IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Michelangelo

Peter(Petar), нещо да кажеш
    Какво да кажа освен, че парите са си пари, ама и футболът си футбол!!

Хайде успех на Ливърпул следващият сезон!

Коментар

• А какво ще кажете за Махлянов? Мачка наред и вчера е бил Асашорю! Пълен актив досега. 11 от 11!

http://www.vbox7.com/play:e4a5b44f

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        А-а-а-а-ха-ха - Ники, много ме разсмя !!! Мене тоя Тери ми е дълбоко антиратичен, а челси ме дразнят с екипите си - не със синьото, а с гейските бели чорапченца. А Манчестър е отбор-легенда - никога не изоставил традицията на зрелищният и нападателен футбол - затова ги обичам.
        Забелязахте ли че Крис Роналдов би дузпата неправилно? Няма право да спира при засилката - навремето на Лъчо Танев му отмениха така гол срещу СССР...

Посетете моят обновен професионален сайт
        Ставам аз гледам и не вярвам на очите си.След хиляди постове най после един на 100% истина.
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Честито на феновете на Юнайтед! Този сезон се оказа техният сезон... Няма да ви развалям настроението с твърдения, че бяхте по-слабия отбор, защото е безсмислено вече. Купата е спечелена и кой е играл по-добре няма да се помни след някоя и друга година... Както и самия мач, между другото. Какво ми хареса в мачa? Ами, че беше развенчан мита "Рууни е най-важният играч за Юнайтед, Роналдо играе само срещу слабите отбори". Роналдо вкара в редовното време, а селския бек Рууни така и не разбрахме игра ли или не.

И малко в кръга на шегата - гредите бяха на страната на Юнайтед тази вечер... и лявата, и напречната, че и Джон Тери дори... :P :P :P
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
            Кога успяха да я направят тая картинка бе
            Life won't wait for you.

Коментар

• А-а-а-а-ха-ха - Ники, много ме разсмя !!! Мене тоя Тери ми е дълбоко антиратичен, а челси ме дразнят с екипите си - не със синьото, а с гейските бели чорапченца. А Манчестър е отбор-легенда - никога не изоставил традицията на зрелищният и нападателен футбол - затова ги обичам.
              Забелязахте ли че Крис Роналдов би дузпата неправилно? Няма право да спира при засилката - навремето на Лъчо Танев му отмениха така гол срещу СССР...

Посетете моят обновен професионален сайт
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  Челски - морален шампион , но без късмет . Греди , непростими пропуски и т.н

Такъв е живота.
                  Морален шампион - хехе.Без късмет!?!?!?! Ми те с чист късмет стигнаха до тук.Стига толкова.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Не знам какъв мач си гледал, честно Освен двете греди нямаха чисто положение Челси, докато Ман Ю имаха поне 3-4 такива !!! Роналдо изпусна дузпа, но пък вкара гол в редовното време. Абе радвай се там на "моралната" победа, аз ще се радвам на реалната

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Безобразно слаб отбор на Ман.Юн.

Голямата звезда Руни - над 10 км. пробег и нито един удар

Другата звезда Роналдо - толкова слаб , че за капак не успя отново да вкара дузпата

ВСички отзад и напред каквото стане. Здрав бетон до дузпите и нито една масирана атака за 120 минути.

Такъв е живота.
                      Като фен на Ливърпул едва ли някой може да ме обвини в пристрастност, но ако МЮ са безобразно слаби как така биха Челси?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Безобразно слаб отбор на Ман.Юн.

Голямата звезда Руни - над 10 км. пробег и нито един удар към противниковата врата

Другата звезда Роналдо - толкова слаб , че за капак не успя отново да вкара дузпата. Не успя и със симулациите този път - просто не можа да пипне топката.

ВСички отзад и напред каквото стане. Здрав бетон до дузпите и нито една масирана атака за 120 минути.

Такъв е живота.
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Честита титла на всички фенове на МЮ .
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Велика титла на велик отбор !!! Парвенюшкият Челси отива за утешение при Любо Пенев.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тази година е годината на юнайтед!просто не можеше да е иначе-честито на достойните шампиони!

Коментар

• YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МАН Ю !!!

Най се кефя за това, щото ми писна около мен да слушам приказки: Премиершип е за Ман Ю, а CL за Челси. Абе това да не ви е малоумното БГ първенство бе !!!

pro_tipster, дано не си вадиш верно с това парите, че ще умреш от глад сигурно.
                                Peter(Petar), нещо да кажеш

Кофти за Тери, ама пък в редовното време спаси отбора си от 100%-ов гол.

Съчувствам му на Nikola, как ще се размаже тая вечер не искам да си представям

Коментар

X