Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от emosЧе няма разлика между сини,червени жълти,черни и т.н. Но на мен ми е интерено мнението на тия дето постоянно се опитват да обясняват кви говеда били тия от подуене и какви вакли прасенца били другите.А твоето мнение какво е защо се на вас ви се случва да ви нападат и провокират.Справка:всички изказвания на лупиLife won't wait for you.
Коментар
-
Че няма разлика между сини,червени жълти,черни и т.н. Но на мен ми е интерено мнението на тия дето постоянно се опитват да обясняват кви говеда били тия от подуене и какви вакли прасенца били другите.А твоето мнение какво е защо се на вас ви се случва да ви нападат и провокират.Справка:всички изказвания на лупиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos20 дни арест и забрана 2г. да не посещават футболни мачове постанови съдът в Сандански за 11-те фенове на Локо Пд. участввали в погрома а мача Вихрен-цска. (АБСОЛюТНО ПРАВИЛНО НАЙ ПОСЛЕ И В БЪЛГАРИЯ ИМА ПРАВОСЪДИЕ) След два дни ще бъдат осъдени и останалите 28 по закона за футболното хулиганство.Срещу 4-ма пловдивчани образувани и дознания за едро хулиганство по член от наказателния кодекс.Те са задържани за 72часа,а наказанието което ги чака е до 2 затвор. (ТУКА ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СТАВА ИНТЕРЕСНО. ИЗЧАКВАМЕ ДА ВИДИМЕ КОЙ КОЕ ДА НЕ СТАНЕ ГРЕШКА ,ЧЕ ПОСЛЕЕЕЕ) Разпитани бяха 6ма полицаи,участвали в охраната на мача.Показания като свидетел даде и директорът на ОДП Благоевград,комисар Константин Титянов.Той бе на трибуните като върл фен на армеиците но после му се наложи но после му се наложи да участва в акцията по прекратяване на боя. (А ТОВА ВЕЧЕ Е ПОЛИЦИЯТА КОЯТО Е ИЗЦЯЛО ОТ ЛЕВСКИ СПОРЕД ЛУПИ) Според думите на униформените от агитката на цска също летели камъни и бутилки към пловдивчани.Свидетелите полицаи не дадоха конкретни данни за доста от подсъдимите какво точно са извършили.Не е ясно защо от 80-100души са задържани 39.Как ,къде и от кого са разпознати точно те..(ОБАЧЕ ТОЧНО ОТ цска НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ Е РАЗПОЗНАТ,ТЯЯЯ ТАЯ ЛЕВСКАРСКАТА ПОЛИЦИЯ МНОГО КЬОРАВ БЕ)ВЪзможно е повредите по автобуса на цска да са от хвърлени и от тяхната агитка (Е ТУКА ВЕЧЕ СЕ ОЛЯХА ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ И АДВОКАТИ ТЕ НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА НЕЩА ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНИЯ ГУВИЕДА ОТ ПОДУЕНЕ,ПРОСТО НЯМАТ ОПИТ).Статийката е от спортния отдел на часовете доказали нееднократно ярко червената ориентацияLife won't wait for you.
Коментар
-
20 дни арест и забрана 2г. да не посещават футболни мачове постанови съдът в Сандански за 11-те фенове на Локо Пд. участввали в погрома а мача Вихрен-цска. (АБСОЛюТНО ПРАВИЛНО НАЙ ПОСЛЕ И В БЪЛГАРИЯ ИМА ПРАВОСЪДИЕ) След два дни ще бъдат осъдени и останалите 28 по закона за футболното хулиганство.Срещу 4-ма пловдивчани образувани и дознания за едро хулиганство по член от наказателния кодекс.Те са задържани за 72часа,а наказанието което ги чака е до 2 затвор. (ТУКА ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СТАВА ИНТЕРЕСНО. ИЗЧАКВАМЕ ДА ВИДИМЕ КОЙ КОЕ ДА НЕ СТАНЕ ГРЕШКА ,ЧЕ ПОСЛЕЕЕЕ) Разпитани бяха 6ма полицаи,участвали в охраната на мача.Показания като свидетел даде и директорът на ОДП Благоевград,комисар Константин Титянов.Той бе на трибуните като върл фен на армеиците но после му се наложи но после му се наложи да участва в акцията по прекратяване на боя. (А ТОВА ВЕЧЕ Е ПОЛИЦИЯТА КОЯТО Е ИЗЦЯЛО ОТ ЛЕВСКИ СПОРЕД ЛУПИ) Според думите на униформените от агитката на цска също летели камъни и бутилки към пловдивчани.Свидетелите полицаи не дадоха конкретни данни за доста от подсъдимите какво точно са извършили.Не е ясно защо от 80-100души са задържани 39.Как ,къде и от кого са разпознати точно те..(ОБАЧЕ ТОЧНО ОТ цска НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ Е РАЗПОЗНАТ,ТЯЯЯ ТАЯ ЛЕВСКАРСКАТА ПОЛИЦИЯ МНОГО КЬОРАВ БЕ)ВЪзможно е повредите по автобуса на цска да са от хвърлени и от тяхната агитка (Е ТУКА ВЕЧЕ СЕ ОЛЯХА ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ И АДВОКАТИ ТЕ НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА НЕЩА ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНИЯ ГУВИЕДА ОТ ПОДУЕНЕ,ПРОСТО НЯМАТ ОПИТ).Статийката е от спортния отдел на часовете доказали нееднократно ярко червената ориентацияЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiУспех на тебе и на всички останали при залозите.
Успехи пожелавам и на привържениците на двата отбора.
Нека по-добрия победи довечера.
Имам един хванат бас на бутилка уиски ли беше или вермутс Микеланджело, ама нямам още подтвърждение от него за облога. Ако Манчо вземе ШЛ - ще давам бутилка. Ако Челски вземе купата - облог не е имало. Така седят нещата за сега при мене.
Сега малко сериозно.
Вече съм писал тук , че "знаци" не играя. Последните 4-5 години само "under/over''
Ще видя дали ще започнат открито или ще се дебнат и после в хода на мача /след първите 5-10 минути/ ще решавам какво ще правя.
И за да не ме обвини някой , че се измъквам от конкректна прогноза - един under 2.5 goals от мене.
Скромното ми мнение е , че този мач коренно ще се различава от онзи от преди няколко седмици.Предлагам да заровим томахавката, какво ще кажеш? За басчето, струва ми се, че Микеланджело го потвърди в някое от долните мнения. За мача - много се надявам да не е от онези финали, в които преобладава дебненето и предпазливата игра. Нека победи по-добрия, дори и това да е Юнайтед
Състезателя, бъркаш ме с някой.
Аз томахавка нямам и не съм имал.
Също така и лично към тебе не съм имал нищо против.
Единственото което ще ти препоръчам е да си реалист и винаги да знаеш , че може да се озовеш на мястото на събеседника ти
Ще си позволя да перефразирам :
Не прави и не говори това, което не искаш да се говори и прави срещу тебе.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Michelangelopolki, погледни едно мнение по-надолуОблогът си остава - за бутилка Jameson
Така че ако Челски бият, имаш си я
Хайде дано гледаме един хубав мач довечера
AAAAAAAAAA
До като съм писал моя дълъг ферман, Малкия_Анджело се появил и подтвърдил облога.
Значи вече твърдо съм за Челски
Ще се пие - няма начин
пп Майтап бе Уили, да не се разсърдиш сега , че съм те нарекъл "малък"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiУспех на тебе и на всички останали при залозите.
Имам един хванат бас на бутилка уиски ли беше или вермутс Микеланджело, ама нямам още подтвърждение от него за облога. Ако Манчо вземе ШЛ - ще давам бутилка. Ако Челски вземе купата - облог не е имало. Така седят нещата за сега при мене.
Сега малко сериозно.
Вече съм писал тук , че "знаци" не играя. Последните 4-5 години само "under/over''
Ще видя дали ще започнат открито или ще се дебнат и после в хода на мача /след първите 5-10 минути/ ще решавам какво ще правя.
И за да не ме обвини някой , че се измъквам от конкректна прогноза - един under 2.5 goals от мене.
Скромното ми мнение е , че този мач коренно ще се различава от онзи от преди няколко седмици.Предлагам да заровим томахавката, какво ще кажеш? За басчето, струва ми се, че Микеланджело го потвърди в някое от долните мнения. За мача - много се надявам да не е от онези финали, в които преобладава дебненето и предпазливата игра. Нека победи по-добрия, дори и това да е Юнайтед
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от polkiДовечера е големия финал на ШЛ.
До сега никакви коментари.
Някой не е сънувал нещо
Никой ли на врачка не е ходил
Кажи си и ти твоите очаквания...
Успех на тебе и на всички останали при залозите.
Сега малко сериозно.
Скромното ми мнение е , че този мач коренно ще се различава от онзи от преди няколко седмици.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар