IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам на кой е син Алекси сМукачев, но не мога да разбера кой го набеди за коменантор. Винаги обижда играчите, а какво е постигнал този долен луузър в живота си не знам. Няма такъв дразнител...

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Стана интересен мач, но за съжаление неравностоен.За съжаление РВП е достоен съперник на Балууни по простотия.Иначе Барса показаха защо са най-добрия отбор.И най вече "пълнежа" показа дали е "пълнеж" или "коментаторите" толкова разбират
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Байерн, ако нямаха най-чупливата халфова линия в света наистина можеха спорят за най-добра халфова линия. Робен и Рибери са ми много любими играчи. Жалко, че са като РВП.

Коментар

• Стана интересен мач, но за съжаление неравностоен.За съжаление РВП е достоен съперник на Балууни по простотия.Иначе Барса показаха защо са най-добрия отбор.И най вече "пълнежа" показа дали е "пълнеж" или "коментаторите" толкова разбират
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Лелеййй
          що толкоз злоба бе хора ... ???
          Ми са, ако тоа жалък Арсенал земе да ви напълни кошарата ???
          Мислите ли, че ако бяхте на тяхно место, шехте да се престаите по-добре ...???
          Ако ни напълни кошарата (което няма как да стане на Олд трафърд специално), значи са по-добри от Ман Юнайтед.

Коментарите са ЗА СНОШНИЯ мач. Там те бяха не просто слаби, а жалки.
          Толкова уплашен отбор не съм гледал в живота си. И това след всичките изцепки колко са добри, как ще отстранят Барса... дрън-дрън та пляс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Не естествено, но поне нямаше да надуваме гайдата 2 седмици че сме най-добрия отбор в света и че имаме най-добрата халфова линия след тази на Барса. Това е разликата.
            Е голема работа ся ... нормално е ...
            ората си подкрепят отбора (халфовата линия е час от него )
            ше видиш, че таа година вече ше спечелим финала за КЕШ !!!
            Щото Байерн има най-добрата халфова линия на света в момента !!!
            Да видиш ти !!!
            С добри чуства !!! Афкорс !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не естествено, но поне нямаше да надуваме гайдата 2 седмици че сме най-добрия отбор в света и че имаме най-добрата халфова линия след тази на Барса. Това е разликата.

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Лелеййй
                +1

Коментар

• Лелеййй
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Има и вероятност да Рухнат психически и да не спечелят нищо, а ние да направим дубъл което ще доведе до масови самоубийства в червената част на Ливърпул.
                    Дубълът е почти нарисуван!
                    Виж за масови самоубийства... Може но не масови

Тази година е изтървана, така че едва ли ще се правят драми. Виж, ако Кени продължи да стабилизира нещата, догодина поне ще стане интересно... тази година нещо ПШ е интересен само с изравняване на сили, но качеството...
                    И това ще мине ...

Коментар

• Има и вероятност да Рухнат психически и да не спечелят нищо, а ние да направим дубъл което ще доведе до масови самоубийства в червената част на Ливърпул.

Коментар

Арсенал до преди 1 седмица бяха замесени в спечелването на 4 приза.

Бирмигам ги наши за Карлинг Къп.
                        Барселона ги наши за ШЛ.

Сега от нас зависи да ги извадим и от ФА Къп.
                        Честно казано, ако им е писано да вземат купа предлагам да им отстъпим ФА в замяна на Премиършип...
                        Разбира се Вълчо, Хаки и Греъм ще са силно против такова развитие на нещата

Коментар

• Арсенал до преди 1 седмица бяха замесени в спечелването на 4 приза.

Бирмигам ги наши за Карлинг Къп.
                          Барселона ги наши за ШЛ.

Сега от нас зависи да ги извадим и от ФА Къп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Аз се опитвах да гледам и двата мача, щото ми беше интересно какво ще направят руснаците тази година.
                            Иначе за Барса... превъзходството им е очевидно, но как ли щеше да завършат нещата, ако Бентнер беше вкарал положението си...
                            Ами щяха да се класират...и после тука щяхме да четем такива велики постове, сякаш това щеше да промени позорното им представяне в мача.

А как ли щяха да се развият нещата ако съдията беше дал дузпата срещу Меси в 15тата минута?... Поне щяхме да гледаме интересен мач може би..

Коментар

• Аз се опитвах да гледам и двата мача, щото ми беше интересно какво ще направят руснаците тази година.
                              Иначе за Барса... превъзходството им е очевидно, но как ли щеше да завършат нещата, ако Бентнер беше вкарал положението си...
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                                .....снощи за пореден път се убедих ,че няма кой да бие барсата освен самите те...за малко да объркат трагично мача...но просто топчетата и този път се оказаха "зрители" на терена..а за Месито...няма навършени още 24 години...а твори ли, твори гения... уникален синхрон с топката....все едно с ръка дриблира....първия гол бе...медец за душата на запалянкото....
                                Опитаха се да се бият сами - вкараха си автогол, а в първия мач вратарчето асистира на РВП за гола от аутлинията...и все пак този път чудото не се получи.

Коментар

Working...
                                X