Първоначално изпратено от _1912_
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Боримечкатае тоя дето си сваля гащите също не го уважавам ... доволен съм, че вече не е в Левски
но по селяния и безочие Кюрда скрива топката на Насо отвсякъде ... това е най-гнусното същество с българския спорт ...
Самият факт, че използвате названието "кюрд" като обида, подуенци, показва какви сте - ТУРЦИ !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от HakkinenТарикат, казва се Наско Сираков въпросният ексхибиционист.Поебваше една моя позната да го познавам. И Наско е хилядопутник да знаете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатае тоя дето си сваля гащите също не го уважавам ... доволен съм, че вече не е в Левски
но по селяния и безочие Кюрда скрива топката на Насо отвсякъде ... това е най-гнусното същество с българския спорт ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Боримечкатане е злоба, просто мразя арогантни селяни като Чичовото и Кюрда, които не демонстрират капка уважение към България и съгражданите си ...
иначе, че имаше силни години, особено сезона с Атлетико М - това не го отричам ... но лафове като "който не ме уважава да духа супата", това няма да го забравя, иначе красивия му автогол и някои фрапантни пропуски съм склонен да ги забравя ...
Ще се повторя ама няма начин - за всеки може да се каже всичко.
Кой бе този момък , че ми изневерява паметта , вземайки на предвид набора от ника миLife won't wait for you.
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от HakkinenСвалянето на гащите само по себе си е излагация... Но по-фрапантното е, че си ги свали на домакински мач на Левски пред собствената си агитка!!! Какъв морал, какви 5 лв?!?!?
Коментар
-
Аз си спомням за едни бойкоти при награждаване футболист на годината, понеже не бил дядо Боре? А кой е тоя? Анонимник - световен, чак да се чудиш как така връчиха призовете на разни Бербатовци, Мартиновци и т.н.
Даже гледах тогава гласуването по медии, тия на Ринг ТВ още ги помня: Боримиров, Петков и Телкийски ли беше ...
Хубаво е, че историята "пресява" плявата от зърното.
Дано феновете на ФК Подуене си почистят градинката и разберат, че с БФС, съдии и медийни похвати не става.
От това губим всички!
П.П. Не казвам, че при чорбата всичко е наред, но ние си казваме нещата, когато не са добре. Как беше: Курви сте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Боримечкатане е злоба, просто мразя арогантни селяни като Чичовото и Кюрда, които не демонстрират капка уважение към България и съгражданите си ...
иначе, че имаше силни години, особено сезона с Атлетико М - това не го отричам ... но лафове като "който не ме уважава да духа супата", това няма да го забравя, иначе красивия му автогол и някои фрапантни пропуски съм склонен да ги забравя ...
Кой бе този момък , че ми изневерява паметта , вземайки на предвид набора от ника миНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Боримечкатане е злоба, просто мразя арогантни селяни като Чичовото и Кюрда, които не демонстрират капка уважение към България и съгражданите си ...
Кой бе този момък , че ми изневерява паметта , вземайки на предвид набора от ника миLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Боримечкатане е злоба, просто мразя арогантни селяни като Чичовото и Кюрда, които не демонстрират капка уважение към България и съгражданите си ...
Кой бе този момък , че ми изневерява паметта , вземайки на предвид набора от ника миНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар