IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Не ме е яд на съдията, защото ощетил арсенал и т.н.
    Яд ме е за това, че ми развали удоволствието от мача като уби интригата.
    Всъщност интрига имаше до края, след като Барса си изпусна почти всички положения, а Алмуня спаси 4-5 положения сам срещу нападателите.
    И без НИТО ЕДИН УДАР Арсенал имаше голям шанс да се класира!

Коментар

• Не ме е яд на съдията, защото ощетил арсенал и т.н.
      Яд ме е за това, че ми развали удоволствието от мача като уби интригата.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
        могат да спечелят ако разкарат ЛВГ иначе Байерн ще останат с калъвки тоя сезон щото треньорът им е пълен идиот
        То вече е ясно - ЛВГ си тръгва след края на сезона! Така че сега е момента Рибери и Робен да се стегнат и да изкарат няколко мача в ШЛ и Бундеслигата. Ама не мисля че имате от какво да се притеснявате. Ако е вярно че Германия изпреварва Италия - догодина 3я и 4я в Бундеслигата ще минат през квалификациите на ШЛ, което не би било проблем за баварците - и пак при големите пари!

Коментар

• Абе другари миналата година като беше на крачка от требъл ЛВГ идиот ли беше?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Никога не съм комуникирал нормално с фенове на Юнайтед, за разлика от такива на Пуул или Челси, и виждам че и сега няма да има смисъл - арогантни, използващи разни епитети и обиди, и почти винаги поставящи се над другите...До момента, в който техният отбор не изпадне в подобна ситуация, тогава се започват оправдания със съдиите и съдбата, но никога със самите тях, и отново псувни и простотии... Това е просто една игра, в която единият трябва да загуби, а снощи според мен Венгер обърка тактиката, а Ван Перси беше антигероят... За Барса думите няма да имат особен смисъл като изразно средство, там се твори и рисува на терена!
            Лек ден на всички!
            +1

Венгер отново обърка където каквото можа и за 3 пъти поред пада от Барса , този път и съдията му помогна който се изложи доста с този ч.к. на Ван Перси , който беше меко казано пресилен . иначе не знам Венгер до кога ще търпи играчи като Клиши например да му губят мачове като покриват засади или правят тъпи грешки .... беше длъжен да направи смяна след като отборът му остана с човек по-малко на терена , а той седеше и гледаше оттстрани като насран .... и го насраха за 2 мин на терена!!! тактика изобщо не видях. а Барселона никак не изглеждаха страшни - даже напротив не им спореше играта цяло 1-во полувреме преди тъпчото Клиши да покрие поредната засада при гола....
            Last edited by all_trader; 09.03.2011, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Е голема работа ся ... нормално е ...
              ората си подкрепят отбора (халфовата линия е час от него )
              ше видиш, че таа година вече ше спечелим финала за КЕШ !!!
              Щото Байерн има най-добрата халфова линия на света в момента !!!
              Да видиш ти !!!
              С добри чуства !!! Афкорс !!!
              могат да спечелят ако разкарат ЛВГ иначе Байерн ще останат с калъвки тоя сезон щото треньорът им е пълен идиот

Коментар

• Много хора чакат Ливърпул да са "дет" ама много други неща и отбори ще са "дет" преди товаа да се случи
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  ГрУЙО е отпуска няма да го прочете ...
                  не съм отпуска (за съжаление) - болнав съм и ме мързи да драскам. За пълнежа мнението ми си остава - без Меси, Браса е средностатистически отбор от ранга на Тотнъм примерно и щяха да се борят за второто място0 в Примера с валенсия и щяха да са на 10 точки зад Смърдит

Както вече съм казвал - късметът на Барса е, че гниомчетата около Меси осъзнават нищожеството си, сравнени с него, и не се пробват да се правят на обидени звезди (като Нани и Мангалдо, примерно).

П.С. Продължвам да се чудя защо Шити не извадят 200 милки ида купят Меси, вместо да дават нма парчета по 40-50 милки за ЪЪ, Силва, Боатенг, Коларов и подбнни "звезди"
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• By the way аз такъв гол като първия на Меси не бях виждал до момента.

Някой виждал ли е подобен гол преди този на професионално ниво? Тоя Меси трябва да е луд, дори да си помисли да направи такова нещо камоли пък да го направи успешно...
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Грую даде епитета. но половината форум се изреди да възхваляв Меси и да нарича всичко останало пълнеж Особено при третия гол се видя "пълнежа"
                      Life won't wait for you.

Коментар

• не съм драскал от известно време - празници и после бях леко болнав, ама да си кажа мненията за двата основни мача - Ливера-Манчо и Барцъ-Топчетата:

1. Ливера бяха много по-дбри от Манчо, а Суарез ги разби - оня каун Каут незаслужено му отне славата, ама. Съдията прееба жестоко мача - 100% червен картон на Карагър, нямаше картон на Рафаел и т.н. Ако ги беше дал, манчо можеше и да додрапат до равен (пък ако нашата балерина имаше късмета да вкра в началото, можеше и да бият), ама нямаше да е заслужено. Честито на феновете на Пуул - дед кет баунс дет се вика. Тази година играят спокойно, защото се борят за 6-то място и могат да играят с 6 човека отзад, но догодина, когато пак ще заявят амбиции за 1-во място (както и полседните 20 години), пак ще има рев и кралица Кени ще си иде..... Манчо също са пътници, ако не си закупят халфове и поне 1 защитник, защото сегашните резерви са на нивото на Левски и Цска

2. Барцъ смаза Арсенал - не, че беше неочаквано, ама.... Съдията прееба мача - трябваше да изгони Абидал в края на първото, за блъскане на Ван Пръцко без топка. Не трябваше да гонио Преситу - формално можеше да му покаже картон, но реално положението не предполагаше картон, а и подобни ситуации има поне по 10 мач. Преситу е най-добрият играч на Арсенал и най-добрият нападател в света (лично мнение) и без него и Сеск (който явно си мислеше за трансфера през лятото и изобщо не се вложи) Арсенал си бяха птъници. Браса си ифраха тяхната игра - направиха Алмуня герой на мача с неадекватните си отигравания и ако не беше гения на Меси и съдията (с изгонването на Преситу и неизгонването на Абидал), Барса нямаше да се класират - колко от вас мислят, че Преситу щеше да пропусне ситуацията в 87-та минута (реално единствената голова ситуация на топчетата в мача)???????

Хайде лека и доходна и за довечера търсете "изненадата" на Милан като гост - все пак букитата понякога са готини пичове и като играят ингилизки отбори (с техните маолумни фенове) го пускат този фъндък с "изненадите". Успех
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Наистина ли е отпуска? Доста липсва на форума. :ol:ek:
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Стана интересен мач, но за съжаление неравностоен.За съжаление РВП е достоен съперник на Балууни по простотия.Иначе Барса показаха защо са най-добрия отбор.И най вече "пълнежа" показа дали е "пълнеж" или "коментаторите" толкова разбират

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Не знам на кой е син Алекси сМукачев, но не мога да разбера кой го набеди за коменантор. Винаги обижда играчите, а какво е постигнал този долен луузър в живота си не знам. Няма такъв дразнител...
                              Не тия коментатори имах предвид.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Не знам на кой е син Алекси сМукачев, но не мога да разбера кой го набеди за коменантор. Винаги обижда играчите, а какво е постигнал този долен луузър в живота си не знам. Няма такъв дразнител...
                                Тоа верно е е.ати калъфа !!!
                                И къде блее отряда за бързо реагиране на министерството на логопедията ???
                                ъъъъ
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X