Драги циклопе, температурата на океаните е водещата относно глобалната на Земята, у Тутраканя кво мерите е без значение - отнася се към флуктуациите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Още един тотален невежа.
ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ означава повишаване на средната температура на цялата земя засега с 1.2 градуса. Това е неоспорим факт, и ми е много смешно как един пазарджишки полицай има наглостта да го оспорва, а сега и ти се нареждаш до него. И ти ли си полицай, че то това невежество май е заразно при тях?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Ще измрат най-неприспособимите....А историята е доказала,че много често по- интелигентни хора са доста по- неприспособими от такива с по-ниска интелигентност....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
О да! споделете какъв % бозайници са оцелявали по тия времена
или вие не сте бозайник и не ви дреме, поне така казва ИИ -"....по време на Юра и Креда бозайниците са останали малки, скрити в екологични ниши, за да избягват доминиращите динозаври...."А като измрели динозаврите взели бързо да се развиват и да завземат по-големи ниши....
Пък и разчитам на Дарвиновата теория за еволюцията, че ще се запознаем и приспособим към новата среда.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами това ти е нивото-не си гледал филма, ама веднага реши,че са тъпотии. В него учени изобличава лъжите на затоплистите. Ама ти искаш да си невежа и полезен идиот.
И на мен преводач в Ютуб не ми е трябвал,щото владея няколко езика.
- 1 like
Коментар
� -
Адаптирали са се животинките. То и ние хората ще се адаптираме, ама най-вероятно ще се съкрати бройката ни поне едно 10 пъти. Но и в това няма нищо лошо, защото ще измрат преди всичко полезните и безполезните идиоти.А историята е доказала,че много често по- интелигентни хора са доста по- неприспособими от такива с по-ниска интелигентност....
Коментар
� -
Голям праз!По времето на динозаврите средната температура е била с до 15 градуса по-висока,а нивата на CO₂ до 6 пъти по-високи от днешната и доста добре са им се отразявали,я...какви големи твари са били....
или вие не сте бозайник и не ви дреме
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХа-ха-ха - отново развинтено въображение и отново невежество. Истината е друга:
1. Не съм го изгледал, защото не искам да си губя времето с тъпотии
2. По въпроса с клипове на английски - ами гледам ги всичките, не само на английски, но и на 100 други езика. Човек трябва да е безкрайно тъп, ако все още не е научил, че Google и YouTube имат автоматични преводачи от всеки език към всеки.
И на мен преводач в Ютуб не ми е трябвал,щото владея няколко езика.
Коментар
� -
Голям праз!По времето на динозаврите средната температура е била с до 15 градуса по-висока,а нивата на CO₂ до 6 пъти по-високи от днешната и доста добре са им се отразявали,я...какви големи твари са били....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеДадох линк към филм,но не си го изгледал, щото не знаеш английски език.
1. Не съм го изгледал, защото не искам да си губя времето с тъпотии
2. По въпроса с клипове на английски - ами гледам ги всичките, не само на английски, но и на 100 други езика. Човек трябва да е безкрайно тъп, ако все още не е научил, че Google и YouTube имат автоматични преводачи от всеки език към всеки.
Коментар
� -
Още един тотален невежа.
ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ означава повишаване на средната температура на цялата земя засега с 1.2 градуса. Това е неоспорим факт, и ми е много смешно как един пазарджишки полицай има наглостта да го оспорва, а сега и ти се нареждаш до него. И ти ли си полицай, че то това невежество май е заразно при тях?
- 1 like
Коментар
� -
Още един тотален невежа.
И това, че съм бил полицай не означава,че съм по-малко интелигентен или ерудиран от някой бизнесмен,който лиже задника на ГЕРБ и ББ.По-добър си в лизането.
И не го оспорвам само аз,но и учени,които се занимават с климата. Дадох линк към филм,но не си го изгледал, щото не знаеш английски език.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеоо ботич и той пробва мозъчни напъни,
споделете ботич откъде се появиха според вас 17млн.т. вода във въздуха около Флорида, само две седмици след друг ураган...
кое според вас е двигателя на ветрове от 200км.ч в Черно море? (във Варна за първи път имаше 150км.ч)
И така, понеже се охлаждаме... то ботича казва че причината е: ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
я си виж в ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК какво значи ГЛОБАЛНО.
Някъде да стане по СТУДЕНО, някъде по топло са ВСЕ ЛОКАЛНИ ВЕЛИЧИНИ. НЯМА НИЩО ГЛОБАЛНО.
Аз тази логика съм я чел и осмислил преди 20 години сигурно. И тука съм казвал че ни чака ГЛОБАЛНО ЗАСТУДЯВАНЕ НА ЕВРОПА щото ще изчезне АНОМАЛИЯТА на топла англия и скандинавия заради гълфстима та чак до баренцово море дет не замръзва за разлика от вечно ледената гренландия. Като се стопи леда на гренландия ще ЗАМРЪЗНЕ баренцово море - пак ЛОКАЛНИ ЯВЛЕНИЯ.
И сахара ще стане тучни поляни с треви като в Индия ( по 3 метра) и слонове сигурно ще има.
И всички тези трансформации ще се случат НЕЗАВИСИМО ОТ ЧОВЕКА, зелени пимбяни и не знам си кви ГЛУПОСТИ
Коментар
� -
оо ботич и той пробва мозъчни напъни,
споделете ботич откъде се появиха според вас 17млн.т. вода във въздуха около Флорида, само две седмици след друг ураган...
кое според вас е двигателя на ветрове от 200км.ч в Черно море? (във Варна за първи път имаше 150км.ч)
И така, понеже се охлаждаме... то ботича казва че причината е: ?
- 1 like
Коментар
�
Коментар