If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А-а-а-а-ха-ха - Ники, много ме разсмя !!! Мене тоя Тери ми е дълбоко антиратичен, а челси ме дразнят с екипите си - не със синьото, а с гейските бели чорапченца. А Манчестър е отбор-легенда - никога не изоставил традицията на зрелищният и нападателен футбол - затова ги обичам.
Забелязахте ли че Крис Роналдов би дузпата неправилно? Няма право да спира при засилката - навремето на Лъчо Танев му отмениха така гол срещу СССР...
Посетете моят обновен професионален сайт
Ставам аз гледам и не вярвам на очите си.След хиляди постове най после един на 100% истина.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Честито на феновете на Юнайтед! Този сезон се оказа техният сезон... Няма да ви развалям настроението с твърдения, че бяхте по-слабия отбор, защото е безсмислено вече. Купата е спечелена и кой е играл по-добре няма да се помни след някоя и друга година... Както и самия мач, между другото. Какво ми хареса в мачa? Ами, че беше развенчан мита "Рууни е най-важният играч за Юнайтед, Роналдо играе само срещу слабите отбори". Роналдо вкара в редовното време, а селския бек Рууни така и не разбрахме игра ли или не.
И малко в кръга на шегата - гредите бяха на страната на Юнайтед тази вечер... и лявата, и напречната, че и Джон Тери дори... :P :P :P
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
А-а-а-а-ха-ха - Ники, много ме разсмя !!! Мене тоя Тери ми е дълбоко антиратичен, а челси ме дразнят с екипите си - не със синьото, а с гейските бели чорапченца. А Манчестър е отбор-легенда - никога не изоставил традицията на зрелищният и нападателен футбол - затова ги обичам.
Забелязахте ли че Крис Роналдов би дузпата неправилно? Няма право да спира при засилката - навремето на Лъчо Танев му отмениха така гол срещу СССР...
Посетете моят обновен професионален сайт
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не знам какъв мач си гледал, честно Освен двете греди нямаха чисто положение Челси, докато Ман Ю имаха поне 3-4 такива !!! Роналдо изпусна дузпа, но пък вкара гол в редовното време. Абе радвай се там на "моралната" победа, аз ще се радвам на реалната
Голямата звезда Руни - над 10 км. пробег и нито един удар към противниковата врата
Другата звезда Роналдо - толкова слаб , че за капак не успя отново да вкара дузпата. Не успя и със симулациите този път - просто не можа да пипне топката.
ВСички отзад и напред каквото стане. Здрав бетон до дузпите и нито една масирана атака за 120 минути.
Челски - морален шампион , но без късмет . Греди , непростими пропуски и т.н
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МАН Ю !!!
Най се кефя за това, щото ми писна около мен да слушам приказки: Премиершип е за Ман Ю, а CL за Челси. Абе това да не ви е малоумното БГ първенство бе !!!
pro_tipster, дано не си вадиш верно с това парите, че ще умреш от глад сигурно.
Peter(Petar), нещо да кажеш
Кофти за Тери, ама пък в редовното време спаси отбора си от 100%-ов гол.
Съчувствам му на Nikola, как ще се размаже тая вечер не искам да си представям
Коментар