Винаги има справедливост ...... , следващият мач на Подуенци за купата за УЕФА мога и да ги подкрепя.......толкова са им възможностите...............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5Мали-и-и срам!
И моля от кочината да не злобеят! Винаги съм викал за цецка, когато е играла в евротурнирите!
Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!
Коментар
-
Т а р и к а т
Форумните говеда де са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от _1912_Да залагам ли сега за уефски или няма да могат да вкарат гол ???????
да залагам ли за уефски или не ??????
но за над 2,5 гола
sloji i za mene
imam , imamНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от _1912_Да залагам ли сега за уефски или няма да могат да вкарат гол ???????
но за над 2,5 гола
sloji i za mene
imam , imam
posle moje da si slagash, vse za zagubi na Levski
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от _1912_Да залагам ли сега за уефски или няма да могат да вкарат гол ???????
но за над 2,5 гола
sloji i za meneНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от _1912_Да залагам ли сега за уефски или няма да могат да вкарат гол ???????
но за над 2,5 гола
sloji i za mene
Коментар
Коментар