IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Абе да питам аз нещо.Дали сега Борат ще си купи един трактор?Освен да оре в някой от кибуците за нищо друго не става.
    Абе лошото е,че става;гледай каква пачка мести,макар и чужда

Коментар

• http://levski.gol.bg/article.php?id=39470
      Левски заслужено се класира за УЕФА
      27.08.2008 20:45
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan
        Netware,maloumniko tup az otivam da pia edna goliama vodka v Planet za Evroidiotite,ako iskash ela da vidish kakvo mi e Audi-to,smeshniche tupo.A teb kak ne te e sram da mi kazvash,che karash Saab i jiveesh v panelka v Liulin.Aide gledai si 20-30000 BGN na borsata i ne me zanimavai,Evroidiot takuv.
        Сложи една-две нули отзад и може и да улучиш.... А фактът че ходиш в Планет говори достатъчно за душевния ти кръгозор!

Хи-хи-хи
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Абе да питам аз нещо.Дали сега Борат ще си купи един трактор?Освен да оре в някой от кибуците за нищо друго не става.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Колеги не вземайте нещата толкова присърце.Тези дето носят отговорност не им пука.Няма нужда от тираджийски изяви, нали все сме инвеститори.

Коментар

• Няма такива идиоти. Футбол управляван от идиоти, държава управлявана от идиоти, икономика движена от мафиоти... И дъно няма, винаги има и по-ниско.....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                Абе не ги пюйте много коментаторите... Щото казаха и нещо вярно - че футболът ни е БОЛЕН! И се нуждае от спешно оперативно лечение! Станалото с кочината беше едно добро начало итрябва да бъде продължено на всички нива ивъв всички отбори! Даже малко им завиждам на свинете, щот първи се уредиха с оздравителното лекарство!
                Сега значи трябва да сме благодарни , че стана каша с лиценза , ли?
                Life won't wait for you.

Коментар

• МОМЧЕТА , ХАЙДЕ МАЛКО ДА УСПОКОИТЕ ТОПКАТА , ЧЕ УТРЕ ДА НЕ СЕ СРАМУВАТЕ ОТ НАПИСАНОТО
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от emos
                    Първоначално изпратено от netware5
                    Мали-и-и срам!

И моля от кочината да не злобеят! Винаги съм викал за цецка, когато е играла в евротурнирите!

Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!
                    Аз пък винаги съм викал за другите срещу Левски, а сега особенно и с нашата квота
                    Ами това е щото си ГЪЗ! Ако си мислиш, че ще направите нещо в първенството - жестоко се лъжеш! Няма тука "наша" и "ваша" квота! Има БЪЛГАРИЯ! Разбра ли бе хане? Язък ти за ника!
                    С тази очаквана загуба съм с приповдигнато настроение, а евроидиотите да не се обаждат, ами първо да спечелят шампионата и тогаз да се редят за ШЛ
                    А КАПАЦИТЕТА ДЕТО ХВЪРЛЯ БАСОВЕ И ПОСЛЕ ЗАБРАВЯ СЕ ПОЯВИ

Абе Баце ти имам чувството че ни си виждал 100лв на цяло а....на челото ми да не пиши балък ....тц, тц, тц....дерзайте аз отивам да си взема бутилка Уйски, явно че с бирата няма да се получи :lol:
                    Абе хане, ти имаш ли пари за уиски бе гъз? Може и да се уредиш с некое марка "Карнобат"...

Щото аз сега от мъка ще се напия ссъс зелено "Бушмилс" или с "Гленморанджи" 18 годишно, щото си ги имам в шкафчето... Разбра ли бе нещастник!

Ааааа откъде пари за Карнобат, бягам за" Дива коза" - 1 год......еееххх колко мъка има :lol: :lol: :lol:

Коментар

• Мале не вярвам на очите си как ви лъсва на всички задниците що за хора сте .Срам - щях да подкрепя един фен на противников отбор и един на моя ЦСКА ама се спирам .Спрете да се излагате бре

Коментар

• Лошо, по-лошо , БГ футбол...

Не са виновни футболистите, просто цялата ни държава е зле за съжаление. Манталитета ни е такъв Всеки гледа нещо далаверка, а не да гради с переспектива.Батковци, Томовци и техните събратя и тях далаверката и меренето на ония им работи ги интересува. Те си мислят ,че БГ е тяхна и си развяват простотията навсякъде.
                        Реално футбола е бизнес - това е нивото на нашите бизнесмени.

Тази година беше ред на спорта да покаже блатото, в което живеем.

Коментар

• кво става чорбета злобеем ли, злобеем, а?
                          Нали знаете за световни заговор срещу чорбата, а? А и Батков купил мача, нали? Или пък черепа заложил едни 8 милки евро в азиатските кътши за хикс. Злобейте, то само това ви остана - а следващия път не се чудете защо всички ви мразят, такива ще си останете тъпи военни и факани чорби. И специално за вас - и дано всичките ви инвестиции се преебат, особено као-то на педерасчето с ханското име или албенките на царчето мислещо се за Симеон Велики.
                          И последно - защо всички чорби сте все знатни герои- Цар Симеон Велики, Хан Крум (другите да не ги пиша, но ако искат ще ги включа) - по-голяма комплексарщина от това-здраве, само очаквам и Наполеон да пуснат от Карлуково и можете да си заформите отлична гей дружинка.
                          И само Левски обичаме те.....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от emos
                            Мали-и-и срам!

И моля от кочината да не злобеят! Винаги съм викал за цецка, когато е играла в евротурнирите!

Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!
                            Аз пък винаги съм викал за другите срещу Левски, а сега особенно и с нашата квота
                            Ами това е щото си ГЪЗ! Ако си мислиш, че ще направите нещо в първенството - жестоко се лъжеш! Няма тука "наша" и "ваша" квота! Има БЪЛГАРИЯ! Разбра ли бе хане? Язък ти за ника!
                            С тази очаквана загуба съм с приповдигнато настроение, а евроидиотите да не се обаждат, ами първо да спечелят шампионата и тогаз да се редят за ШЛ
                            А КАПАЦИТЕТА ДЕТО ХВЪРЛЯ БАСОВЕ И ПОСЛЕ ЗАБРАВЯ СЕ ПОЯВИ

Абе Баце ти имам чувството че ни си виждал 100лв на цяло а....на челото ми да не пиши балък ....тц, тц, тц....дерзайте аз отивам да си взема бутилка Уйски, явно че с бирата няма да се получи :lol:
                            Абе хане, ти имаш ли пари за уиски бе гъз? Може и да се уредиш с некое марка "Карнобат"...

Щото аз сега от мъка ще се напия ссъс зелено "Бушмилс" или с "Гленморанджи" 18 годишно, щото си ги имам в шкафчето... Разбра ли бе нещастник!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                              Първоначално изпратено от blah blah
                              Абе, кой е малоумника, който коментира с Крум Савов мача?

момчето бил политолог , но и от футбол разбирал

http://www.iavornedev.com/

Мале, мале, мале. Ми - какъвто футбола, такива и коментаторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan
                                Ей,Netware ti si iako tupo govedo we.Kochina e kimizarnika ,v koito jiveesh.Evroidioti edinstveno CSKA ima harizmata da igrae v Evropa,a Evroidiotite vinagi shte budat sram i pozor za Bulgaria.Aide Goveda tazi godina 32 i dogodina shte vidite kakvo e markata CSKA.
                                Батко ти кара нов SAAB, а ти си карай разпадналото се Ауди на 15-20 години! Айде оди у кочината да рупаш помията! Нещастник!

Коментар

X