IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_
    Голям късмет ще трябва на Ливърпул за да стане шампион на Англия

Онзи ден 4 минути допълнително време и едва в 95 мин. биха за първенството

Сега завърши срещата им със Стандарт за влизане в ШЛ

Гол в 118 минута - две минути преди дузпите

Така шампиони не се става в Англия , а само в България
    Тепърва ще набираме скорост Сега и Масчерано и Лукас ще могат да играят вече.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Голям късмет ще трябва на Ливърпул за да стане шампион на Англия

Онзи ден 4 минути допълнително време и едва в 95 мин. биха за първенството

Сега завърши срещата им със Стандарт за влизане в ШЛ

Гол в 118 минута - две минути преди дузпите

Така шампиони не се става в Англия , а само в България
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Баси.Още 200 бели косъма заради Ливърпул.Ама поне продължаваме.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Еххх айде и Пуул се промъкнаха през иглени уши
          Този път минутката е 117-та... Голяма мъка!
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз пак си задавам въпросчето към Грую: Не мислиш ли, че всъщност изтеглихте най-тежкия жребий? Ако беше Юве примерно, никой нямаше да ви се подиграва...
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Грую, вземи се скрий някъде. За какво ментене става дума, въпросът беше единствено да се отложи плащането на данъците - една съвсем нормална и не противозаконна процедура, в която няма нищо нередно. Ами аре тогава да изхвърлим от европейският футбол Реал със 100 000 000 дълг, Челси и Арсенал с още по-големи борчове и още куп други. Ама не - явно само за ЦСКА важат някакви специални правила. Благодарение на ШЛ щяхме да имаме приходи в пъти по-високи от задълженията, които щяха да бъдат изплатени със съответните лихви само с 3-4 месеца закъснение. Но какво стана? Финансово - ние загубихме куп пари, но и вие, несретници жалки не можахте да ги вземете. Футболно - вашите лакеи в БФС опетниха незаслужено честното име на ЦСКА, а вас някакви си БАТЭ ви направиха за посмешище. Но големият губещ отново ба Българският футбол, който от години се срива все по-надолу, благодарение на вашите мръсни машинации.
              Да, колос сме във българският футбол и освен това сме уважавани и в европейският, за разлика от вас, които служите само за гавра на някакви жалки анонимни отборчета. Не знам заради кой се насажда омраза, но вече цяла България ненавижда Мангал Подуене.
              о муцка, уф извинявай тигре, ти пак си тук и пак глаголиш
              нито моите банкови сметки, нито на Грую прокуратурата иска да провери нито аз, нито Грую сме под гаранция, стига си бълвал смехории това че ЛЕВСКИ е в момента са лек хаос не означава че фк кремиковци не се източва ти като верен привържаник си гледай вашите финанси, остави на нас да се оправяме с нашите проблеми!!! много е интересно пред кой се срамуваш от нашата загуба??? може би това е някакъв садо ритуал между теб и съседа ти да в хаос сме в момента, пълен хаос и теб какво те притеснява???? ние ще минем през Голгота, не ни мисли, виж как там вие ще се оправите и как разбра за България какво мрази отново само ти???? днес ми се обадиха всичките ми приятели - цесекари /от агитката ви!!!!/, от Ботев, от Локото, от Морето за да пожелаят успех айде пусни си Йорданка Христова и си пей химна ви и знай - няма нищо по-хубаво от лошото време, винаги след това идва слънчевото време както каза един мой приятел - радвайте се днес е вашата европейска вечер за този сезон

Коментар

• Тук вони на мъка и злоба, уважаеми съфорумци!!!!

Споко!
                Утре ке отминат емоциите.
                Ще повикаме, че сме ЕВРОИДИОТИТЕ.
                Ще повикаме, че каквато ни е държавата, такъв ни е футболът!
                И ще чакаме жребия следващото лято с надеждата „ей сега” да пробием в Лигата
                Е, да, ама то по-слаби от БАТЕ няма, бре, хора. А, сори, Борац (Чачак) са с една идея по-слаби, ама и те ни се подиграха.

Ако за 5 сезона направиш 1 пробив в Европа, това е случайност.
                Ако за 5 сезона се издъниш 1 път, това също е случайност.
                Ясно ли ви е къде сме ние...

За ПАРИТЕ
                6 ли, 7 ли милиона евро изтървал „Левски”. Не!
                6-7 млн. евро изтърваха Тодор Батков/Макъл Чорни.
                Щото тия господа не искат да отделят 3 Х 1 млн. евро или 5 Х 1 млн. евро за качествена селекция, за ИГРАЧИ, които правят разликата. А искат да им падне дюшеш от Европа.
                Не става така, конкуренцията във футбола е жестока и без ИГРАЧИ духаш супата.
                В бизнеса, че и на борсата, ако искаш да спечелиш 2 млн., трябва да инвестираш поне 1 млн., бе г-н Батков. Не може да умножиш по 10 инвестираното в псевдоиграчи за 1 сезон. Ако въобще Бистрон, Гаджев, Илиев и Тиберканин са излезли и 600 хил. евро на клуба.

Това е простата икономическа логика.

Така че тези 6-7 млн. евро сте ги изтървали отдавна. Още когато се чудихте да вземете ли поне 1 що годе играч от европейска класа като Асус. Да, ама не - вие заложихте на стария боец Гонзо (за него по-нататък), че е по-евтинко.

Ясен ми бе краят на „Левски” от години, още като ви слушах думите „не искаме да разваляме атмосферата в съблекалнята с високи заплати”. Ами честито на ФЕНОВЕТЕ, на които тогава не им е светнало, че по този начин до 2050 г. няма да има футбол в България. Нали тогава се предвижда да стигнем стандарта на Евросъюза (и то ако ЕС стои на едно място).

Е, писна ми! Ако нямате пари за „Левски”, се махайте!
                Ако искате да печелите политическо влияние и да си уреждате далаверки с влиятелни хора по време на мачовете, бегайте далеч от тоя клуб.
                Кво да чакам до 2050 г., че аз съм на 35 години, бре, кретени!!!!!!!!!!!!!
                В света е пълно с бизнесмени с по над 100 млн. евро/долара състояние, които ще дадат мило и драго да имат клуб, подкрепян от половината население на страната.

Как в Ман Юнайтед, Челси или Реал Мадрид не развалят атмосферата в съблекалнята, въпреки че най-добре платения взема 3-4 пъти повече от най-зле платения??????? Ами така е - по-добрият ще печели повече. Кво не ви е ясно!?!?!?!? Или вие искате 22 жълти патоци с еднакви заплати, щото просто не ви се дават пари. То така, верно, е по-лесно - лъжете ги, че по-високите заплати ще развалят обстановката и си гарантирате подкрепа от тяхна страна срещу качествен играч, който ще поиска пари.
                БРАВО – гениално сте го измислили.

За ИГРАЧИТЕ

Почвам с Гонзо!
                Не видях дори едно (1) сносно отиграване от човека, който трябва да е лидер на отбора.
                Пак ще гледам повторението, ако греша, ще се извиня.
                Не знам дали е „нямал ден”, обаче същото се повтаря, откакто се е върнал. Абсолютно няма място в отбора, пък ако ще да вкара 100 гола в А група. За Европа не става.
                Вън!

Живко Миланов
                Мъка! Какво да коментираш човек, за който 99% от публиката повтаря, потретва и подесетва, че не става.

Рабех
                Стабилен, както винаги. Жалко, че подобен играч дойде в изключително неподходящ момент. Няма как да се задържи и след този мач Рабе трябва да си плюе на петите възможно най-бързо, ако иска да се развива.

Бистрон
                Защитник тип „дърво”. Нямаше много работа срещу БАТЕ, ама в офанзивен план се видя, че е тотално зле.

Вагнер си е Вагнер

Весо Минев
                Вън!

Гаджев
                Бори се, добър гол, даде надежда за кратко.
                Но още е далеч от класата на Ричи и Боре.

Миро Иванов
                Перфектен играч за 1 полувреме или да влезе като резерва в последните 20 минути. Кому са нужни такива играчи?!?!?
                Вън!

Зе Соарес
                На пръв поглед атрактивен. Но супер неефективен. Научил е как да стига до наказателното поле и до там. После не гледа къде центрира.
                Вън!

Ники Димитров
                Не спря да тича цял мач. И какво от това!
                Талантлив, но и той неефективен като Мравката Зе.

Жоро Христов
                Нищо не игра.
                Личи му, че е футболистче, но ако не се адаптира бързо, да си ходи у Пловдив.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                  xxaaxaxx ... komentar na Krum Savov '' Levski uspq da spre seriqta si ot 9 poredni zagubi v evro turnirite''
                  С този колосален успех ще ни проглушат ушите следващите две-три години
                  Life won't wait for you.

Коментар

• xxaaxaxx ... komentar na Krum Savov '' Levski uspq da spre seriqta si ot 9 poredni zagubi v evro turnirite''

Коментар

• Грую, вземи се скрий някъде. За какво ментене става дума, въпросът беше единствено да се отложи плащането на данъците - една съвсем нормална и не противозаконна процедура, в която няма нищо нередно. Ами аре тогава да изхвърлим от европейският футбол Реал със 100 000 000 дълг, Челси и Арсенал с още по-големи борчове и още куп други. Ама не - явно само за ЦСКА важат някакви специални правила. Благодарение на ШЛ щяхме да имаме приходи в пъти по-високи от задълженията, които щяха да бъдат изплатени със съответните лихви само с 3-4 месеца закъснение. Но какво стана? Финансово - ние загубихме куп пари, но и вие, несретници жалки не можахте да ги вземете. Футболно - вашите лакеи в БФС опетниха незаслужено честното име на ЦСКА, а вас някакви си БАТЭ ви направиха за посмешище. Но големият губещ отново ба Българският футбол, който от години се срива все по-надолу, благодарение на вашите мръсни машинации.
                      Да, колос сме във българският футбол и освен това сме уважавани и в европейският, за разлика от вас, които служите само за гавра на някакви жалки анонимни отборчета. Не знам заради кой се насажда омраза, но вече цяла България ненавижда Мангал Подуене.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Първоначално изпратено от karasuliev
                        Ей, Томислав Русев имаше хубав коментар днеска...Рече човека:
                        "За всичко е виновен Александър Томов. Заради него два отбора станаха за резил -ЦСКА и Левски"
                        Томислав може ли да ми цуне членестоногото? Томов ли е виновен, че Мангал Подуене са пландешки крадци?
                        Е не, аз съм виновен. Още преди година им обяснявах на моите приятели цесекари - "Ей, пичове тия изкльопаха парите от договора с Вивател за 5 години напред. Мангустата Митал не е дал стотинка...Ще банкрутирате така"
                        Те реагираха по същия начин по който говедата сега, като им обясниш, че Боратков отдавна им е ебал мамата и на клуб и на символи и история. Само като им гледах интервютата след първия мач ми стана жал за Левски. Като го слушах тоя Гошко Христов за първи път не изпитвах справедливо възмездие, а ми беше жал.
                        Такава посредственост у Левски, ама на всякакво ниво, че и мисловно даже и чорбар да ги управлява няма да измисли. Единствената по-голяма гавра би била някой да се сети да назначи Вили Вуцов за треньор.

Коментар

• тъй, тъй, както си очаквах - след хана и царя, от дупката си изпълзя и императора. Момчета, вижте си никовете и тогава говорете за комплексарщина. Правдата възтържествувала - ами явно правдата е да ментиш държавата, да не си плащаш данъците и да искаш държавата да се намеси, шот виждате ли чорбата били колос в бг футбола. Заради такива като вас се насажда омраза и аз заявявам категорично, че на следващия ви мач с противник различен от страна от Балканския полуостров, аз ще се разходя до страната и ще викам против вас. Мога да отида и до кочинпарк, но не съм чак такова мекере като чорбарите на 3 март.
                          Боже, прибери си вересиите или поне пациентите с величави имена от Карлуково или 4-ти километър (що ли там ви е и базата?)
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev
                            Ей, Томислав Русев имаше хубав коментар днеска...Рече човека:
                            "За всичко е виновен Александър Томов. Заради него два отбора станаха за резил -ЦСКА и Левски"
                            Томислав може ли да ми цуне членестоногото? Томов ли е виновен, че Мангал Подуене са пландешки крадци?

Коментар

• Максим - момчето от Минск ме накара да се засрамя - защото съществото Батков е мой сънародник.

Но пък от друга страна всички знаем че Подуене са мангали - отборът им е пълен с мангали, трибуните им са пълни с мангали, действат като мангали, мислят като мангали - а да се очаква историческо чувство за благодарност или възпитание или нормално поведение от мангал е най-малкото наивно.

Мангал Подуене и така нареченият им президент ежегодно ни карат да се червим и с "играта" си и с простотиите си.

Коментар

• na batko sladurite!!! napih se ot radost!!! da ne prodaljavam....interesno dogodina sas stoitelni rabotnici li ste igrayat! Ha nazdrave!!!

Коментар

Working...
                                X