If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Павлюченко: я перехожу в «Тоттенхэм»
Вчера, 23:26 |
Рубрики: Россия, футбол
Нападающий футбольного клуба «Спартак» (Москва) Роман Павлюченко может подписать контракт с английским «Тоттенхэмом» в самое ближайшее время.
Павлюченко вскоре собирается отправиться в Англию для подписания контракта с лондонским клубом, сообщает РИА «Новости».
«Я уже вернулся в Москву, так что в Киеве не сыграю. Могу подтвердить: я перехожу в „Тоттенхэм“. Сейчас оформляется виза, и как только она будет готова, улечу в Англию на подписание контракта», — сообщил футболист, фамилия которого была в списке игроков «Спартака», отправившихся в Киев на ответный матч с местным «Динамо» в третьем квалификационном раунде Лиги чемпионов.
Днем ранее в российских СМИ проходила информация о том, что спартаковец не перейдет в «Тоттенхэм».
«Все случилось очень быстро, — объяснил Павлюченко. —Даже не успел попрощаться с ребятами из „Спартака“. Надеюсь, мне удастся это сделать, как только они вернутся в Москву после матча с киевским „Динамо“.
Гигов просто повтаря грешката си с Ради Здравков и при него и при Грозданов отбора си беше български и играеше независимо от възрастта - за съжаление сина на Атанас Тонев много си повярва!
Абе има малка разлика
При Ради се купуваха играчи за милиони долари , а при Грозданов с трици маймуни хващаха, но щом Гигов си слуша Иво Тонев - ок
Аз не съм против , да правят каквото си искат.
Грозданов с отбора си паснаха и нито един футболист не се доведе - този факт не бива да се пропуска
Yasen Petrov sashto dobre se spravqshe .......
...................... в долната половина на таблицата , ли
аз говоря за първата година на Гигов с Ради Здравков, година която и досега е най-успешната на отбора вътре в страната от 1978 насам - Купа на България и второ място в шампионата.
и какви бяха големите футболисти за милиони - Анатоли Нанков за 1 млн. евро ))
както и да е - важното е че и двамата правиха български отбори, които играеха
аз говоря за първата година на Гигов с Ради Здравков, година която и досега е най-успешната на отбора вътре в страната от 1978 насам - Купа на България и второ място в шампионата.
и какви бяха големите футболисти за милиони - Анатоли Нанков за 1 млн. евро ))
както и да е - важното е че и двамата правиха български отбори, които играеха
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Гигов просто повтаря грешката си с Ради Здравков и при него и при Грозданов отбора си беше български и играеше независимо от възрастта - за съжаление сина на Атанас Тонев много си повярва!
Абе има малка разлика
При Ради се купуваха играчи за милиони долари , а при Грозданов с трици маймуни хващаха, но щом Гигов си слуша Иво Тонев - ок
Грозданов с отбора си паснаха и нито един футболист не се доведе - този факт не бива да се пропуска
Абе има малка разлика
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Не се джафкаме.Коментираме неадекватната политика на Локото.Ще се джафкаме утре
Братле няма адекватна политика не само Локото ни ЦСКАто(макар че съм му фен )
Според мен докато не почне да се отразява безпристрастно футбола -а това ще стане само с повече от 8 и повече камери не може да очакваме напредък . До тогава ще се люпят специалисти коментатори и тем подобни некъдърници .
ПП то между другото това се отнася и за много други области -митници,пътища,парламент и вся осталная обществена сволоч
Ние нямаме никаква политика.Ако отимаме един ден тогава може да я определяме като адекватна или не
Не се джафкаме.Коментираме неадекватната политика на Локото.Ще се джафкаме утре
Братле няма адекватна политика не само Локото ни ЦСКАто(макар че съм му фен )
Според мен докато не почне да се отразява безпристрастно футбола -а това ще стане само с повече от 8 и повече камери не може да очакваме напредък . До тогава ще се люпят специалисти коментатори и тем подобни некъдърници .
ПП то между другото това се отнася и за много други области -митници,пътища,парламент и вся осталная обществена сволоч
Незнам за какво се джафкате изобщо -за многото публика на стадиона ли ,за професионалното тв излъчване с повече от 3 камери ли ,които ще помогнат на добрите и безпристрастни журналисти,специалисти,и т.н или за нещо друго .
ПП. ааа може би се джавкате за треньора който като много свои сънародници му трябва преводач нищо че работи от 1(5) години в България. разбрах разбрах
От отбор, който има оскъдна публика аз не очаквам подвизи. По- добри бяха, е има и такива мачове. Лично за мен, след смяната на Грозданов пропадането им е въпрос на време. Човека направи много добър отбор, но от възрастни играчи. Това и щедрите съдийски реверанси направиха от Локо Сф отбор за УЕФА. Обаче апетитите за мястото на Грозданов станаха големи и той изхвърча. Тоя Окука защо го смятат за голям капацитет не знам, но с нищо не е по- добър от него, а сигурно е доста по- скъп.
Гигов за втори път прави същата грешка.Тъкмо един треньор направи сносен отбор и тоя го уволни защото мечтите му пораснали.
Не мисля, че беше само той. Според мен тази смес я забъркаха фенове ( колкото и малко да са те), журалисти (уж, защото феновете не са журналисти), и може би някои от шефовете. Просто човека ги издигна много и искаха да се намърдат на мястото му. Той доста време не се даде, но накрая не издържа. А това е треньор, на който ако финансово отбора е стабилен може да направи много. Има една слабост, и тя е че разчита предимно на много възрастни играчи, но тази "бобма" гръмна след него.
При всички положения Гигов взема решенията.След като се доверява на "доброжелатели", ще губи пари.
Коментар