IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Над 2.5 е обикновения залог над букмейкърите!

------------------

Иначе като резултати:
    Байер Леверкузен – Виляреал 2-1
    ЦСКА Москва – Порто 1-0
    ПСВ – Рейнджърс 2-0
    Спортинг Брага – Ливърпул 0-0
    Аякс – Спартак Москва 3-1
    Бенфика – ПСЖ 1-1
    Динамо Киев – Манчестър Сити 0-1
    Твенте – Зенит 2-1
    Мерси за разяснението. При Байерн ми изглежда напълно възможно. Но не съм капацитетка за да се обзаложа. )
    А при Динамо киев не ти ли се струва, че Ман. Сити може да отнесат и загуба. На мен така ми изглежда. Руснаците ще играят на техния заледен стадион, (на 1-2 водки- шегичка ), би трябвало да имат предимство
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      Имаш предвид, че ще има над 2 гола в мача ли ?
      Над 2.5 е обикновения залог над букмейкърите!

------------------

Иначе като резултати:
      Байер Леверкузен – Виляреал 2-1
      ЦСКА Москва – Порто 1-0
      ПСВ – Рейнджърс 2-0
      Спортинг Брага – Ливърпул 0-0
      Аякс – Спартак Москва 3-1
      Бенфика – ПСЖ 1-1
      Динамо Киев – Манчестър Сити 0-1
      Твенте – Зенит 2-1
      Last edited by man_united; 10.03.2011, 16:24.

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Байер - Виляреал Овър
          Имаш предвид, че ще има над 2 гола в мача ли ?

Коментар

• Байер (Леверкузен) - Виляреал
            не виждам как немците ще бият, така че X2
            ЦСКА (Москва) - Порто
            oтново Х2
            Брага - Ливърпул
            определено ъндър, много вероятен Х
            Аякс - Спартак (Москва)
            победа за домакините
            Динамо (Киев) - Манчестър Сити -
            1Х, не виждам шанс за победа на сити
            Твенте - Зенит
            по-скоро 1

това са ми нагласите, но ще видим как ще тръгнат мачовете

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
              Хайде де, много сте омърлушени. Май снощи не са ви вързали прогнозите. !?
              Я кажете някой сигурен мач за днес. Все някой ще успее, да пробие каръка
              Хайде, че искам тази вечер да се направя на интересна и да заложа. Искам, да впечатля един "разбирач" с оклюмал вид.
              Байер - Виляреал Овър
              Брага - Ливърпул Ъндър, може да се пробва и на 0-0 точен резултат (краен или на полувремето)

Коментар

• Пак смях със съдиите в Англия - рефер си забрави картоните, показва въображаеми (видео)

Коментар

• Хайде де, много сте омърлушени. Май снощи не са ви вързали прогнозите. !?
                  Я кажете някой сигурен мач за днес. Все някой ще успее, да пробие каръка
                  Хайде, че искам тази вечер да се направя на интересна и да заложа. Искам, да впечатля един "разбирач" с оклюмал вид.

Коментар

• Кажете сега,. кои са мачовете довечера ? Кое да гледаме? Майче, какво ще кажеш ?

Коментар

.... всичко различно от единица в този мач ще си е голяма изненада!!!
                      Те букитата точно от такива големи изненади трупат печалби
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Мачът няма да е лесен, но все си мисля че ще ви бием. От 2008 нямаме загуба от вас, така че съм оптимистично настроен. Винаги има вариант да изгубим мача, но вероятността е малка.

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Щяхте, прав си Сега като ви надуем шошоните, ще ви видя какво ще пишете!? Щото мача няма да е като с Барса, където Венгер и Пат Райс с тактиката си просто "забраниха" на момчетата да играят футбол и това им изяде главата... Сега ще е различно, бъдете сигурни!!!
                          Go Gunners!
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Щяхте, прав си Сега като ви надуем шошоните, ще ви видя какво ще пишете!? Щото мача няма да е като с Барса, където Венгер и Пат Райс с тактиката си просто "забраниха" на момчетата да играят футбол и това им изяде главата... Сега ще е различно, бъдете сигурни!!!
                            Go Gunners!
                            Колкото играхте и в мача за първенство: "Артирелийско ганкино хоро"

А да ти кажа ли кога е последната Ви победа на Олд Трафърд: 17.09.2006. От тогава насам в 6 мача имате едно кирливо Хченце!

С други думи всичко различно от единица в този мач ще си е голяма изненада!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Аз си признавам, че вчера заспах на мача....
                              Евалата. И аз заспах и то даже не на мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Това е лоша новина.Щяхме да ги бием независимо, дали играе Сеск.

Валенсиа може да играе този мач.
                                Go Gunners!

Коментар

Working...
                                X