IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    От втората част за Хикс и Джилет се съгласявам на 100%, но на Рафа съм му фен Пожелавам си през новия сезон да сме в борбата за титлата в Премиършип. Дори и да не я спечелим, но да сме в борбата през целия сезон
    Точно казано.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Моите уважения момчета и вашето време ще дойде рано или късно. Просто не мисля, че ще е докато са ви собственици Хикс и Джилет, а мениджър Рафа Бенитез.
      Моите уважения пък за мнението

От втората част за Хикс и Джилет се съгласявам на 100%, но на Рафа съм му фен Пожелавам си през новия сезон да сме в борбата за титлата в Премиършип. Дори и да не я спечелим, но да сме в борбата през целия сезон
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Моите уважения момчета и вашето време ще дойде рано или късно. Просто не мисля, че ще е докато са ви собственици Хикс и Джилет, а мениджър Рафа Бенитез.

Коментар

Как понасяте дабъла на Манчестър драги съфорумци фенове на Ливърпъл?
          С необходимия респект
          Life won't wait for you.

Коментар

• Не съм във възторг, но ще го преживея

Даже своевременно ви поздравих - към 5 сутринта в Четвъртък

Коментар

• Как понасяте дабъла на Манчестър драги съфорумци фенове на Ливърпъл?

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• А Цвети е машина

http://tenis.gol.bg/article.php?id=33846

Коментар

• Столичната полиция издирва Ангел Бончев

22 май 2008 | 11:01 | Агенция "Фокус"

София. Столичната полиция издирва 47-годишния Ангел Бончев, изпълнителен директор на ПФК”Литекс”, след като тази нощ близките му подали сигнал, че е в неизвестност, съобщиха от пресцентъра на МВР. По думите на близките към 01.10 часа семейството се прибрало в дома си в жк ”Дървеница” и той останал да паркира автомобила. Забавил се и когато след минути го потърсили пред блока, намерили само заключената кола. Мобилният телефон на мъжа също не отговарял и близките потърсили съдействието на полицията за издирването му. Криминалисти от СДП и Седмо РПУ работят по случая.
                      Молим гражданите, които могат да предоставят информация за издирвания, да се обадят на телефони 166 или 982-87-60 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Коментар

• Коментар

• За жалост Челси загуби,въпреки че бяха по-добри..
                            За мен остава утешението от скромна печалбица от Еврофутбол за 1-1 в редовното време,която смятам да инвестирам в 20 акциики на Неохим)
                            Не е препоръка за залагания по нета ,нито за покупки на акции)

Коментар

• Първоначално изпратено от alcompany
                              Левски с най-трагични резултати в историята на Шампионската лига
                              Сря, 2008-05-21 18:44
                              От 101 отбора, достигнали до груповата фаза на Шампионската лига, родният Левски е с най-лоши резултати.

Това стана ясно от официалната програмка на УЕФА за финала в Москва довечера между Челси и Юнайтед.

В брошурата всички отбори, участвали някога в групите на Лигата са подредени според представянето си.

Левски заема последното място, след като записа 6 загуби и голова разлика 1:17 през есента на 2006 година.

Коментар

• 3-4 неща ме изкефиха в тоя мач.Но най много как Ван Дер Саар излъга Анелка и го накара да се изложи като кифладжия
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X