо било:

https://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-u-nas-246792

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Е,до вчера едни локуми разпъвахте,сега пък не сте искали
        И защо тогава не се включвате с понижителска тематика в темата,а квичите като ощипани девойки даже и на лека критика?
        защото са се бабълбукали с ипотеки и се успокояват че има капиталова.ама тя е по офертна.освен това капиталова има ако си продал

Коментар

• https://www.imot.bg/9jtuv7

Спада свърши, посоката е пак нагоре, този път по-стръмна и по-дълго. 2039-2049-2059-2069
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Инвестицията ще бъде за над 100 милиона ,от Израел /ако стане де /- Другата седмица съм на среща в Шалом в София
            да му се не види!
            вземи и купчо, че ти ще оплескаш работата
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти нито имаш пари нито си в пазара. Може да те интересува само и единствено като зрител. Game Over.
              Абе ти тъп ли си ?
              Колко пъти да ти обясня че има инвеститори ,ама да ти кажа все тая ,някой друг ще намаже

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще сАдите ли нещо с берти?
                там е малко камънак, не знам дали става за хоби земеделие
                Инвестицията ще бъде за над 100 милиона ,от Израел /ако стане де /- Другата седмица съм на среща в Шалом в София

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ами тогава излиза, че сега е моментът да купиш смело с много ипотека

действай
                  2 ипотеки дали нема да му дойдат много?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Замръзнат е сложно казано . Броят сделки спрямо жилищният фонд все още е пъти по-голям от този в милионните градове по света и особено в Европа. По спомен например в Прага имаше едва по няколко хиляди сделки на година.
                    Ще се стигне до момент , че все по-малко хора ще имат зор да продават, а пък купувачите особено с повишаване на лихвите не дори да искат не могат масово да плащат на тези нива....
                    В същото време строителите ще спрат строежите - нещо което вече се видя от статистиката....
                    И става патова ситуация с намаляващи сделки....
                    заблуден си много

Коментар

Не ме интересува сградата на банксия ако има такава ,искам земята ,по скоро инвеститора
                      ще сАдите ли нещо с берти?
                      там е малко камънак, не знам дали става за хоби земеделие
                      препоръка е

Коментар

Не ме интересува сградата на банксия ако има такава ,искам земята ,по скоро инвеститора
                        Ти нито имаш пари нито си в пазара. Може да те интересува само и единствено като зрител. Game Over.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          накаврък, вие с берти да не обмисляте покупка в банско

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Да така е много от вас скоро ще плачат но още не си го признават.Вече и да искаш не може да го продадеш дори с отстъпка.Всеки знае че кешът е цар в момента и брокерите трябва да се третират като изтривалка за крака - те го заслужават най-много.
                            След малко и ЕЦБ ще повишат лихвите отново и ще съобщят че предстоят още увеличения. Хайде ще ги видим много скоро повдигачите с вирнатите носове дали шефовете им мутри няма да ги изритат с мощен шут.
                            Както каза Песито аз в живота си толкова кеш не съм имал колкото в момента и въобще нямам усещането да е станал цар - Дай боже да го видим тоя спад щото аз при тези нива не бих купил и накрая ще ми изгорят паричките като на всичките дето дремете по перона от години

Коментар

за великобритания не мога да кажа, но за България с демографската катастрофа и невъзможността да привлечем читаво население отвън (нисък стандарт) - една криза ще приземи доста хора.

колко е себестойността на новопостроен квадрат според теб (говорим условно за квартали извън топ-топ локации) ( долините,вадите, ливадите, люлините, наежди, овча купел и тн) ??

в западна европа първо компенсират кофти демографията с емигранти и второ не се строи на всяка поляна
                              при нас правим възможно най-голямата глупост - на обедняващ откъм хора пазар строим като за последно... за да обслужим интересите на перачи,строители и кредитни институции (това по-късно ще се разбере).

паралел между запада и нас не може да се прави много много, а промяната за % собственост, за която бленуват аматьори рентиери е възможна, но като се случи ще има много мяучещи...
                              Берти тя демографската криза и якото строителство бяха факт и 2017-та а цените направиха дубъл защото и заплатите направиха дубъл

Тоест пазара в БГ най много се води от заплатите ако заплатите в София продължат да растът и цените ще растът къде с повече къде с по малко

От 6 години ви го разправям че докато не скочи безработицата трайно срив няма да има вие пак старата песен си пеете

Коментар

за великобритания не мога да кажа, но за България с демографската катастрофа и невъзможността да привлечем читаво население отвън (нисък стандарт) - една криза ще приземи доста хора.

колко е себестойността на новопостроен квадрат според теб (говорим условно за квартали извън топ-топ локации) ( долините,вадите, ливадите, люлините, наежди, овча купел и тн) ??

в западна европа първо компенсират кофти демографията с емигранти и второ не се строи на всяка поляна
                                при нас правим възможно най-голямата глупост - на обедняващ откъм хора пазар строим като за последно... за да обслужим интересите на перачи,строители и кредитни институции (това по-късно ще се разбере).

паралел между запада и нас не може да се прави много много, а промяната за % собственост, за която бленуват аматьори рентиери е възможна, но като се случи ще има много мяучещи...

Съдбата на имотния пазар в България е повече от ясно на къде отива, но за мнозина “повишители” (коне с капаци), подобен сценарии е само в главите на хора, които бленуват за жилище но нямат средства. Явно тези, които са най-заинтересовани от това пазарът да се повишава постоянно, нямат ни най-малка представа от това, че пазарът е цикличен, а сега е видимо, че се навлиза в нова фаза, или просто се опитват да убедят всички останали участници на пазара в противното.

Исторически погледнато има много примери за цикличността на имотните пазари и сега има доста предпоставки, това да е фазата, в която започва спада - първо в броя на сделките а в последствие и в цените.

Постфактум “специалистите” в бранша коментират, как подобна корекция (която се наблюдава в момента) е минимална и полезна, докато година по-рано това звучеше … “пазарът ще ръсте с по-бавни темпове” …

Ще видим какъв ще бъде коментарът им след 6-12 месеца!

Коментар

Working...
                                X