IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• УжасТ, какви са тези батални сцени, залели форума

Имхотеп, на какво основание наричаш Начев измамник? Конкретно?

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Без да дам повод като инициатор и след като бях провокиран с нарочни, умишлени, грозни и обидни думи от страна на издайника и измамника (стоят си), днес в интервала 16.04 до 17,35, или за период от около1,5 часа съм пубикувал 11 бр. постинги.
      Всички постинги са строго по темата политика, насочени са по посока на важни и парещи въпроси на вътрешната и международната ситуация.
      Всеки един от тях е по отделен и конкретен въпрос!
      Болшинството са придружени с мои коментари!

Получавам лично съобщение от ХиперУлтра Модератор, което гласи:

"Моля, спрете да спамите в тема Политика, заляхте я с постове през 3 минути, а междувременно никой не е писал. Моля, събирайте ги в един пост."

Отговорих:

"Здравейте!
      Моля, дефинирайте спам!
      Няма да водя разговор, при който двете страни имат различни виждания за съдържанието на понятията!
      Всичко постнато е актуална политика в тема ""Политика. Защо трябва различни теми да се събират в един постинг??
      Не разбирам!
      Не съм съгласен!

Ако не ви изнася - БАН!
      Вашата поне е лесна!"

Това няма характер на личен разговор - напротив, съвсем служебен си е и нямам никакви притеснения, че излагам някого.

Подобни неща няма да търпя.
      Не приемам предписвано ми поведение, което е измислено ситуационно и не почива на правила!
      Колко постинга имам право да публикувам?
      През колко минути имам право да публикувам?
      По кое правило трябва да с и събирам публикациите в един постинг?
      Категорично отхвърлям обвинението в спамене!
      Къде е регулиран въпросът, че трябва да изчакам чужда публикация, че тогава да имам право на постинг?!
      От къде на къде ще ми се правят забележки на лични съобщения?

Никой няма да ми затвори устата по такъв начин извън правилата!
      Начинът да ми затворите устата г о знаете много добре - БАН! Там не мога да ви се бъркам.

Ситуацията е много проста. Модераторът е длъжен да потушава напрежения. Отявлени простаци и тъпанари, които отдавна са привършили с мотивите и аргументите, ядат ежедневно брутален бой и единственият начин да се разправят с мен е като ме провокират с глупости.
      Не си мислете, че действително съм провокиран от тях. Аз им се смея и се забавлявам с детинската им безпомощност.
      Всичко е просто обяснимо - когато си се заел да браниш една загубена кауза, каквато е "каузата" на гепп, ти с и призван и осъден д а загубиш. Те морално са мъртви отдавна.

Не случайно започнах с равен и спокоен тон в предните постинги. Проблемът не са нашите форумни диванета, те са свършени още от момента на започване на протеста, проблемът е, че е много вероятно тепърва да предстои сериозна борба и аз възнамерявам едва сега да ставам наистина лют и безкомпромисен. Това очевидно не може да се случи, при условие че бивам възпрепятстван, следен, ограничаван умишлено от форумни ръководители.
      Това не е моя битка и няма да я водя.

Ултиматум нямам право и е глупаво да поставям! Сайтът е на собствениците му!
      Не си трябваме съдбовно един н а друг!

Без много емоции заявявам в прав текст - това, което ми сервирате днес няма да го бъде! Правила - да, но за всички, произвол - не!
      Ако не ви изнася, информирайте ме, дори без да е необходимо да се аргументирате ... и всеки да с и върви по пътя!
      +10
      Те и мен опитваха да ме мачкат. Имат директиви за определени категории.
      Подкрепям те!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

На мен пък би ми било интересно, ако Начев ти отговори, че ще гласува за герб, ти защо не би му повярвал?

Защо не му изпратиш дама-омайница? Веднага ще отпадне тоя толкова важен за теб въпрос (който - надявам се да остане без отговор)...
        Еми каквото и да отговори ще е лъжа.
        Една голяма група от зелените чорапи (както сам знаеш) са откърмени с лъжа и измама.

Иначе коя дама предлагаш да му пратя? Сещам се за съни, те са от една порода и вече са си паснали.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Без да дам повод като инициатор и след като бях провокиран с нарочни, умишлени, грозни и обидни думи от страна на издайника и измамника (стоят си), днес в интервала 16.04 до 17,35, или за период от около1,5 часа съм пубикувал 11 бр. постинги.
          Всички постинги са строго по темата политика, насочени са по посока на важни и парещи въпроси на вътрешната и международната ситуация.
          Всеки един от тях е по отделен и конкретен въпрос!
          Болшинството са придружени с мои коментари!

Получавам лично съобщение от ХиперУлтра Модератор, което гласи:

"Моля, спрете да спамите в тема Политика, заляхте я с постове през 3 минути, а междувременно никой не е писал. Моля, събирайте ги в един пост."

Отговорих:

"Здравейте!
          Моля, дефинирайте спам!
          Няма да водя разговор, при който двете страни имат различни виждания за съдържанието на понятията!
          Всичко постнато е актуална политика в тема ""Политика. Защо трябва различни теми да се събират в един постинг??
          Не разбирам!
          Не съм съгласен!

Ако не ви изнася - БАН!
          Вашата поне е лесна!"

Това няма характер на личен разговор - напротив, съвсем служебен си е и нямам никакви притеснения, че излагам някого.

Подобни неща няма да търпя.
          Не приемам предписвано ми поведение, което е измислено ситуационно и не почива на правила!
          Колко постинга имам право да публикувам?
          През колко минути имам право да публикувам?
          По кое правило трябва да с и събирам публикациите в един постинг?
          Категорично отхвърлям обвинението в спамене!
          Къде е регулиран въпросът, че трябва да изчакам чужда публикация, че тогава да имам право на постинг?!
          От къде на къде ще ми се правят забележки на лични съобщения?

Никой няма да ми затвори устата по такъв начин извън правилата!
          Начинът да ми затворите устата г о знаете много добре - БАН! Там не мога да ви се бъркам.

Ситуацията е много проста. Модераторът е длъжен да потушава напрежения. Отявлени простаци и тъпанари, които отдавна са привършили с мотивите и аргументите, ядат ежедневно брутален бой и единственият начин да се разправят с мен е като ме провокират с глупости.
          Не си мислете, че действително съм провокиран от тях. Аз им се смея и се забавлявам с детинската им безпомощност.
          Всичко е просто обяснимо - когато си се заел да браниш една загубена кауза, каквато е "каузата" на гепп, ти с и призван и осъден д а загубиш. Те морално са мъртви отдавна.

Не случайно започнах с равен и спокоен тон в предните постинги. Проблемът не са нашите форумни диванета, те са свършени още от момента на започване на протеста, проблемът е, че е много вероятно тепърва да предстои сериозна борба и аз възнамерявам едва сега да ставам наистина лют и безкомпромисен. Това очевидно не може да се случи, при условие че бивам възпрепятстван, следен, ограничаван умишлено от форумни ръководители.
          Това не е моя битка и няма да я водя.

Ултиматум нямам право и е глупаво да поставям! Сайтът е на собствениците му!
          Не си трябваме съдбовно един н а друг!

Без много емоции заявявам в прав текст - това, което ми сервирате днес няма да го бъде! Правила - да, но за всички, произвол - не!
          Ако не ви изнася, информирайте ме, дори без да е необходимо да се аргументирате ... и всеки да с и върви по пътя!
          Last edited by nachev; 05.10.2020, 23:30.

Коментар

• Още няколко фрази, които тематично спадат към една отделна тема, която предлагам просто да запомните като факт.
            След това започвам да се държа неприлично!

Нищо още не е решено. Чухме практически едва около 20 % от т.н. дебат в пленарна зала. Това беше само част от изказването на Юрова. Изказване, което беше направено пред около 20 депутати в една призрачно празна зала. Без коментар!

По самия текст на проекта за решение (резолюция на ЕП) предполагам, но не съм сигурен, че не е казана и дума. Документът е 15 страници. Атмосферата не предполагаше конкретни приказки.
            Очевидно е, че тази институция работи по странен, дори неразбираем начин за "нормален" човек.
            Сега до четвъртък ще има разни совалки и ходове, които ще мобилизират ... гласове за вота.

Тук започва една важна част, която предлагам да запомните.
            Има много причини, поради които ЕП е възможно да проведе някаква своя линия на политика, извън обичайната логика, извън приказките и сгиналите, които идваха оттам през последните месеци и дни.
            Ако някой попита: Е, добре, де! Колко много причини?! Ще отговоря така - Наистина много!
            На първо време примерно 750 млрд. бр. (пардон, може да се каже и евро, но едно евро само по себе си е добра причина).
            Програмата за възстановяване трябва да с е гласува единодушно!
            Европейците нямат нужда от (нови) пробиви в системата. БХ е готов на всичко, което му се сведе и е възможно най-добрият вариант за тях.
            Ако някому 750 млрд. бр- изглеждат недостатъчно, може да прибавим и самия бюджет за програмния период, който беше порядъково 1,1 трлн. причини.

Коментар

• Сега възнамерявам да ви разкажа кратко и делово събитията от тази вечер.
              После смятам да споделя нещо важно.
              Това ще отделя в този самостоятелен постинг, с надежда той да остане, а после ще има безчинства, които ще доведат до моето банване, пък вие разсъждавайте, мислете и съобразявайте.

Митингът премина неординерно. Нямаше обичайните речи, информации, служебни съобщения.
              Първо се осъществи пряка връзка с Минеков и група протестиращи българи от Белгия и Холандия, които се бяха събрали пред сградата на ЕП. Картина се излъчваше на южната стена на НС 2, аудиото беше пуснато през усилвателната уредба.
              Мотивиращо и окуращаващо Минеков сподели за проведените днес срещи с депутати и пресата.
              В съвсем сбити изказвания думата взеха около 15 от претестиращите там българи. Всички изказаха подкрепа на протеста.

След крато изчакване, картината ни пренесе в залата на ЕП.
              Станахме свидетели на последните изречения от предходна точка от ДР.

Уводни думи от името на водещия заседанието представител на Германия, която е ротационен Председател.
              Изказване на Вера Юрова по интересуващата ни тема - правовата държава в България.
              С гладки и дипломатични фрази отрази обстоятелството, че гепп са започвали процедура за приемане н а нова Конституциято. След това с обтекаеми фрази започна да критикува. Не подлежи на преразказ, но смисълът беше: Конституцията и промяната и са много сериозни неща, които се вършат внимателно, планирано и след широк обществен дебат.

В този момент звукът прекъсна.

След пет минути думата взе нов оратор.
              След още около 10 минути - трети оратор - това беше Манфред Вебер - отявлен геппаджия.

От изказванията на втория и третия оратор практически нищо н е чухме, само отделни части от изречения. Причината? Повреда в озвучителната инсталация на ЕП. Да, потвърждавам! Видеото ясно го доказваше. На няколко пъти спираха, търсеха работещ микрофон, отново прекъсваше и ... така.

Бабикян беше ужасно смутен и изнервен.
              Предложи да прекратим и да се информираме от медиите.
              Изпяхме химна и си тръгнахме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кво викаш, да се върнем в средновековието и да се сдружим Орбан . Идеално ще си пасне с феодалния модел който се заформил в момента.
                То и без тва Баце по цел ден се кръсти, пред иконите.
                Орбан промени Унгария - само за 5-6 години. Баце я доразсипа за толкова.
                Орбан има програма и идеи ВЪПРЕКИ ЕС и има топки да ги следва и вече дава уникални положителни резултати.
                Тиквата има пачки, кюлчета - ние тънем в мизерия
                Last edited by Andi11; 05.10.2020, 22:03.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Вече е невъзможно да правим самостоятелна политика.
                  За такава трябва да имаш собственост на банки, ресурси еле ключови. Ние го нямаме и ще се молим на някой.
                  Шанса е да се припознаем вишеградската и да попроменим еврогейските ценности. Една идея е религията, писменост, славянство
                  Кво викаш, да се върнем в средновековието и да се сдружим Орбан . Идеално ще си пасне с феодалния модел който се заформил в момента.
                  То и без тва Баце по цел ден се кръсти, пред иконите.
                  Last edited by Todor Sabev; 05.10.2020, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

В задачката се пита за кого ще гласува зеления чорап, измамник начев.

Сус бре!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Повече от ясно е: не иска да ходи на солфеж!

Да пусне поне снимка на пианото им и цигулката върху него - на фона на басейна - и го освобождаваме от солфежа!

И - без Слави - изобщо да не си прави сметката! Няма да е съгласен с ДПС, още повече - с БСП да прави коалиции... ... Черни са му!

Иначе, "социолозите" все още отсвирват Цецо ... Много е опасен с отлюспването на симпатизанти от ГЕРБ!

А Барбарела съвсем е "забравила" Цецо... Що така, Барбарела? Нали претендираш за достоверност?
                      То тяхното пияно, никой трезво не го е виждал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

В задачката се пита за кого ще гласува Начев.

На мен пък би ми било интересно, ако Начев ти отговори, че ще гласува за герб, ти защо не би му повярвал?

Защо не му изпратиш дама-омайница? Веднага ще отпадне тоя толкова важен за теб въпрос (който - надявам се да остане без отговор)...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Парламентарни избори в България (2017) Резултати Проучвания 2017 Проучвания 2020
                          Партия / Коалиция (КП) Проценти ГАЛЪП АЛФА ТРЕНД ИМП АЛФА
                          ДА България (Христо ИВАНОВ) 2,96% 2,30% 2,50% 2,30% 9,40%
                          ДСБ, Съюз за Пловдив, БДО 2,54% 1,50% 2,00% 2,00%
                          ВОЛЯ 4,26% 6,50% 6,80% 6,50% 9,60% 0,30%
                          АБВ – Движение 21 1,59% 2,90% 4,50%
                          ДПС 9,24% 8,10% 8,40% 9,00% 9,10% 9,90%
                          БСП 27,93% 29,90% 29,10% 28,70% 29,00% 19,60%
                          ГЕРБ 33,54% 29,90% 31,70% 29,70% 28,50% 20,50%
                          ДОСТ 2,94% 0,90% 1,30%
                          Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО 9,31% 11,90% 8,90% 9,90% 10,10% 3,80%
                          Реформаторски блок – Глас народен 3,14% 4,30% 4,00% 3,40% 4,00%
                          Слави Чалгата 14,90%
                          Кюстендилската 4,60%
                          90% с чалга и вакуум между ушите
                          След като изберете отново същия цвят (1944-2020), да не протестирате пак (2021 - 2025)

П.П. Пита се в задачката: за кого ще гласува пропангандона
                          Начков
                          В задачката се пита за кого ще гласува зеления чорап, измамник начев.

Last edited by Имхотеп; 05.10.2020, 20:35.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Май ти протестираш, що тъй?

Повече от ясно е: не иска да ходи на солфеж!

Да пусне поне снимка на пианото им и цигулката върху него - на фона на басейна - и го освобождаваме от солфежа!

И - без Слави - изобщо да не си прави сметката! Няма да е съгласен с ДПС, още повече - с БСП да прави коалиции... ... Черни са му!

Иначе, "социолозите" все още отсвирват Цецо ... Много е опасен с отлюспването на симпатизанти от ГЕРБ!

А Барбарела съвсем е "забравила" Цецо... Що така, Барбарела? Нали претендираш за достоверност?

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                              Начев, има ли от проотестиращите някой, който се е обявил против евроценностите? Защото ако някой е за евроценностите той вече е корумпиран или очаква да бъде корумпиран. Евроценностите, като такива каквито ни ги навират в очите могат да впечатлят шепа пъпчиви активисти. Всички останали очакват да текат пари. Начев, няма на кого да ги изкажеш корумпираните. няма кой да им издърпа ушите и просто не знам на какво се надяваш.
                              Вече е невъзможно да правим самостоятелна политика.
                              За такава трябва да имаш собственост на банки, ресурси еле ключови. Ние го нямаме и ще се молим на някой.
                              Шанса е да се припознаем вишеградската и да попроменим еврогейските ценности. Една идея е религията, писменост, славянство
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Парламентарни избори в България (2017) Резултати Проучвания 2017 Проучвания 2020
                                Партия / Коалиция (КП) Проценти ГАЛЪП АЛФА ТРЕНД ИМП АЛФА
                                ДА България (Зелените, ДЕОС) 2,96% 2,30% 2,50% 2,30% 9,40%
                                ДСБ, Съюз за Пловдив, БДО 2,54% 1,50% 2,00% 2,00%
                                ВОЛЯ 4,26% 6,50% 6,80% 6,50% 9,60% 0,30%
                                АБВ – Движение 21 1,59% 2,90% 4,50%
                                ДПС 9,24% 8,10% 8,40% 9,00% 9,10% 9,90%
                                БСП 27,93% 29,90% 29,10% 28,70% 29,00% 19,60%
                                ГЕРБ 33,54% 29,90% 31,70% 29,70% 28,50% 20,50%
                                ДОСТ 2,94% 0,90% 1,30%
                                Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО 9,31% 11,90% 8,90% 9,90% 10,10% 3,80%
                                Реформаторски блок – Глас народен 3,14% 4,30% 4,00% 3,40% 4,00%
                                Слави Чалгата 14,90%
                                Кюстендилската 4,60%
                                90% с вакуум между ушите
                                После да не протестирате пак
                                Май ти протестираш, що тъй?

Коментар

Working...
                                X