If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако се стегнат малко, Челси имат всички шансове да си вземат всички мачове (само този на Олд Трафорд е под въпрос) до края на сезона и да объркат нечии сметки
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
И ние и Арсенал издишаме напоследък!
И двата отбора страдат от контузии и от липсата на качествени хора на резервната скамейка! За това и са тези неуспехи, които преследват двата отбора напоследък!
Аз мисля че ще бием утре, но борбата за титлата е изцяло отворена! Обаче съм сигурен че нито един от двата отбора ще успее да победи във всичките си мачове до края (изключвайки директния сблъсък разбира се).
това няква алюзия в стил bel19ve ли ще да е? На манчо след много приказки, да не останат без титла, с много дини под една мишници, щото Анал-а се освободи от 2/4 дини, а в събота, ако се освободи и от 3-тата, нищо чудно да прилапа 4-тата, която реално е най-ценна,а Манчо от три стола да седнат на средния стол
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Английският национал на Астън Вила Ашли Йънг е споделил със свои съотборници, че през лятото ще се присъедини към състава на Манчестър Юнайтед, пишат медиите на Острова.
Контрактът на 25-годишния нападател изтича следващата година и бирмингамският клуб няма много опции, освен да се съобрази с желанието на своята звезда.
В началото на тази година ръководството на Вила предложи на крилото да поднови своя договор, предлагайки му 70 000 паунда седмична заплата, но оттогава досега Йънг не е пожелал да подпише споразумението.
Вместо това, той споделил пред няколко свои съотборници, че иска да заиграе на „Олд Трафорд”, а цената, която „червените дяволи” ще трябва да платят за услугите му е сравнително ниска – 10 млн. паунда, след като от клуба му това лято искаха 25 млн., за да се разделят с него.
Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън от доста време следи изявите на Йънг, тъй като футболистът може да реши голяма част от проблемите, които съставът има що се отнася до фланговете, които по принцип са силната страна на 18-кратните английски шампиони.
Грую, кажи за твоите хора....
Аз ще ги играя така или иначе, защото ми се получава перфектен хедж: ако бият печеля, ако не успеят, ги настигаме и ще мога да се подигравам на накои от заблудените си приятели цяла седмица
ба ли ги - аз българското гледам да не го пипам, че нещо много взеха да уговарят. Един приятел понаправи луди кинти с двете победи на цска на точен резултат (видях му залога) - дали е късмет или нещо друго.? За нашия мач с чорбта ми звъннаха малко преди мача да ми кажат да праскам на чорбата, ама вече бях на стадиона и нямаше как да заложа - трябваше да звъня на жената и да се обяснявам Аз не бих ги играл, макар че логично е да ги бият с 3+ гола, ама може и Х да врътнат, знам ли ги? Зависи от много неща. Наистина е най-добре да ги пуснеш 1 на -1 гола хедикап - каквото ид а стане (освен победа с 1 гол) все ще си на далавера. Успех със залога
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
с треньор-смешник, играчи-смешници (до един), публика-смешници (като всички в Манчестър) и собственици-идиоти без визия и с кинти, не може да се очкава нещо друго.
За излените от тях 500КК паунда можеха да вземат Меси (200КК), Бейл (50КК), Торес (50КК) и Сеск (50КК) и останалото за пълнеж+Мауриньо и след 2 години щяха да вземат ШЛ. Ама не става само с кинти, требе си и малко акъл, освен ако не перат кинтаж, де, щото покупките на ЪЪ, Силва и Боатенг за 100 КК паунда на това ми мирише
Грую, кажи за твоите хора....
Аз ще ги играя така или иначе, защото ми се получава перфектен хедж: ако бият печеля, ако не успеят, ги настигаме и ще мога да се подигравам на накои от заблудените си приятели цяла седмица
Типичният Ливърпул... падат от последния в класирането, играят срещу Юнайтед все едно това е финал за междугалактическата купа и след това напълно логично падат от гигантите на европейския футбол ФК Брага.....
що, напълно резонно е да го направят - Ливера в момента са средняшки отбор тип Бирое (това е за полки) - играят некви посредствени мачлета (бият, падат, все тая - народът си помни 86-та/80-те години на миналия век/ и си се кефи) и в един момент идва мача срещу отбора, когото най-много мразят (Левски/Манчо) и Берое/Ливера се вдигат на щурм - 3 мача се пазят за големия мач, по вреем на мача пускат балтиите и се влагат на 110% и после пак 3 мача релакс. Те това е, иначе си е норамално да скочат на Манафчестър, ама и Манафчестър бяха супер слаби и си заслужиха боя. Толкоз
От родните футболни спектакли, Левски да победи Черноморец с повече от 1 гол ми изглежда непоклатим залог (стига Батков, Гонзо или някои футболисти да не са играли Еврофутбол)
Ще ти подшушна един сигурен залог за уикенда:
Ман Ю - Арсенал 1-0 коефициентът е 7.00 в бет365 в момента
Недей набутва човека! Какво сега, яд те е че Ливърпул ви напрайха смешни и искаш да си го връщаш на феновете им ли? Hakkinen е пич, за разлика от вас феновете на Манчо... Аз обаче ще се въздържа от прогнози, просто ще гледам шоуто и ще се кефя!
Go Gunners!
Айде със здраве!
Аз бях направил 200 лв от началото на седмицата, избрах си да ги сложа на ПСВ вместо на ъндъра на Брага и сега съм в изходно положение... живи и здрави да са тия момчета, които не могат да бият шотландски отбор (доказано по-големи неудачници в Европа дори и от нашите грандове)
Ще ти подшушна един сигурен залог за уикенда:
Ман Ю - Арсенал 1-0 коефициентът е 7.00 в бет365 в момента
Коментар