Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Скоро са направени. Имай търпение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Колко от твоите изобретения се произвеждат и в какво количество на година?
Коментар
-
1.Ще ти река нещо, дето ще те натъжи но, ТО Е ФАКТ:
НЕ ТИ ги решаваш тези работи, а Законът. Чл.2.ето тук
Та, на база него и няколкото ми работи - имам 3 папки класьори пълни с такива - ползвам още и правото на БЕЗПЛАТНИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПАТЕНТНИ ПРОУЧВАНИЯ, а също, всяка година, броени след 2014-та, РЕДОВНО ме канят на изложения от съюза на изобретателите а също, след 2015-та и да излагам свои неща на международния технически панаир в Белград (Сърбия). Съответно, какво си мислиш, ми е през шапката, че оттатък.
2.НАИСТИНА, СЪЖАЛЯВАМ че с Матеев така се получи. Той наистина беше измамен. (От фирмата. Тя, по този начин, хвърли петно и върху мен.) Можеше ли Матеев да оспори цената? - Вярвам, че да. Защо не го стори? -Не знам.
Такива работи, Тринайсет и Половина.
Коментар
-
Изречено от теб звучи като комплимент.
Чудно ми е само толкова ли си прост,че наистина мислиш, че си изобретател или нарочно лъжеш хората,за да ги измамиш както си измамил Матеев.
Признавам,че не мога да позная отговора,защото едновременно си много тъп и мошеник.Та не знам кое е надделяло.
НЕ ТИ ги решаваш тези работи, а Законът. Чл.2.ето тук
Та, на база него и няколкото ми работи - имам 3 папки класьори пълни с такива - ползвам още и правото на БЕЗПЛАТНИ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПАТЕНТНИ ПРОУЧВАНИЯ, а също, всяка година, броени след 2014-та, РЕДОВНО ме канят на изложения от съюза на изобретателите а също, след 2015-та и да излагам свои неща на международния технически панаир в Белград (Сърбия). Съответно, какво си мислиш, ми е през шапката, че оттатък.
2.НАИСТИНА, СЪЖАЛЯВАМ че с Матеев така се получи. Той наистина беше измамен. (От фирмата. Тя, по този начин, хвърли петно и върху мен.) Можеше ли Матеев да оспори цената? - Вярвам, че да. Защо не го стори? -Не знам.
Такива работи, Тринайсет и Половина.
Коментар
-
Защо? Толкова точно ти приляга.
Чудно ми е само толкова ли си прост,че наистина мислиш, че си изобретател или нарочно лъжеш хората,за да ги измамиш както си измамил Матеев.
Признавам,че не мога да позная отговора,защото едновременно си много тъп и мошеник.Та не знам кое е надделяло.Last edited by mirodes; 12.02.2025, 14:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Потвърждаваш, че си недоразвит и на ниво ученик в трети клас.Мъж на близо 60 години да измисля прякори си е направо психично отклонение.
- 1 like
Коментар
-
13,5= 135:10. Това е Фактическото ти IQ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кога е къде е намалял улова на риба?А и да е намалял това може да е заради свръхулов.Много животни са изчезнали именно заради това.
И това 13 и половина какво би трябвало да означава?Поредната ти тъпотия. Ти си на ниво 3-и клас в училище. Тогава се измисляха прякори.
- 1 like
Коментар
-
А защо намалява уловът на риба? А защо край западното крайбрежие на щатите, се появяват зо и с аномално малко кислород, които рибите избягват? За разлика от теб, Тринайсег и Половина, аз с такива сериозни неща не се шегувам. Шегувам се с теб, извратено ми е нещо.
И това 13 и половина какво би трябвало да означава?Поредната ти тъпотия. Ти си на ниво 3-и клас в училище. Тогава се измисляха прякори.
- 1 like
Коментар
-
Намалява живота в океана на куков ден.Например коралите-оказа се,че не само не намаляват, но се и увеличават.Въпреки лъжите на затоплистите.
В темата за НЛО съм дал достатъчно доказателства за съществуването им.Тук няма да пиша.Last edited by Pyramid; 12.02.2025, 14:25.
Коментар
-
Факт е обаче че, хлорофилът, работи по-добре при по-нискинот днешните температури, че наситеност на водата в океана с кислород - а оттам, богатството на морските води с живот, в момента, намалява и т.н.Отделнонче, със същото основание може да се твърди, че -след като не съществуват НЛО (теоремата я доказахме в една друга тема), няма и извънземни, които да пътуват насам с НЛО и да би мислят злото. Хайде сега, Тринайсет и Половина, опровергай ме.
В темата за НЛО съм дал достатъчно доказателства за съществуването им.Тук няма да пиша.
Коментар
-
Идея нямаш, колко не си в час: НА ВСИЧКИ НИ В ДЖОБА БЪРКАТ, Т.К. ТОВА, СТАВА С Т.НАР." ВЪГЛЕРОДНИ КВОТИ" КОИТО, УЧАСТВАТ ВЪВ ФОРМИРАНЕТО НА ЗАВИШЕНИТЕ ЦЕНИ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА. Не знаеше ли, Тринайсет и Половина?
Коментар
-
Стапшинка-фатмака цял живот си остава фатмак. Дори и да има повишение на глобалните температури,то това не е нещо лошо и отрицателно. А едни чичковци и лелки ни плашат колко лошо било и си прибират паричките на балъците. На теб не,щото ти пари нямаш.
Коментар
-
Стапшинка-фатмака цял живот си остава фатмак. Дори и да има повишение на глобалните температури,то това не е нещо лошо и отрицателно. А едни чичковци и лелки ни плашат колко лошо било и си прибират паричките на балъците. На теб не,щото ти пари нямаш.
Коментар
Коментар