If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаки, ако знаеш, че от 2 мача ти зависи това, за което си се борил по-голямата част от сезона, ти ще излезеш и ще изореш терена, но няма да позволиш да паднеш.. Поне аз така разсъждавам де. А Милан са голям отбор и затова за мен е учудващо..
Както и да е.. На мен за купата на УЕФА не ми дреме много, но ще е хубаво да попълнят витрината с единствения им липсващ трофей. За мен по-важно е обаче да спечелят Калчото догодина !
Мерси, Мик! Неаполитанците спечелиха като домакини и срещу Интер и Юве, така че загубата на Милан там не е чак такава изненада... За купата на Уефа мотивацията на големите е много по-ниска и това ще ви създава проблеми. Айде догодина вече да сте в борбата за титлата, та да можем да се врънкаме като за Юнайтед и Ливърпул в ШЛ
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Жалко за Милан наистина. 2 края преди кръга имаха огромния шанс да направят това, за което се бореха през по-голямата част от сезона, но за мое огромно учудване, не проявиха волята да бият посредствен отбор като Наполи. Искрено се надявам да махнат най-накрая татко Карло и да сменят по-голямата част от играчите, както и да задържат Кака.
Но пък сега имаме шанса да вземем единствения трофей, който липсва във витрината на клуба - купата на УЕФА и аз вярвам, че ще успеем
AC Milan mnogo krasiv ma4 ot 2.0koeficent sled parvia gol
Радвам се , че си ги "хванал" след 1-ия гол, защото преди това коефицента бе много малък.
Милан направиха истинско шоу , както и снощния мач на Барса.
Интер днес пак играха ганкиното и ако не бе Ибрахимович, щяха да гризнат дръвцето.
Верно Интер водиха хорото цяла година , но когато Ибрахимович не е на терена отбора никакъв го няма. Добре е за тях , че първенството свърши , че ако имаше още някой кръг - не ги виждах как ще спечелят скудетото.
Рома всички ги гледахте по ТВ7 и няма да ги коментирам.
Финала за купата на Италия ще покаже кой наистина е най-стойностния отбор в Италия в момента.
Браво на Интер Заслужена титла, всичко останало щеше да бъде супер нелогично след превъходството им през целия сезон.
Милан се провалиха в атаката на ШЛ, във връзка с което ми се иска да се обърна към polki, който преди 3 седмици написа следното:
Първоначално изпратено от polki
До преди няколко седмици , тука някои господа обясняваха и дори се подиграваха /за сега няма да им вадя постовете /, как Милан няма да участват в следващото издание от Шампионската лига.
Верно, италианското калчо не е свършило - има още 2 кръга, но може ли сега същите "разбирачи" да споделят какво мислят ?
Не искам да злобея и да се заяждам, но за в бъдеще по-добре не отправяй нападки предварително, а си изчакай нещата да се случат. По този начин няма да се излагаш. Истина е, че за италианския футбол беше по-добре Милан да играе в ШЛ, но пък след такъв сезон мястото им определено не е там.
Още веднъж честито на всички фенове на нерадзурите
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар