Не си вадя парите с това, разбира се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MichelangeloЕгати нещастния отбор са тея Челси. Вместо да свърши полувремето минимум 3:0 за Ман Ю, то 1:1 и то с егати измисления гол.. Дано второто полувреме ги смажат..
Всеки малко по-напреднал тотаджия "знае" , че титлата заминава за Лондон тази година. Челси въобще не ми е любим отбор, но парите са си пари. Инвеститорски форум сме все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pro_tipsterПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от MichelangeloЕгати нещастния отбор са тея Челси. Вместо да свърши полувремето минимум 3:0 за Ман Ю, то 1:1 и то с егати измисления гол.. Дано второто полувреме ги смажат..
Еееееееееееее
Верно ли така си вадиш парите ?
Много си cool
Уроци даваш ли ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloЕгати нещастния отбор са тея Челси. Вместо да свърши полувремето минимум 3:0 за Ман Ю, то 1:1 и то с егати измисления гол.. Дано второто полувреме ги смажат..
Коментар
-
Рядко гледам мачове и за това искам да попитам знаещите следното :
Терена на Лужники ми се вижда доста малък и особенно неговата ширина. Границите на наказателното поле стигат почти до тъч линията
Вие какво мислите ?
А дали грешката не е в моите телевизори
пп Есента когато играха Русия-Англия на този стадион, подобно нещо не ми бе направило впечатление.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от emosЧе няма разлика между сини,червени жълти,черни и т.н. Но на мен ми е интерено мнението на тия дето постоянно се опитват да обясняват кви говеда били тия от подуене и какви вакли прасенца били другите.А твоето мнение какво е защо се на вас ви се случва да ви нападат и провокират.Справка:всички изказвания на лупиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар