IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Абе я се върни назад малко, само вчера и днес. Всички сайтчета с малки изключения са от групата фалшиви. Между тех от време-навреме има и по някой редовен. Та този прави по една-две страници постове от фалшиви новини, кое конкретно искаш, всички ли?
    Принципа е да ги залеем с кофи с помия, пък нека доказват че не са помияри.

Ето например от последните дни изпраска "информация-лъжа" от свободнаевропа.бг че петте милиарда заем са за новите осем самолета.
    Ся, за тези самолети всъщност са направили запитване само. Никой още не знае каква е цената. - Един истински действащ Генерал от БА каза че ще бъдат на изплащане.
    Лъжа или истина е постнатото от другаря ти?

Ами оставката на БХ поискана от български генерали?
    Оказва се че е поискана от 1 (един) бивш генерал на митинг пред хиляди метежници. Това е от днес в един от пасквилите му наречени постове.
    Кажи съни, кога за последен път е имало хиляди на метежчетата организирани от тримата глупаци?
    Всичко е лъжи.
    Ся някои от интелектуалците в списъка се оказва че не са подписвали, то могат да си ги взимат в париж и да си 'бават майката. Става въпрос за Стефан Цанев.
    А Стефан Цанев за разлика от този измамник е истински писател, наричат го единственият жив класик.
    ...
    Още ли?
    ...
    Кажи съни, какво според теб печелите от подобни хора?
    За последно, микрофона се счупил в ЕП. Търсили нов ама не намерили.
    А всъщност...

ЕНП защити твърдо Борисов на дебата в ЕП, българските депутати се скараха.

https://www.24chasa.bg/novini/article/9085977

Задават се избори през март, да видим как лъжата и манипулацията работят за вас.

Разбрах!
    Искаш медии като Свободна Европа.bg, гласове, медиапул, дневник, политико, немски, вкл и проправителствени да не бъдат цитирани и коментирани статиите им!
    Който ги цитира за теб е измамник.
    Предпочиташ ПИК, труд, 24часа, Нова - тяхно позоваване не носи негативни твои квалификации.

От Списъка - оказа се, че тези 3мата, които обявиха, че не са подписвали, липсват и в Списъка!
    просто някой им казал, че някъде някой ги е включил и те реагират.
    И независимо от отношението на Стефан Цанев днес към протестите припомни си "Последната нощ на Сократ"
    Подписали са го много други достойни имена и хора, за които културата и духовността има значение!
    Толкова по тази тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Имхотеп, гърците нямат псувня насочена към Майките!
      Всичко е лично!

Това ли те разтърси най-много от двата ми последни поста?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Имхотеп, гърците нямат псувня насочена към Майките!
        Всичко е лично!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          μεγάλως μανία
          На такива барби гърците също казват

μαικα βι δα εβα προστα

Last edited by Имхотеп; 06.10.2020, 00:47.

Коментар

Щом питам, значи не знам отговора. Няма нужда да ми пробутваш лакърдии а ла Борисов
            Отговори конкретно
            Абе я се върни назад малко, само вчера и днес. Всички сайтчета с малки изключения са от групата фалшиви. Между тех от време-навреме има и по някой редовен. Та този прави по една-две страници постове от фалшиви новини, кое конкретно искаш, всички ли?
            Принципа е да ги залеем с кофи с помия, пък нека доказват че не са помияри.

Ето например от последните дни изпраска "информация-лъжа" от свободнаевропа.бг че петте милиарда заем са за новите осем самолета.
            Ся, за тези самолети всъщност са направили запитване само. Никой още не знае каква е цената. - Един истински действащ Генерал от БА каза че ще бъдат на изплащане.
            Лъжа или истина е постнатото от другаря ти?

Ами оставката на БХ поискана от български генерали?
            Оказва се че е поискана от 1 (един) бивш генерал на митинг пред хиляди метежници. Това е от днес в един от пасквилите му наречени постове. Това е цитат от някакво незнайно сайтче.
            Кажи съни, кога за последен път е имало хиляди на метежчетата организирани от тримата глупаци?
            Всичко е лъжи.
            Ся някои от интелектуалците в списъка се оказва че не са подписвали, то могат да си ги взимат в париж и да си 'бават майката. Става въпрос за Стефан Цанев.
            А Стефан Цанев за разлика от този измамник е истински писател, наричат го единственият жив класик.
            ...
            Още ли?
            ...
            Кажи съни, какво според теб печелите от подобни хора?
            За последно, микрофона се счупил в ЕП. Търсили нов ама не намерили.
            А всъщност...

ЕНП защити твърдо Борисов на дебата в ЕП, българските депутати се скараха.

https://www.24chasa.bg/novini/article/9085977

Задават се избори през март, да видим как лъжата и манипулацията работят за вас.

Last edited by Имхотеп; 06.10.2020, 00:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
              Благодаря, по принцип не обичам много мелодрамата и не отговарям на такива постинги, но откривам при теб една важна дума.
              Директиви.
              Одеве, при писането на деловите 2 постинга, бях съвсем близо да развия и една друга линия на разсъждения, но умишлено се спрях. Достатъчно е натегната ситуацията.
              Сега само ще добавя, след като ти така или иначе го каза.

Навлизаме в нова фаза на изключително тежко и остро противопоставяне - на всички нива, вкл геополитика.
              Това не е някаква новост, но предполагам доста убедено, че поетапно и чак до най-ниските нива ще има мероприятия по набиване на обръчи и затягане на ситуацията.
              За съжаление - в тази обстановка БХ би им бил далеч по-удобен за приемане и изпълнение на директиви.
              Това е положението.
              μεγάλως μανία

Коментар

• Имхотеп, ще отговориш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Ти си твърди, ама имаш проблем със значението на думата форум....
                  после имаш проблем и с елементарното уважение към домакините когато си някъде на гости (не твой форум)

А наздраве!
                  Предлагам ти да попиташ чичко Гугъл, за да нямаш и ти проблем със значението и най-вече със същността на един форум.

А, ако изпитваш вътрешна потребност от участия в дирижирани обсъждания на обществени места, сещам се за последната конференция на Герб - хем, само след категорично демонстриране на пълно уважение към домакина ти се дава думата, хем има и охрана за съгрешилите

И наздраве

Коментар

А ти отдавна издаваш сигнали, че имаш проблеми с мен лично! Искам да ти кажа, че подобни хора сте ми напълно безинтересни, при условие че се намираме на едно мнооооого широко обществено място и може да съществуваме съвместно, без дори да е необходимо да се забелязваме.

Ама нещо все ви чопли да се заяждате!
                    Аз никога не посягам пръв! Не съм ви виновен и не нося отговорност, че след пакостене, облени в сълзи бягате при майките си за утеха.
                    Вдигнеш ли ръка, чакай последици!
                    Често споменавам в постингите си Бог, но това не значи задължително, че приемам повелята за обръщане н а другата буза.
                    Не сте познали!
                    Ако някога се наложи, ще се обяснявам с него, а не с вас.
                    На вас - само заслуженото!
                    Сега пък ми говориш на много хора
                    пък уж на ТИ беше преминал бодряшки селяшки....

Нямаше да те забележа, ако не беше скочил на амбразурата заедно с марков, по повод на негова безсмислица копирана безмозъчно.
                    Пък опита ме е научил, че защитаващите явни безсмислици, никога не са случайни, особено от хора владеещи правописа...
                    Last edited by satz; 06.10.2020, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      после имаш проблем и с елементарното уважение към домакините когато си някъде на гости (не твой форум)

А наздраве!
                      А ти отдавна издаваш сигнали, че имаш проблеми с мен лично! Искам да ти кажа, че подобни хора сте ми напълно безинтересни, при условие че се намираме на едно мнооооого широко обществено място и може да съществуваме съвместно, без дори да е необходимо да се забелязваме.

Ама нещо все ви чопли да се заяждате!
                      Аз никога не посягам пръв! Не съм ви виновен и не нося отговорност, че след пакостене, облени в сълзи бягате при майките си за утеха.
                      Вдигнеш ли ръка, чакай последици!
                      Често споменавам в постингите си Бог, но това не значи задължително, че приемам повелята за обръщане н а другата буза.
                      Не сте познали!
                      Ако някога се наложи, ще се обяснявам с него, а не с вас.
                      На вас - само заслуженото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

+10
                        Те и мен опитваха да ме мачкат. Имат директиви за определени категории.
                        Подкрепям те!
                        Благодаря, по принцип не обичам много мелодрамата и не отговарям на такива постинги, но откривам при теб една важна дума.
                        Директиви.
                        Одеве, при писането на деловите 2 постинга, бях съвсем близо да развия и една друга линия на разсъждения, но умишлено се спрях. Достатъчно е натегната ситуацията.
                        Сега само ще добавя, след като ти така или иначе го каза.

Навлизаме в нова фаза на изключително тежко и остро противопоставяне - на всички нива, вкл геополитика.
                        Това не е някаква новост, но предполагам доста убедено, че поетапно и чак до най-ниските нива ще има мероприятия по набиване на обръчи и затягане на ситуацията.
                        За съжаление - в тази обстановка БХ би им бил далеч по-удобен за приемане и изпълнение на директиви.
                        Това е положението.

Коментар

Току-що ми заявиха, че публикуваното от мен било СПАМ!

Аз пък им казах да с и гледат работата и твърдя, че не е спам, ..

А наздраве!

Коментар

• Щом питам, значи не знам отговора. Няма нужда да ми пробутваш лакърдии а ла Борисов
                            Отговори конкретно

Коментар

УжасТ, какви са тези батални сцени, залели форума

Имхотеп, на какво основание наричаш Начев измамник? Конкретно?
                              Е ти ако се правиш че не знаеш защо, то нямам как да ти отговоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

+10
                                Те и мен опитваха да ме мачкат. Имат директиви за определени категории.
                                Подкрепям те!
                                Измамник ми ти си прецакан по рождение.
                                Очевидно колегата ти също.

Коментар

Working...
                                X