IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си вадя парите с това, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
      Егати нещастния отбор са тея Челси. Вместо да свърши полувремето минимум 3:0 за Ман Ю, то 1:1 и то с егати измисления гол.. Дано второто полувреме ги смажат..
      Michelangelo,

Всеки малко по-напреднал тотаджия "знае" , че титлата заминава за Лондон тази година. Челси въобще не ми е любим отбор, но парите са си пари. Инвеститорски форум сме все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_tipster
        Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от Michelangelo
        Егати нещастния отбор са тея Челси. Вместо да свърши полувремето минимум 3:0 за Ман Ю, то 1:1 и то с егати измисления гол.. Дано второто полувреме ги смажат..
        Дано
        Челси ще спечелят, аз с това си изкарвам парите

Еееееееееееее

Верно ли така си вадиш парите ?

Много си cool

Уроци даваш ли ?
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

За съжаление правилото"като не вкарваш ти вкарват" важи за първото полувреме . Да видим второто...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
            Първоначално изпратено от Michelangelo
            Дано
            Челси ще спечелят, аз с това си изкарвам парите

Коментар

Дано

Коментар

• КОТООШУ Е № 1 към момента в Япония!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

браво!

Коментар

• Егати нещастния отбор са тея Челси. Вместо да свърши полувремето минимум 3:0 за Ман Ю, то 1:1 и то с егати измисления гол.. Дано второто полувреме ги смажат..

Коментар

• Рядко гледам мачове и за това искам да попитам знаещите следното :

Терена на Лужники ми се вижда доста малък и особенно неговата ширина. Границите на наказателното поле стигат почти до тъч линията

Вие какво мислите ?

А дали грешката не е в моите телевизори

пп Есента когато играха Русия-Англия на този стадион, подобно нещо не ми бе направило впечатление.

Коментар

• Англия - Сър Лоуренс Оливие - КЛАСИКА

Коментар

• Манчо...

Коментар

• Победа за Манчо...

Коментар

• tam vsi4ko e iasno

Man U 2.62 Drow 3 Chelsea 3

,,,,,,,,,samo Chelsea

Коментар

• Дайте да оставим замалко нашите родни страсти и да обърнем поглед към Москва!
                              Манчестър или Челси?
                              Аз лично очаквам нахъсан и зрелищен футбол, много голове и трудна победа за Челси!

Не е препоръка за залози

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от emos
                                Че няма разлика между сини,червени жълти,черни и т.н. Но на мен ми е интерено мнението на тия дето постоянно се опитват да обясняват кви говеда били тия от подуене и какви вакли прасенца били другите.А твоето мнение какво е защо се на вас ви се случва да ви нападат и провокират.Справка:всички изказвания на лупи
                                Вярно е че няма разлика.Лумпена си е лумпен.Освен това няма и разлика между Лупи и Борат Патков.
                                А бсолютно
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X