IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
    Говедата не бива да бъдат допускани в Борисовата градина. Говеждото стадо трябва да си стои в обора на герена.
    A ето още една справка
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
      Че няма разлика между сини,червени жълти,черни и т.н. Но на мен ми е интерено мнението на тия дето постоянно се опитват да обясняват кви говеда били тия от подуене и какви вакли прасенца били другите.А твоето мнение какво е защо се на вас ви се случва да ви нападат и провокират.Справка:всички изказвания на лупи
      Вярно е че няма разлика.Лумпена си е лумпен.Освен това няма и разлика между Лупи и Борат Патков.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Че няма разлика между сини,червени жълти,черни и т.н. Но на мен ми е интерено мнението на тия дето постоянно се опитват да обясняват кви говеда били тия от подуене и какви вакли прасенца били другите.А твоето мнение какво е защо се на вас ви се случва да ви нападат и провокират.Справка:всички изказвания на лупи
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
          20 дни арест и забрана 2г. да не посещават футболни мачове постанови съдът в Сандански за 11-те фенове на Локо Пд. участввали в погрома а мача Вихрен-цска. (АБСОЛюТНО ПРАВИЛНО НАЙ ПОСЛЕ И В БЪЛГАРИЯ ИМА ПРАВОСЪДИЕ) След два дни ще бъдат осъдени и останалите 28 по закона за футболното хулиганство.Срещу 4-ма пловдивчани образувани и дознания за едро хулиганство по член от наказателния кодекс.Те са задържани за 72часа,а наказанието което ги чака е до 2 затвор. (ТУКА ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СТАВА ИНТЕРЕСНО. ИЗЧАКВАМЕ ДА ВИДИМЕ КОЙ КОЕ ДА НЕ СТАНЕ ГРЕШКА ,ЧЕ ПОСЛЕЕЕЕ) Разпитани бяха 6ма полицаи,участвали в охраната на мача.Показания като свидетел даде и директорът на ОДП Благоевград,комисар Константин Титянов.Той бе на трибуните като върл фен на армеиците но после му се наложи но после му се наложи да участва в акцията по прекратяване на боя. (А ТОВА ВЕЧЕ Е ПОЛИЦИЯТА КОЯТО Е ИЗЦЯЛО ОТ ЛЕВСКИ СПОРЕД ЛУПИ) Според думите на униформените от агитката на цска също летели камъни и бутилки към пловдивчани.Свидетелите полицаи не дадоха конкретни данни за доста от подсъдимите какво точно са извършили.Не е ясно защо от 80-100души са задържани 39.Как ,къде и от кого са разпознати точно те..(ОБАЧЕ ТОЧНО ОТ цска НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ Е РАЗПОЗНАТ,ТЯЯЯ ТАЯ ЛЕВСКАРСКАТА ПОЛИЦИЯ МНОГО КЬОРАВ БЕ)ВЪзможно е повредите по автобуса на цска да са от хвърлени и от тяхната агитка (Е ТУКА ВЕЧЕ СЕ ОЛЯХА ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ И АДВОКАТИ ТЕ НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА НЕЩА ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНИЯ ГУВИЕДА ОТ ПОДУЕНЕ,ПРОСТО НЯМАТ ОПИТ).Статийката е от спортния отдел на часовете доказали нееднократно ярко червената ориентация
          Та твоята позиция е....?
          Life won't wait for you.

Коментар

• 20 дни арест и забрана 2г. да не посещават футболни мачове постанови съдът в Сандански за 11-те фенове на Локо Пд. участввали в погрома а мача Вихрен-цска. (АБСОЛюТНО ПРАВИЛНО НАЙ ПОСЛЕ И В БЪЛГАРИЯ ИМА ПРАВОСЪДИЕ) След два дни ще бъдат осъдени и останалите 28 по закона за футболното хулиганство.Срещу 4-ма пловдивчани образувани и дознания за едро хулиганство по член от наказателния кодекс.Те са задържани за 72часа,а наказанието което ги чака е до 2 затвор. (ТУКА ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СТАВА ИНТЕРЕСНО. ИЗЧАКВАМЕ ДА ВИДИМЕ КОЙ КОЕ ДА НЕ СТАНЕ ГРЕШКА ,ЧЕ ПОСЛЕЕЕЕ) Разпитани бяха 6ма полицаи,участвали в охраната на мача.Показания като свидетел даде и директорът на ОДП Благоевград,комисар Константин Титянов.Той бе на трибуните като върл фен на армеиците но после му се наложи но после му се наложи да участва в акцията по прекратяване на боя. (А ТОВА ВЕЧЕ Е ПОЛИЦИЯТА КОЯТО Е ИЗЦЯЛО ОТ ЛЕВСКИ СПОРЕД ЛУПИ) Според думите на униформените от агитката на цска също летели камъни и бутилки към пловдивчани.Свидетелите полицаи не дадоха конкретни данни за доста от подсъдимите какво точно са извършили.Не е ясно защо от 80-100души са задържани 39.Как ,къде и от кого са разпознати точно те..(ОБАЧЕ ТОЧНО ОТ цска НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ Е РАЗПОЗНАТ,ТЯЯЯ ТАЯ ЛЕВСКАРСКАТА ПОЛИЦИЯ МНОГО КЬОРАВ БЕ)ВЪзможно е повредите по автобуса на цска да са от хвърлени и от тяхната агитка (Е ТУКА ВЕЧЕ СЕ ОЛЯХА ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ И АДВОКАТИ ТЕ НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА НЕЩА ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНИЯ ГУВИЕДА ОТ ПОДУЕНЕ,ПРОСТО НЯМАТ ОПИТ).Статийката е от спортния отдел на часовете доказали нееднократно ярко червената ориентация

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
              Първоначално изпратено от polki
              Успех на тебе и на всички останали при залозите.

Успехи пожелавам и на привържениците на двата отбора.

Нека по-добрия победи довечера.

Имам един хванат бас на бутилка уиски ли беше или вермут с Микеланджело, ама нямам още подтвърждение от него за облога. Ако Манчо вземе ШЛ - ще давам бутилка. Ако Челски вземе купата - облог не е имало. Така седят нещата за сега при мене.

Сега малко сериозно.

Вече съм писал тук , че "знаци" не играя. Последните 4-5 години само "under/over''

Ще видя дали ще започнат открито или ще се дебнат и после в хода на мача /след първите 5-10 минути/ ще решавам какво ще правя.

И за да не ме обвини някой , че се измъквам от конкректна прогноза - един under 2.5 goals от мене.

Скромното ми мнение е , че този мач коренно ще се различава от онзи от преди няколко седмици.
              Еее най-накрая нещо позитивно и по мой адрес Предлагам да заровим томахавката, какво ще кажеш? За басчето, струва ми се, че Микеланджело го потвърди в някое от долните мнения. За мача - много се надявам да не е от онези финали, в които преобладава дебненето и предпазливата игра. Нека победи по-добрия, дори и това да е Юнайтед

Състезателя, бъркаш ме с някой.

Аз томахавка нямам и не съм имал.

Също така и лично към тебе не съм имал нищо против.

Единственото което ще ти препоръчам е да си реалист и винаги да знаеш , че може да се озовеш на мястото на събеседника ти

Ще си позволя да перефразирам :

Не прави и не говори това, което не искаш да се говори и прави срещу тебе.
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                polki, погледни едно мнение по-надолу Облогът си остава - за бутилка Jameson Така че ако Челски бият, имаш си я

Хайде дано гледаме един хубав мач довечера

AAAAAAAAAA

До като съм писал моя дълъг ферман, Малкия_Анджело се появил и подтвърдил облога.

Значи вече твърдо съм за Челски

Ще се пие - няма начин

пп Майтап бе Уили, да не се разсърдиш сега , че съм те нарекъл "малък"

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Имам един хванат бас на бутилка уиски ли беше или вермут с Микеланджело, ама нямам още подтвърждение от него за облога. Ако Манчо вземе ШЛ - ще давам бутилка. Ако Челски вземе купата - облог не е имало. Така седят нещата за сега при мене.

Сега малко сериозно.

Вече съм писал тук , че "знаци" не играя. Последните 4-5 години само "under/over''

Ще видя дали ще започнат открито или ще се дебнат и после в хода на мача /след първите 5-10 минути/ ще решавам какво ще правя.

И за да не ме обвини някой , че се измъквам от конкректна прогноза - един under 2.5 goals от мене.

Скромното ми мнение е , че този мач коренно ще се различава от онзи от преди няколко седмици.
                  Еее най-накрая нещо позитивно и по мой адрес Предлагам да заровим томахавката, какво ще кажеш? За басчето, струва ми се, че Микеланджело го потвърди в някое от долните мнения. За мача - много се надявам да не е от онези финали, в които преобладава дебненето и предпазливата игра. Нека победи по-добрия, дори и това да е Юнайтед
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• polki, погледни едно мнение по-надолу Облогът си остава - за бутилка Jameson Така че ако Челски бият, имаш си я

Хайде дано гледаме един хубав мач довечера

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Първоначално изпратено от polki
                      Довечера е големия финал на ШЛ.

До сега никакви коментари.

Някой не е сънувал нещо

Никой ли на врачка не е ходил
                      Едва ли точно от мен искаш коментар, но заложих за победа на Челси в редовното време при коефициент 3.15... Дано да върже. Поне последният мач между двата отбора говори в полза на Челси.

Кажи си и ти твоите очаквания...

Сега малко сериозно.

Коментар

• Над 2.5 гола

И късмет на любителите на залозите!!!

Коментар

• polki, нали още важи басчето, не си се отказал

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                            .....То всъщност там има едно наше момче!:-)
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Верно си е, трябват още няколко от класа, па може и вратарче да се потърси. То всъщност там има едно наше момче!:-)
                              И това ще мине ...

Коментар

• Дон Рафа може и да се справи ако янките кихат.С играчи с изтекъл договор пак ще играеме само с воля.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X