IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е лоша новина.Щяхме да ги бием независимо, дали играе Сеск.

Валенсиа може да играе този мач.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Сеск пропуска мача с Юнайтед

След като Нани е ранен, това може да ни помогне допълнително в събота

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Съгласен съм ...
        В момента играем бавно и предвидимо ...
        Ако Робен няма ден, можем да разчитаме само някоя топка да трясне Гомес по тиквата ...
        Защитата е слабото звено, след като изгони Лусио (което беше пълна тъпотия), изгони и Демикелис, при положение че Ван Буйтен явно доиграва вече на такова ниво ... Требват ДВАМА корави централни защитници ... Я го тоа Матс Хумелс (дет на сичкото отгоре е наш юноша) момче, кат слънце, да развръзват кесията ..
        И въпреки сички мнения, мисла че и в центъра на терена зее дупка за СИЛЕН креативен играч ... Ван дер Ваарт, само дет не дойде да се моли да го земем ...
        Уфффф .... па се изнервИх ...
        НАПРЕТ МАШИНАААААА
        Муахахахахахахаааа
        с Ван Дер Ваарт и Робен и Рибери по крилата а от пред Клозе и Олич Байерн щеше да мачка , в това съм сигурен . обаче няма кой в ръководството и особено треньор да ги види тия неща . то се иска усет и малко по разчупено мислене . тактиките на ЛВГ отдавна не работят .... 95-та година беше преди 15 години , човекът изобщо не се развива.... продължава да търпи бездарието на Гомес и други разни . а, да тва с Лусио и аз не го разбрах.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          all trader, Колчо, вземете Магат и ще ставате шампиони всяка година. Не знам наистина този ван Гаал как още го държите
          Магат вече беше в Байерн ама го уволниха....
          и с право щото отборът играеше ужасен футбол

питай ръководството - и аз тва се чудя

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
            ЛВГ е причината според мен . но и ръководството има вина - след Хитцфелд така и не назначиха един свестен тренер . само някви експериметни с недоказани треньори....
            що не взеха Хидиник като беше свободен?
            Съгласен съм ...
            В момента играем бавно и предвидимо ...
            Ако Робен няма ден, можем да разчитаме само някоя топка да трясне Гомес по тиквата ...
            Защитата е слабото звено, след като изгони Лусио (което беше пълна тъпотия), изгони и Демикелис, при положение че Ван Буйтен явно доиграва вече на такова ниво ... Требват ДВАМА корави централни защитници ... Я го тоа Матс Хумелс (дет на сичкото отгоре е наш юноша) момче, кат слънце, да развръзват кесията ..
            И въпреки сички мнения, мисла че и в центъра на терена зее дупка за СИЛЕН креативен играч ... Ван дер Ваарт, само дет не дойде да се моли да го земем ...
            Уфффф .... па се изнервИх ...
            НАПРЕТ МАШИНАААААА
            Муахахахахахахаааа
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• all trader, Колчо, вземете Магат и ще ставате шампиони всяка година. Не знам наистина този ван Гаал как още го държите
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ас ич нема се изненадам ...
                в момента сме СЛАБИ ...
                па незнам що ...
                ама НИЩО не играем ... Дейш !!!
                ЛВГ е причината според мен . но и ръководството има вина - след Хитцфелд така и не назначиха един свестен тренер . само някви експериметни с недоказани треньори....
                що не взеха Хидиник като беше свободен?

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                  нищо няма да причинат на никой , с опълченците на Шипка могат да минат само ако им се падне отбор от тяхната черга като Шахтьор или Шалке . от другите ще ядат бой
                  Наполовина си прав!

Срещу Ман Ю и Челси шансовете им са някъде около 45% (едвам устискахме 0-0 на Уайт Харт Лейн, а Челското направо си паднаха), пък и местни двубои никога не се знае как ще завършат!

Коментар

• Аз си признавам, че вчера заспах на мача....
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Да не говорим ако колчовите хора направят изненадата и паднат от Интер и се паднат срещу тях (не знам дали вече жребия ги разминава, мисля че не)!
                      Ас ич нема се изненадам ...
                      в момента сме СЛАБИ ...
                      па незнам що ...
                      ама НИЩО не играем ... Дейш !!!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Зависи за кого?
                        За Барса и Реал със сигурност!
                        Но на Ман Ю, Челси, Шахтьор, Байерн могат да причинят доста главоболия.
                        Да не говорим ако колчовите хора направят изненадата и паднат от Интер и се паднат срещу тях (не знам дали вече жребия ги разминава, мисля че не)!
                        нищо няма да причинат на никой , с опълченците на Шипка могат да минат само ако им се падне отбор от тяхната черга като Шахтьор или Шалке . от другите ще ядат бой

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Тотнъм ще е вторият бонус на четвъртфиналите след Шалке
                          Зависи за кого?
                          За Барса и Реал със сигурност!
                          Но на Ман Ю, Челси, Шахтьор, Байерн могат да причинят доста главоболия.

Коментар

Глейте таа година миньоро от Германия кви ги върши ...
                            Много ми е интересно кой ще им се падне по-натам ...
                            Само Магат, Нойер и Раул едва ли ще са достатъчни да преодолеят още един съперник... Не е препоръка

Коментар

• Глейте таа година миньоро от Германия кви ги върши ...
                              Много ми е интересно кой ще им се падне по-натам ...

Коментар

• Тотнъм ще е вторият бонус на четвъртфиналите след Шалке

Коментар

X