Netware,ciganche smeshno stiga si bulval prostotii.Eto zaradi takiva kato teb evroidiotite shte produljat da sramiat Bulgaria.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5Абе не ги пюйте много коментаторите... Щото казаха и нещо вярно - че футболът ни е БОЛЕН! И се нуждае от спешно оперативно лечение! Станалото с кочината беше едно добро начало итрябва да бъде продължено на всички нива ивъв всички отбори! Даже малко им завиждам на свинете, щот първи се уредиха с оздравителното лекарство!
Коментар
-
Абе не ги пюйте много коментаторите... Щото казаха и нещо вярно - че футболът ни е БОЛЕН! И се нуждае от спешно оперативно лечение! Станалото с кочината беше едно добро начало итрябва да бъде продължено на всички нива ивъв всички отбори! Даже малко им завиждам на свинете, щот първи се уредиха с оздравителното лекарство!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от netware5Мали-и-и срам!
И моля от кочината да не злобеят! Винаги съм викал за цецка, когато е играла в евротурнирите!
Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от netware5Мали-и-и срам!
И моля от кочината да не злобеят! Винаги съм викал за цецка, когато е играла в евротурнирите!
Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от netware5Мали-и-и срам!
Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от netware5Мали-и-и срам!
Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Мали-и-и срам!
Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от netware5Мали-и-и срам!
Срам, срам, срам! Не знам какво да кажа - боли ме повече от срив на борсата!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahАбе, кой е малоумника, който коментира с Крум Савов мача?
момчето бил политолог , но и от футбол разбирал
http://www.iavornedev.com/
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар