IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз като цесекар обаче си признавам, че президента на ЦСКА е по-голям олигофрен от президента на Левски.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Моля, моля.... Не започнах първи аз.... Има тука некои хора с "хански" никове и некои пишлеменца с избушени аудита, които пречат на ползотворната дискусия между общо взето културни фенове .....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
        МОМЧЕТА , ХАЙДЕ МАЛКО ДА УСПОКОИТЕ ТОПКАТА , ЧЕ УТРЕ ДА НЕ СЕ СРАМУВАТЕ ОТ НАПИСАНОТО
        Моля, моля.... Не започнах първи аз.... Има тука некои хора с "хански" никове и некои пишлеменца с избушени аудита, които пречат на ползотворната дискусия между общо взето културни фенове .....
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
          Първоначално изпратено от Радо 78
          Няма такива идиоти. Футбол управляван от идиоти, държава управлявана от идиоти, икономика движена от мафиоти... И дъно няма, винаги има и по-ниско.....
          Абе, я се скрий бре, аман от ревльовци. Сигурно и този гьон съседа с нещо ти е виновен, баси.

Ми биха ни, не с игра, а с късмет. Изобщо не трябваше да сме там, ако е за въпрос. Не се инвестира навреме, ако бием ще купим.. смех.

Виновно е ръководството на клуба, не светият синод, нито дори Станишев, Костов, Бойко, ЕС, Щатите, Евреите, Палестинците, Руснаците и т.н.

Браво бе, мистър Планета
          Поздравления за тази част от мнението ти.
          Life won't wait for you.

Коментар

Абе не знам дали само той е проблема..... Всъщност аз не се интересувам толкоз много от футбол и не съм в час с игрите в БФС. Само знам, че баща, отгледал такъв ГЪЗ като Николайчо, не ще да е читав....
            Не е само той.А и тия около него.Единствената промяна, която направи е че сега той/и тия около него/ прибира парите а не Батето.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Радо 78
              Няма такива идиоти. Футбол управляван от идиоти, държава управлявана от идиоти, икономика движена от мафиоти... И дъно няма, винаги има и по-ниско.....
              Абе, я се скрий бре, аман от ревльовци. Сигурно и този гьон съседа с нещо ти е виновен, баси.

Ми биха ни, не с игра, а с късмет. Изобщо не трябваше да сме там, ако е за въпрос. Не се инвестира навреме, ако бием ще купим.. смех.

Виновно е ръководството на клуба, не светият синод, нито дори Станишев, Костов, Бойко, ЕС, Щатите, Евреите, Палестинците, Руснаците и т.н.

Браво бе, мистър Планета

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от netware5
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Абе не ги пюйте много коментаторите... Щото казаха и нещо вярно - че футболът ни е БОЛЕН! И се нуждае от спешно оперативно лечение! Станалото с кочината беше едно добро начало итрябва да бъде продължено на всички нива ивъв всички отбори! Даже малко им завиждам на свинете, щот първи се уредиха с оздравителното лекарство!
                Сега значи трябва да сме благодарни , че стана каша с лиценза , ли?
                Ами може да ти звучи абсурдно - но е така! ПОнякога нещата трябва да се доведат до абсурд за да се оправят! Нищо чудно и да изплувате първи, защото първи сте приели лекарството! Макар че за да е успешно лечението първо трябва яко хирургия в БФС .....
                Ако изобщо може да се вярва на журналята кроели капата на Голямата Перука.Така че може и да го"оперират"
                Абе не знам дали само той е проблема..... Всъщност аз не се интересувам толкоз много от футбол и не съм в час с игрите в БФС. Само знам, че баща, отгледал такъв ГЪЗ като Николайчо, не ще да е читав....

Коментар

• Първоначално изпратено от audifan
                  Netware,maloumniko tup az otivam da pia edna goliama vodka v Planet za Evroidiotite,ako iskash ela da vidish kakvo mi e Audi-to,smeshniche tupo.A teb kak ne te e sram da mi kazvash,che karash Saab i jiveesh v panelka v Liulin.Aide gledai si 20-30000 BGN na borsata i ne me zanimavai,Evroidiot takuv.
                  Е айде сега.В Люлин не всички са уецкари.Освен това района си е много хубав
                  Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                    Абе не ги пюйте много коментаторите... Щото казаха и нещо вярно - че футболът ни е БОЛЕН! И се нуждае от спешно оперативно лечение! Станалото с кочината беше едно добро начало итрябва да бъде продължено на всички нива ивъв всички отбори! Даже малко им завиждам на свинете, щот първи се уредиха с оздравителното лекарство!
                    Ами може да ти звучи абсурдно - но е така! ПОнякога нещата трябва да се доведат до абсурд за да се оправят! Нищо чудно и да изплувате първи, защото първи сте приели лекарството! Макар че за да е успешно лечението първо трябва яко хирургия в БФС .....
                    Ако изобщо може да се вярва на журналята кроели капата на Голямата Перука.Така че може и да го"оперират"
                    Life won't wait for you.

Коментар

Ами може да ти звучи абсурдно - но е така! ПОнякога нещата трябва да се доведат до абсурд за да се оправят!
                      Съгласен. Само че проблемът е, че те няма как да се оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
                        sus sigurnost ima 1 bolen...............BAI GANIO..........GOVEDATA SI GO ZNAIAT KOI E !!!??????????
                        Борат ще е отшелник поне до жребия за УЕФА.После пак ще отвори голямата си мръсна уста.И така до мачовете с некое заводско отборче.После пак ще се покрие.Междувременно ще направи някоя заменка на земи с държавата, от която данъкоплатците ще са мноооого на кяр.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Edna pesen mi se vurti v glavata.............

"KUCI GOVEDA O-O-O-O KUCI GOVEDA".......I T.N.

4ESTITA BANIA BAI GANIO........4ESTITA !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

Първоначално изпратено от audifan
                              Netware,maloumniko tup az otivam da pia edna goliama vodka v Planet za Evroidiotite,ako iskash ela da vidish kakvo mi e Audi-to,smeshniche tupo.A teb kak ne te e sram da mi kazvash,che karash Saab i jiveesh v panelka v Liulin.Aide gledai si 20-30000 BGN na borsata i ne me zanimavai,Evroidiot takuv.
                              Сложи една-две нули отзад и може и да улучиш.... А фактът че ходиш в Планет говори достатъчно за душевния ти кръгозор!

Хи-хи-хи
                              Две 00 сложих и получих Кенеф

Коментар

sus sigurnost ima 1 bolen...............BAI GANIO..........GOVEDATA SI GO ZNAIAT KOI E !!!??????????

Коментар

Working...
                                X