Първоначално изпратено от man_united
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Вчера беше черен ден, за "българската демокрация"!
Не мога да проумея как Ман Ю може да падне от Бърнли - за мен тези момчета са 100% изпаднали! Просто толкова слаб моя отбор не съм го виждал от дълги години: 30 минути не можаха да си разменят 3 точни паса!
Чудно ми е сега дали ще разкъсат Карик, за това смешно изпълнение на дузпа, както го направиха с Бербатов миналата година!
.................................................. .............................
А за Левски - Дебрецен мога да кажа само 1 - по-добрия отбор спечели и с право ще влезе в групите на ШЛ. С тази игра ако беше продължил Левски в групите можеше да бие собствения си рекорд - 0 точки и голова разлика 1 на много!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Чух че щял да продава 30% но не знаех, че ще ги качва на борсата.Но ме съмнява честно казано.17 август 2009 г.
"Левски" обмисля да пусне акции на борсата
"Собственикът на "Левски" Тодор Батков планира да пусне акции на клуба на фондовата борса, за да могат и феновете да станат съсобственици в клуба. Той вижда като реален срок за листването на сините като публично дружество средата на следващата година".- коментира Дневник
изготвил коментара:
Венелин Йорданов - ИП ПОПУЛЯРНА КАСА 95Life won't wait for you.
Коментар
-
Чух че щял да продава 30% но не знаех, че ще ги качва на борсата.Но ме съмнява честно казано.17 август 2009 г.
"Левски" обмисля да пусне акции на борсата
"Собственикът на "Левски" Тодор Батков планира да пусне акции на клуба на фондовата борса, за да могат и феновете да станат съсобственици в клуба. Той вижда като реален срок за листването на сините като публично дружество средата на следващата година".- коментира Дневник
изготвил коментара:
Венелин Йорданов - ИП ПОПУЛЯРНА КАСА 95
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93В последните седмици комсомолския секретар и Гонзо пак почнаха с високопарните думи, че едва ли не са влезли в ШЛ.И то след резилите последните години не си взеха поука, че не се казва "Хоп" преди да си скочил.Нашите тъпаци пригласят в същия дух.Щяли "да скачат и да смачкат Динамо"!!!!!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ахмакЩо се косите бе. Че то Булат си го каза. За Левски било по изгодно да итрае в лига Европа отколкото в Шампионската. Само да не му излязат криви сметките на Булат Щото с тази игра няма как да докарат повече кинти от влизането в Шампионска Лига. Просто не виждам и какви трансфери може да направи."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
В последните седмици комсомолския секретар и Гонзо пак почнаха с високопарните думи, че едва ли не са влезли в ШЛ.И то след резилите последните години не си взеха поука, че не се казва "Хоп" преди да си скочил.Нашите тъпаци пригласят в същия дух.Щяли "да скачат и да смачкат Динамо"!!!!!!!
Коментар
-
Що се косите бе. Че то Булат си го каза. За Левски било по изгодно да итрае в лига Европа отколкото в Шампионската. Само да не му излязат криви сметките на Булат Щото с тази игра няма как да докарат повече кинти от влизането в Шампионска Лига. Просто не виждам и какви трансфери може да направи.
Коментар
Коментар