IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Браво на "знаещия".
    Аз препоръките за залози ги познах ама от знаците почти 1 не можах да нацеля
    Аз бях направил 200 лв от началото на седмицата, избрах си да ги сложа на ПСВ вместо на ъндъра на Брага и сега съм в изходно положение... живи и здрави да са тия момчета, които не могат да бият шотландски отбор (доказано по-големи неудачници в Европа дори и от нашите грандове)
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Браво на "знаещия".
      Аз препоръките за залози ги познах ама от знаците почти 1 не можах да нацеля

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Байер (Леверкузен) - Виляреал
        не виждам как немците ще бият, така че X2
        ЦСКА (Москва) - Порто
        oтново Х2
        Брага - Ливърпул
        определено ъндър, много вероятен Х
        Аякс - Спартак (Москва)
        победа за домакините
        Динамо (Киев) - Манчестър Сити -
        1Х, не виждам шанс за победа на сити
        Твенте - Зенит
        по-скоро 1

това са ми нагласите, но ще видим как ще тръгнат мачовете
        Оправда си ника ...

Коментар

• Шити яко се издъниха май...
          [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Напротив. Аз очаквам вие да станете шампиони тази година. Но това да твърдиш, че сме по-слаби от Брага е смешно.
            челски като победят в отложения си мач и ви бият в директния двубой и се изравняват с нас

трудно ми е само да преценя какво мислят съдиите и ФА по въпроса .............. всъщност не е много трудно да знам какво ще се случи за пореден път

Коментар

• Уфф дано не съм подвел някой с тези холандски гъдулки ПСВ
              Ъндърчето си излезе без никакъв проблем, но те се провалиха...

Коментар

• Напротив. Аз очаквам вие да станете шампиони тази година. Но това да твърдиш, че сме по-слаби от Брага е смешно.

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                ти си мислиш, че сте някакъв отбор, но в теб още живеят спомените от минали години

и като гледам как на всеки несретник му продължавате договора, то до 2015 година не виждам да се промени положението при вас ............... нещо което ме радва
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Съндърланд са по-добри от Барселона в момента.
                  ти си мислиш, че сте някакъв отбор, но в теб още живеят спомените от минали години

и като гледам как на всеки несретник му продължавате договора, то до 2015 година не виждам да се промени положението при вас ............... нещо което ме радва

Коментар

• Съндърланд са по-добри от Барселона в момента.

Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                    брага са по-добри от мангалчестър в момента

Коментар

• брага са по-добри от мангалчестър в момента

Коментар

• Типичният Ливърпул... падат от последния в класирането, играят срещу Юнайтед все едно това е финал за междугалактическата купа и след това напълно логично падат от гигантите на европейския футбол ФК Брага.....

Коментар

• Победа за Бенфика и Аякс,Х2 на Цска!!!
                          [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Мечка, на мен най-сигурни за днес ми изглеждат ъндъра на Брага и Ливърпул и ПСВ да победи шотландците. Но първото е толкова сигурно, очевадно и т.н., че чак ме притеснява и в крайна сметка мисля, че ще го пропусна. Но победата на ПСВ не би трябвало да бъде поставяна под съмнение. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                              Мерси за разяснението. При Байерн ми изглежда напълно възможно. Но не съм капацитетка за да се обзаложа. )
                              А при Динамо киев не ти ли се струва, че Ман. Сити може да отнесат и загуба. На мен така ми изглежда. Руснаците ще играят на техния заледен стадион, (на 1-2 водки- шегичка ), би трябвало да имат предимство
                              Украинци са, и едва ли стадионът им ще е заледен Ти защо обаче не направиш нещо друго, вместо да слушаш "капацитетите" тук - просто се довери на интуицията си и ще видиш как ще имаш по-голям успех!

П.С. И все пак: Ливърпул най-вероятно ще победи Брага днес, а Бенфика ще надиграе ПСЖ!
                              Лека вечер на всички и успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Мерси за разяснението. При Байерн ми изглежда напълно възможно. Но не съм капацитетка за да се обзаложа. )
                                А при Динамо киев не ти ли се струва, че Ман. Сити може да отнесат и загуба. На мен така ми изглежда. Руснаците ще играят на техния заледен стадион, (на 1-2 водки- шегичка ), би трябвало да имат предимство
                                Знае ли човек. Мачът е троен от където и да го погледнеш, но Шити направиха много корави мачове като гост, в които не паднаха (Тимишоара, Залцбург, Юве, Арис) и само Лех успе да ги бие, ама май те вече се бяха класирали...
                                Все пак мисля че ще се напъват да вземат поне тази титла, така че вероятно ще продължат след двата мача!

Коментар

Working...
                                X