Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобалното затопляне мит или реалност?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не е вън от съмнение, а вътре в твоето въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако си чел темата отначало щеше да видиш,че съм привел много аргументи срещу това, че има глобално затопляне. Няма да ги повтарям, който иска може да си ги прочете.
Коментар
-
Това се нарича ГЕНЕРАЛИЗАЦИЯ. Например:
- Хвърчаща пума с мигащи лампички - глобална заплаха за човечеството
- Спукаш гума на пътя - Ебал съм я тази държава
- Глобят те за превишена скорост - Цялата държава е потънала в корупция
- Стане ти студено през нощта, защото си се отвил - Какво ти глобално затопляне, аз виждам глобално охлаждане
дори,когато постоянно се потвърждава, че глобалното затопляне, причинено от човешка дейност, е една голяма лъжа, пак продължават да вярват в тая лъжа.Last edited by X_Y; 22.02.2025, 14:52.
- 1 like
Коментар
-
Дали е заплаха или не няма как да се знае,но че е 100 процента автентичен клип е вън от съмнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Кота нула е това.
А темата е за три нива нагоре. За хора дали си сметка какво е сняг и откъде и защо идва. Както и че ледове във Февруари са доказателство за нищо по промяна на климата.
Е Пловдив в Август ако е с поледица - те това ще е нещо заслужаващо внимание.
- 1 like
Коментар
-
Виждам огромни снежни преспи и ледове в края на февруари. Ако някой вижда нещо друго си е негов проблем.
- Хвърчаща пума с мигащи лампички - глобална заплаха за човечеството
- Спукаш гума на пътя - Ебал съм я тази държава
- Глобят те за превишена скорост - Цялата държава е потънала в корупция
- Стане ти студено през нощта, защото си се отвил - Какво ти глобално затопляне, аз виждам глобално охлажданеLast edited by X_Y; 22.02.2025, 14:52.
Коментар
-
Виждам огромни снежни преспи и ледове в края на февруари. Ако някой вижда нещо друго си е негов проблем.
А темата е за три нива нагоре. За хора дали си сметка какво е сняг и откъде и защо идва. Както и че ледове във Февруари са доказателство за нищо по промяна на климата.
Е Пловдив в Август ако е с поледица - те това ще е нещо заслужаващо внимание.
Коментар
-
Хвърчаща Пума с мигащи лампички на врата, публикувана в TikTok, е най-голямата заплаха за човечеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнениеНякой може ли да обясни защо последните 120 години в централна Европа количеството валежи се увеличава а при нас в България се засушава и вече някой части от нашата страна почват да приличат на пустиня?
Коментар
-
Вижда се, че незнаеш/неразбираш какво виждаш.
- 1 like
Коментар
-
Вижда се, че незнаеш/неразбираш какво виждаш.
Коментар
-
От клиповете ти се вижда само едно - ТикТок е една голяма лъжа и най-несериозната медия от всички останали. Останалото е плод на развинтеното ти въображение и сбърканата ти логика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение..
Публикувам клипове, от които се вижда ,че така нареченото глобално затопляне е една голяма лъжа.
- 1 like
Коментар
Коментар