If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Драго ми е, че съм со вас и да не забравяме защо сме туканка - да прогоним заювците от борсата и да правим яко мангизи. Пазарувайте и не се бойте !!!
Тарикатов - никой не е писал нещо по-весело и вярно за Гонзалиню !!! Това нещо трябваше да си седи в Столипиново и да гепи желязо и да бере тухли и да хленчи за социални помощи, но ето - отиде в Подуене, а оттам в Анадола, за да забавлява палавите турски манафи.
не е злоба, просто мразя арогантни селяни като Чичовото и Кюрда, които не демонстрират капка уважение към България и съгражданите си ...
иначе, че имаше силни години, особено сезона с Атлетико М - това не го отричам ... но лафове като "който не ме уважава да духа супата", това няма да го забравя, иначе красивия му автогол и някои фрапантни пропуски съм склонен да ги забравя ...
Боримечка помниш ли как един футболист отказа да влезе резерва срещу Австрия на "В.Левски"?С оправданието че не бил футболист, който е за последните минути.Това уважение към България ли е?
Ще се повторя ама няма начин - за всеки може да се каже всичко.
Драго ми е, че съм со вас и да не забравяме защо сме туканка - да прогоним заювците от борсата и да правим яко мангизи. Пазарувайте и не се бойте !!!
Тарикатов - никой не е писал нещо по-весело и вярно за Гонзалиню !!! Това нещо трябваше да си седи в Столипиново и да гепи желязо и да бере тухли и да хленчи за социални помощи, но ето - отиде в Подуене, а оттам в Анадола, за да забавлява палавите турски манафи.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
не е злоба, просто мразя арогантни селяни като Чичовото и Кюрда, които не демонстрират капка уважение към България и съгражданите си ...
иначе, че имаше силни години, особено сезона с Атлетико М - това не го отричам ... но лафове като "който не ме уважава да духа супата", това няма да го забравя, иначе красивия му автогол и някои фрапантни пропуски съм склонен да ги забравя ...
Първоначално изпратено от Hakkinen
За Любо Пенев може да се добави, че Пената го е уредил да рита във Валенсия и Селта, а също е наредил мача с Реал, така че Любо да вкара хеттрик
Каква е тая злоба към успелите български футболисти, не знам... Над 100 гола в Примера, хеттрик срещу Реал Мадрид, 13 гола за България и незаслужено наричан "дърво" и "чичовото"... Просто не успеем да ценим успехите на наши сънародници
Ултраси на Левски скочиха на синьото ръководство
28.08.2008 15:40
Фенклубът на Левски "София-Запад" нападна остро отговорните фактори в клуба след снощния резил срещу БАТЕ Борисов.
Ето какво пишат привържениците от фракцията на своя сайт:
"Агент Николай (Георги Марков) плаче, чичо Скруч (Константин Баждеков) на хапчета, а бай Ганьо (Тодор Батков) да хване и да се самоубие! С пословичното си скъперничество това ръководство не купи нито един стойностен футболист, а само обещаваше и си играеше на смяна на треньори"!
"Направи така ,че нас, привържениците, да ни е срам да излеземе от домовете си! Бият ни трактористи от село в Беларус и кравари от Сандански! Станахме за срам не само на Европа, а и на посткомунистическите държавици от СССР"!
"Но тези трима другари като бивши комунистически функционери са излекувани от това чувство - СРАМ! УЕФА ли, каква УЕФА и там ще се насереме, с трици маймуни не се ловят"!
Life won't wait for you.
Коментар
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от Императорът
Хайрсъзов - Любо бе в краят на кариерата си един от десетте най-добри действащи голмайстори в светът, в чужбина има повече голове от всичките куци говеда на Подуене взети заедно и, доколкото знам, в Испания е отбелязал повече голове отколкото измисленият подуенски герой Гунди в България... е, за какво говорим?
Не го броял от добрите... а кой да броим - Гонзо циганина ли или Мариян Христов Дървото, дето до краят на кариерата си не се научи да спира топката?
"Трябва да сме хора и да уважаваме мнението на чуждите специалисти за представянето на велики българи в чужбина.Едно интервю обиколи първо цяла Франция , а след това и футболна Европа за служител изпълнявал служебните си задължения перфектно, при това наш сънародник.Въпреки че нашето момче е от евроидиот № 1 Левски, то е заслужило вниманието и уважението ни. Това е интервюто дадено от домакина на ФК Рен Франция при пенсионирането му.
Въпрос: При тези 40 години вярна служба спомняте ли за някой футболист или служител от клуба, който завинаги ще остане в съзнанието Ви?
Отговор:."Най любимият ми служител от тила за всички времена бе Гонзик.Той беше пристигнал по грешка в отбора като футболист, поради една приумица на руски убиец-мафиот и български продажен адвокат , които бяха купили анкета на продажен български вестник за футболист на годината.Още при пристигането се разбра, че това момче не е футболист, а докер.Най добрият докер, който съм виждал.След като го прехвърлиха от отбора на мое разположение, това момче направи чудеса.Не беше ледно да го взема в тила.При първите тренировки аз, макар и да не съм футболист забелязах че едно от новите попълнения не играе футбол а просто рита безцелно топката.Казах си наум „Пак взехме голям некадърник”.Бях ядосан.Чух че бяха заплатили за него 4 милиона евро.Излязох на паркинга и започнах да се качвам в колата.До мен беше паркирал Българина, после разбрах че се казва Георги Иванов-Гонзо.Видях, че Гонзо отваря багажника и с перфектно движение хвърли спортният си сак в багажника.Сака падна на пода и застана в идеално положение.Онемях такова перфектно хвърляне на сак, никога не бях виждал.Още на другият ден отидох при треньора на клуба и споделих какво съм видял.Помолих го да прехвърли Гонзо при мен да носи куфари.Треньора избухна „ 4 милиона евроо сме дали за него.Как ще носи куфари? Видях, че е ядосан.Знаех ,че скоро ще ще дойде моят миг.През уикенда имахме мач у дома.Треньора пусна най скъпият ни играч Гонзо като титуляр.Още във втората минута феновете паднаха от смях при отиграване на Гонзо.В наказателното поле на гостите при наша атака Гонзо със силен шут към вратата на гостите извади топката в ъглов удар пред нашата врата.Треньора беше със здрави нерви и го изтърпя около 4 минути на терена, след това го смени.След мача дойде при мен.Попита ме какво зная за Гонзо.Аз му обясних, за руският мафиот купил малко клубче в село край София .Обясних му и как с някакъв български адвокат двамата купили анкетата Футболист на годината.Попита ме знам ли колко пари са дали на журналистите.Казах му че се чува че платили 2 милиона евро подкупи на журналистите.Той ми каза „Добра сделка.Ние за тоя некадърник платихме 4 милиона.”Няма да забравя при едно едно наше гостуване, още преди да слезят футболистите, Гонзик вече беше пренесъл всичкият им багаж в съблекалнята.Забележително І.Такова нещо не бях виждал.носеше по 4 спортни сака наведнъж.Освен докер,той беше и най големият фен на отбора.Винаги пътуваше с отбора и след това на трибуните, подкрепяше отбора повече от самите французи.когато си тръгна, му казах че бърка.Отиваше да се учи да играе футбол в неизвестен отбор някъде на балканите, като призванието му беше да носи куфари.Никога няма да го забравя.Гениален докер.Още се ядосвам на тези мафиоти, които го нарочиха с подкупи за футболист"
За Любо Пенев може да се добави, че Пената го е уредил да рита във Валенсия и Селта, а също е наредил мача с Реал, така че Любо да вкара хеттрик
Каква е тая злоба към успелите български футболисти, не знам... Над 100 гола в Примера, хеттрик срещу Реал Мадрид, 13 гола за България и незаслужено наричан "дърво" и "чичовото"... Просто не успеем да ценим успехите на наши сънародници
Ей за тва се дръпнах от футбола - предпочитам да го практикувам вместо да дъвча локуми... Любо Пенев си го мързеше да тича за България, с това съм го запомнил ... айде със здраве!!
Чичевото съм го запомнил с автогола с Испания и с думите му след мача : "Който ме уважава - уважава, който не ме уважава - да духа супата" - нещо подобно каза
http://levski.gol.bg/article.php?id=39509
Хе-хе-хе
"Не сме си правили илюзии, че имаме отбор за Шампионската лига." !!!!!!!
Тоя пръч забрави какво говореше при жребия.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Ей за тва се дръпнах от футбола - предпочитам да го практикувам вместо да дъвча локуми... Любо Пенев си го мързеше да тича за България, с това съм го запомнил ... айде със здраве!!
Еиииий , той ли го пусна тоя пас... да се неначудиш...
И гола срещу Русия, който ни класира на световното '98.И според теб колко са футболистите успели да вкарат хеттрик на Реал Мадрид за над 100 години?
Добре де има принос, но му викахме и "дървото" по едно време..
И му казвали "дървото"... а специалист като Тери Венейбълс твърдеше, че веднъж на 20 години се срещал централен нападател с толкова брилянтен дрибъл и така умело контролиращ топката... но подуенските пишманфенове ли да вярваме (те ако разбираха от футбол нямаше да поддържат Подуене) или на един световноизвестен и доказал се специалист?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар