If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен съм ...
В момента играем бавно и предвидимо ...
Ако Робен няма ден, можем да разчитаме само някоя топка да трясне Гомес по тиквата ...
Защитата е слабото звено, след като изгони Лусио (което беше пълна тъпотия), изгони и Демикелис, при положение че Ван Буйтен явно доиграва вече на такова ниво ... Требват ДВАМА корави централни защитници ... Я го тоа Матс Хумелс (дет на сичкото отгоре е наш юноша) момче, кат слънце, да развръзват кесията ..
И въпреки сички мнения, мисла че и в центъра на терена зее дупка за СИЛЕН креативен играч ... Ван дер Ваарт, само дет не дойде да се моли да го земем ...
Уфффф .... па се изнервИх ...
НАПРЕТ МАШИНАААААА
Муахахахахахахаааа
с Ван Дер Ваарт и Робен и Рибери по крилата а от пред Клозе и Олич Байерн щеше да мачка , в това съм сигурен . обаче няма кой в ръководството и особено треньор да ги види тия неща . то се иска усет и малко по разчупено мислене . тактиките на ЛВГ отдавна не работят .... 95-та година беше преди 15 години , човекът изобщо не се развива.... продължава да търпи бездарието на Гомес и други разни . а, да тва с Лусио и аз не го разбрах.....
ЛВГ е причината според мен . но и ръководството има вина - след Хитцфелд така и не назначиха един свестен тренер . само някви експериметни с недоказани треньори....
що не взеха Хидиник като беше свободен?
Съгласен съм ...
В момента играем бавно и предвидимо ...
Ако Робен няма ден, можем да разчитаме само някоя топка да трясне Гомес по тиквата ...
Защитата е слабото звено, след като изгони Лусио (което беше пълна тъпотия), изгони и Демикелис, при положение че Ван Буйтен явно доиграва вече на такова ниво ... Требват ДВАМА корави централни защитници ... Я го тоа Матс Хумелс (дет на сичкото отгоре е наш юноша) момче, кат слънце, да развръзват кесията ..
И въпреки сички мнения, мисла че и в центъра на терена зее дупка за СИЛЕН креативен играч ... Ван дер Ваарт, само дет не дойде да се моли да го земем ...
Уфффф .... па се изнервИх ...
НАПРЕТ МАШИНАААААА
Муахахахахахахаааа
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ас ич нема се изненадам ...
в момента сме СЛАБИ ...
па незнам що ...
ама НИЩО не играем ... Дейш !!!
ЛВГ е причината според мен . но и ръководството има вина - след Хитцфелд така и не назначиха един свестен тренер . само някви експериметни с недоказани треньори....
що не взеха Хидиник като беше свободен?
нищо няма да причинат на никой , с опълченците на Шипка могат да минат само ако им се падне отбор от тяхната черга като Шахтьор или Шалке . от другите ще ядат бой
Наполовина си прав!
Срещу Ман Ю и Челси шансовете им са някъде около 45% (едвам устискахме 0-0 на Уайт Харт Лейн, а Челското направо си паднаха), пък и местни двубои никога не се знае как ще завършат!
Зависи за кого?
За Барса и Реал със сигурност!
Но на Ман Ю, Челси, Шахтьор, Байерн могат да причинят доста главоболия.
Да не говорим ако колчовите хора направят изненадата и паднат от Интер и се паднат срещу тях (не знам дали вече жребия ги разминава, мисля че не)!
нищо няма да причинат на никой , с опълченците на Шипка могат да минат само ако им се падне отбор от тяхната черга като Шахтьор или Шалке . от другите ще ядат бой
Тотнъм ще е вторият бонус на четвъртфиналите след Шалке
Зависи за кого?
За Барса и Реал със сигурност!
Но на Ман Ю, Челси, Шахтьор, Байерн могат да причинят доста главоболия.
Да не говорим ако колчовите хора направят изненадата и паднат от Интер и се паднат срещу тях (не знам дали вече жребия ги разминава, мисля че не)!
Коментар