Първоначално изпратено от blah blah
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от blah blahАз като цесекар обаче си признавам, че президента на ЦСКА е по-голям олигофрен от президента на Левски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahКъм всички Левскари въпрос. По - добре ли щеше да ви бъде ако бяхте продължили и бяхте приключили като последния път - някъде между 14 и 18 на 1? Не се заяждам. Искам честен отговор.
Все пак щеше да е по-добре! Щото от играта в Шампионската лига миналия път не ме беше толкова срам, колкото от двата мача с тия Батета! Тогава се изправихме срещу колоси и играхме достойно - просто разликата в класите беше твърде очевидна... А сега се пре.бахме срещу некви селяни.... Абе.... шибана работа.... като загубиш от велики отбори - не боли толкова...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от emosАбе оня лудия императора да не е получил инфаркт от радост бе ,направо е скучно без простотиите му
Толкова сте жалки, че ме е гнус дори да се гавря с вас, измет нещастна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosАбе оня лудия императора да не е получил инфаркт от радост бе ,направо е скучно без простотиите му
Толкова сте жалки, че ме е гнус дори да се гавря с вас, измет нещастна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от blah blahАз като цесекар обаче си признавам, че президента на ЦСКА е по-голям олигофрен от президента на Левски.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalB.Graham, криво ми е. Вярно е, че не може да се сравни с вашето, но днес не ми е до ебавки. Пиша рядко за спорт, защото неминуемо разума отстъпва на емоциите, а от излишни емоции нямам нужда.Както и да е, и Вие губите от това, знаеш нали! "Сакам на Вуте да му е зле" във футбола е приемливо (това е идеята), кофти е когато се пренесе в живота и бизнеса.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Радо 78Няма такива идиоти. Футбол управляван от идиоти, държава управлявана от идиоти, икономика движена от мафиоти... И дъно няма, винаги има и по-ниско.....
Ми биха ни, не с игра, а с късмет. Изобщо не трябваше да сме там, ако е за въпрос. Не се инвестира навреме, ако бием ще купим.. смех.
Виновно е ръководството на клуба, не светият синод, нито дори Станишев, Костов, Бойко, ЕС, Щатите, Евреите, Палестинците, Руснаците и т.н.
Браво бе, мистър Планета
Както и да е, и Вие губите от това, знаеш нали! "Сакам на Вуте да му е зле" във футбола е приемливо (това е идеята), кофти е когато се пренесе в живота и бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahАз като цесекар обаче си признавам, че президента на ЦСКА е по-голям олигофрен от президента на Левски.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahАз като цесекар обаче си признавам, че президента на ЦСКА е по-голям олигофрен от президента на Левски.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Радо 78Няма такива идиоти. Футбол управляван от идиоти, държава управлявана от идиоти, икономика движена от мафиоти... И дъно няма, винаги има и по-ниско.....
Ми биха ни, не с игра, а с късмет. Изобщо не трябваше да сме там, ако е за въпрос. Не се инвестира навреме, ако бием ще купим.. смех.
Виновно е ръководството на клуба, не светият синод, нито дори Станишев, Костов, Бойко, ЕС, Щатите, Евреите, Палестинците, Руснаците и т.н.
Браво бе, мистър Планета自由西藏
Коментар
Коментар