IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=nachev;n3659440]

Съни, благодаря и респект!
    Чудесен материал - годен за стройно подреждане на объркани глави.
    /QUOTE]

Има едно изследване защо е успял майдана в укропия- няма да го намеря и да го търся, но... Та в изследването се разглеждаха няколко държави и навсякъде е имало такива претести. Но единствено в укропия успява- защо- защото има убити 9 милиционера/ за съжаление/ Останалите се плашат- публикувани са техните имена и домашни адреси в различни сайтове- получават заплахи под различна форма и щат не щат преминават на страната на метежниците. Не знам дали на някого му е известно, но полицаите в бг нямат пощенски кутии- писмата за техните семейства се носят на ръка или им се дават в районното

Има моменти когато яйцата са доста по чупливи от полицейските палки, а като опердашат някого няколко пъти той започва да пише единствено от компа- ако барби позволи такъв е марат от френската революция

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Поредното доказателство, че се държиш като обикновен измамник, .
      Сега виждам, че са ме разнасяли!

Моля те, ти също въобще не си го слагай на сърце!
      Човекът просто не става, въобще няма дори и епитети да му измислям!

Няколко пъти подновявах комуникация, дори след дълъг престой в игнора, но вече съм категоричен, че просто няма смисъл. Подстрекател и провокатор.
      Ако някой поне е четящ и информиран, дава гледни точки, алтернативни източници, струва си да се следи.
      Този просто не става и това е окончателно.

Коментар

Задкулисието, което "счупи" Държавата
        https://www.youtube.com/watch?v=lIoA-zdYzFw
        Съни, благодаря и респект!
        Чудесен материал - годен за стройно подреждане на объркани глави.
        Имах работа и го пуснах да тече без да мога да слушам съсредоточено, но главното възприех.

Въобще няма да си придавам важност, доколкото аз въобще не мога да се похваля с притежание на такова огромно количество конкретна информация, обаче преди само седмица бях нечисто провокиран от барбата и на страница и половина развих една теза, която в главното повтаря анализите и изводите на Октай.
        Тогава лицето дори ми благодари.
        Сега ме е накичил с титла маниак. Е, що е време, все е пред нас. Нека се свърши важната народна работа, пък може и да си поговорим.

Съни, привличам внимание върху няколко детайла,, към които имам пряко отношение.

Октай вижда в протеста някакъв шанс за България. Да, малък, с много трудноти и неяснотии, но шанс - може би това е буквално последният шанс! Дори и при успех, няма да има пришествието Му, не става така в историята, но поне има някаква надежда НЕЩИЧКО да мръдне към по-добро.

Не остана нито един некритикуван от Октай човек. Мисля, че е справедливо. Въпреки директно зададен въпрос: Какво мисли за триото, аз практически не чух отговор. Не просто забрави да отговори, той не искаше или нямаше основание да критикува. Важен детайл, доколкото и моето мнение за тримата не е категорично и окончателно (няма нищо окончателно, де). Поне на един вярвам.

Имам една единствена ярка забележка и несъгласие с Октай. При тръгване на групата протестиращи към централата на ДПС, от трибуната на протеста беше заявено по много категоричен начин, че това не е израз на етническо противопоставяне, а е ярко несъгласие с модела Доган-Пеевски. Октай няма тази информация, той е видял/чул някакви яйца, каквото там са хвърляли. Яйцата не са мое изразно средство, предпочитам словото.

Ще слушам внимател пак, но не знам кога.

Коментар

• Резолюцията на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) на Европейския парламент, чиито автори са Елена Йончева и Радан Кънев, настоява българските власти да направят необходимото да бъде ратифицирана Истанбулската конвенция, въпреки решението на Конституционния съд. Това е записано в т.17 на текста, който не се коментира нито у нас, нито в Брюксел.

Нямам точен спомен, но ленчето не беше ли против педерастката конвенция

Коментар

• Оп-ааа!
            Правя опит да си вляза в профила и кликам без никаква представа, дали ще бъда допуснат.
            Очаквах да съм баннат, но не съм!
            За миг се изненадах, но после веднага съобразявам, че никоя власт не иска д а създава противници, които имат имидж на репресирани от нея, особено несправедливо репресирани.

Не берете грижа, ще ме баннат!
            Просто няма друг начин. Не виждам такъв.

Излизане с ярка позиция неизбежно води след себе си сериозни последици!

Коментар

• Така строи мафията!

Актуално

Ремонтираме участък от новопостроена магистрала на стойност 100 милиона при неоспорим факт, че ако построим същите километри магистрала през гола нива, ще струва малко под 100 милиона.

Гост-автор | 05/10/2020 Подкрепи свободното слово

Ремонтираме участък от новопостроена магистрала на стойност 100 милиона при неоспорим факт, че ако построим същите километри магистрала през гола нива, ще струва малко под 100 милиона. Интерес представлява и гаранцията за нещо струващо 100 милиона, което ние гражданите плащаме и тя е само две години, досущ колкото е гаранцията на китайски евтин сешоар.

Така строи мафията!

При българските крави нещата са още по-зле, защото от ЕС до всяка една от тях достига субсидия на стойност 177 лева т.е. около 80 евро, а до всяка румънска крава достигат 500 евро т.е. около 1000 лева субсидия. 177 срещу 1000 - така вижда развитието на животновъдството българската мафия, която кара земеделски Поршета, Бентли-та, яхти и прочее трактори и комбайни.

Какво да ви кажа!? И с какви думи да го изрека, като бог високо, цар-далеко!? Никой не те чува, а трябва решение.
              Сатър. И без много приказки.

Автор: Николай Марков

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Съни, споменах да се върнеш малко назад, и да кажеш какво е това нещо?
                Другарят ви осра цялата тема бе!
                Напишеш нещо а той го затрупва с десетки линкчета. (А не беше такъв. Явно резултатите от метежчето са съвсем незадоволителни )
                Това ли е разбирането ви за диалог?
                Щото очевидно не искате диалог. Точно вие принизявате всяко мнение различно от вашето. Тия били опикани, ония били осрани, само вие от бсп и ония туфлеци сте бели и пухкави.
                Ми точно вие фалирахте държавата два пъти за пет години на времето. Точно вие организирахте фалита на КТБ.
                А сега пак изпълзявате и се надявате всичко да е забравено. Да ама не е забравено. Румен Радев може и да е свестен човек, но се забърка с грешните хора. Това ще му изяде главата.
                Да припомня за питането на прокуратурата до КС. То беше за държавна измяна.
                Доста странни неща са се случвали при служебното правителство.

Между другото, мислиш ли че курнела е най-успешният проект на СДС?

Поредното доказателство, че се държиш като обикновен измамник, но с лекота хвърляш обвинения към други, че са такива.
                Нямаш нито един основателен мотив да ме "пришиваш" към БСП, но го правиш непрекъснато единствено и само, защото съм силно критична към безобразното погазване на всички приемливи норми от ГЕРБ! ... А, и за да неглижираш мненията ми
                Питал си, отговаряла съм, но най-важното, стотици пъти в този форум съм писала, че нямам никакви партийни интереси, никога не съм членувала в партия, не ме интересува партийна работа! Нито да се продавам на партии за лични облаги! Различна ценностна система, колкото и да ти е неразбираемо! Но, ти продължаваш! Измамник ли си?
                Писала съм и че ако преценя, че някоя партия е добра алтернатива за България спокойно и ясно ще го артикулирам.
                Та, в този смисъл, ако реша, че БСП заслужава шанс ще го напиша, дори ще ми е по-комфортно, защото няма да се боря и с незслужените ти обвинения и подмятания! И ще го направя далеч по-качествено от вашите срамни опити да защитавате Герб. Сигурен си в това, нали?
                Ти дори не защитаваш "партията" си, било ДПС или ГЕРБ, ти плюеш по всеки, който ги критикува!

Така и с Начев, имаш десетки постове, нали ме накара да прочета назад? ....в които цялата ти тема е "Начев, разкажи за метежчето", "Начев, напиши нещо", "Начев, напиши това, Начев, онова..... и после стоварваш ятагана си. Измамник ли си?

Просто, спри да обезмисляш опита да се водят дискусии във форума! Спри да обиждаш хората, които пишат тук!!!
                Спри с негативните квалификации към всеки, неследващ линията ти!

И да, между другото, БСП има толкова участие във фалита на КТБ, колкото ДПС и ГЕРБ, всъщност, по-малко, защото последните 2 партии 5 години държат цялата власт, за да прикрият случилото се, а преди това още 4, за да направят възможното държавните пари да дадат базата, която да ограбят.
                Last edited by съни(тя); 06.10.2020, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Не е гювеч, а точна диагноза

Ако приема определението за "точна диагноза" за разпределинието на гласовете на хората, които биха гласували в следващи избори, ...

...., но, за да е наистина точна диагнозата - всички регистрираме липсата в таблицата на ония "Републиканци...", които бившият втори в герб - Цецо - регистрира...

Събираме (грубо) разпределинието на гласовете по партии. Полученото за % (без Цецо) изваждаме от % на тия, които ще гласуват - 100 %.

За Цецо се получават 16-17 %! Досега? Това надминава очакванията ми!

А и Барбарела говори за точна диагноза!

Склонен съм да повярвам на Барбарела, но пре едно условие! Ако пусне тук една малка снимка на пиано, с цигулка върху него, на фона на басейна им!

(и на мен ми писна вече да боря Чалгаря, ама трябва да си знаем приоритетите!)

Не става само да се оплакваме на Начев от странство! Така де: човека прави толкова много за нашата информираност! Не може да се разкъсва на всички страни! Угодия нямаме! Всеки иска да суче! Айде по-скромно де! "Свободата води народа" - НЕ Е свиня-майка, поне в България!

Във Франция е възможно Макрон да налага нов прочит, поради някакви свои лични дефицити (но това е друга тема!)

Коментар

Разбрах!
                    Искаш медии като Свободна Европа.bg, гласове, медиапул, дневник, политико, немски, вкл и проправителствени да не бъдат цитирани и коментирани статиите им!
                    Който ги цитира за теб е измамник.
                    Предпочиташ ПИК, труд, 24часа, Нова - тяхно позоваване не носи негативни твои квалификации.

От Списъка - оказа се, че тези 3мата, които обявиха, че не са подписвали, липсват и в Списъка!
                    просто някой им казал, че някъде някой ги е включил и те реагират.
                    И независимо от отношението на Стефан Цанев днес към протестите припомни си "Последната нощ на Сократ"
                    Подписали са го много други достойни имена и хора, за които културата и духовността има значение!
                    Толкова по тази тема!
                    Не искаме и едните и другите.Да вървят на майната си.Това не са медии а друго нещо

Коментар

Феновете и пряко ангажираните от управляващите дадоха чудесен пример как се измества всякаква конкретика, критика, нелицеприятни теми
                      чрез дискредитиране, ад хоминем от каквото и да е естество, стига да неглижира, обезцени и директно да елиминира участниците, които все още имат смелостта и са надвили егоизма на комфортното мълчаливо наблюдение.

Кой е виновен?!
                      Съни, споменах да се върнеш малко назад, и да кажеш какво е това нещо?
                      Другарят ви осра цялата тема бе!
                      Напишеш нещо а той го затрупва с десетки линкчета. (А не беше такъв. Явно резултатите от метежчето са съвсем незадоволителни )
                      Това ли е разбирането ви за диалог?
                      Щото очевидно не искате диалог. Точно вие принизявате всяко мнение различно от вашето. Тия били опикани, ония били осрани, само вие от бсп и ония туфлеци сте бели и пухкави.
                      Ми точно вие фалирахте държавата два пъти за пет години на времето. Точно вие организирахте фалита на КТБ.
                      А сега пак изпълзявате и се надявате всичко да е забравено. Да ама не е забравено. Румен Радев може и да е свестен човек, но се забърка с грешните хора. Това ще му изяде главата.
                      Да припомня за питането на прокуратурата до КС. То беше за държавна измяна.
                      Доста странни неща са се случвали при служебното правителство.

Между другото, мислиш ли че курнела е най-успешният проект на СДС?

Last edited by Имхотеп; 06.10.2020, 03:01.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Задкулисието, което "счупи" Държавата
                        https://www.youtube.com/watch?v=lIoA-zdYzFw

Коментар

• Феновете и пряко ангажираните от управляващите дадоха чудесен пример как се измества всякаква конкретика, критика, нелицеприятни теми
                          чрез дискредитиране, ад хоминем от каквото и да е естество, стига да неглижира, обезцени и директно да елиминира участниците, които все още имат смелостта и са надвили егоизма на комфортното мълчаливо наблюдение.

Кой е виновен?!

Коментар

Разбрах!
                            Искаш медии като Свободна Европа.bg, гласове, медиапул, дневник, политико, немски, вкл и проправителствени да не бъдат цитирани и коментирани статиите им!
                            Който ги цитира за теб е измамник.
                            Предпочиташ ПИК, труд, 24часа, Нова - тяхно позоваване не носи негативни твои квалификации.

От Списъка - оказа се, че тези 3мата, които обявиха, че не са подписвали, липсват и в Списъка!
                            просто някой им казал, че някъде някой ги е включил и те реагират.
                            И независимо от отношението на Стефан Цанев днес към протестите припомни си "Последната нощ на Сократ"
                            Подписали са го много други достойни имена и хора, за които културата и духовността има значение!
                            Толкова по тази тема!
                            Не не, искам медии зад които стои реален собственик. Ако преминеш през стотината му поста ще разбереш за какво говоря.

А и свободна Европа.бг? Ще погледна дали е реално.
                            Медиапул и други зад които стои някой са ОК.
                            То и зад пик стои някой ама за вас не е ок, щото не споделят терзанията ви.

Иначе за квото казват гърците, само цитиран
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Барби е написал някакъв тюрлю гювеч
                              Не е гювеч, а точна диагноза

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Това ли те разтърси най-много от двата ми последни поста?

Барби е написал някакъв тюрлю гювеч, ти му припяваш и псуваш нечии майки.
                                Няма нищо разтърсващо, тъжно е

Коментар

Working...
                                X