IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мда-а-а-а, Галактиката е обширно място и явно в нея в изобилие се срещат всякакви тъпунгери, продукт на задънени еволюционни пътеки. Това не пречи ТРИЗВЕЗДНИТЕ да си празнуваме поредната титла, както и рекордият сезон без загуба и да се стягаме за там , където сме известни като "УБИЕЦА НА ШАМПИОНИ". Е, Галактиката е голяма и има и място за "ЕВРОИДИОТИ" ;-). А иначе ето какво става с "галатически евроидиоти, бълнуващи за кочини", като попаднат по погрешка на СВЕТИНЯТА:
    http://7sport.net/7sport/the_day/d5033_2.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      B.Graham - това дълбоко ме потресе... професионален играч, който се осмелява публично да псува и обижда фенове, да иска автомат за да ги разстрелва и да хвърля бутилки по тях, а на теренът да се мъчи да счупи краката на противниците... Тази награда за спортсменство, която вече от десетилетия се връчва в нашият футбол, вече е опорочена завинаги.
      Мен пък ме изби на смях.Нали за пенсионирането нещо трябва да му дадат.
      Абе Импе някакво мучене се чува напоследък в темата.От къде ли идва?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Galactico
        Първоначално изпратено от franky4fingers
        Levski i CSKA, demonstriraha grozna igra, a fenovete im za poreden put dokazaha, che sa absoliutni selqni. Za footbalno holiganstvo trqbva da ima do 3g zatvor.
        Ти луд ли си? Все едно, аз да разбия кочината на баба ми на село, и да ме вкарат за три години в затвора.
        Да, но товеа не е кочината на баба ти, а стадион, който ти не си строил и на който са скланяли глава най-големите тимове на Европа. Кой си ти да ни рушиш стадионът, бе, катил? Такива като тебе трябва да седят на село в обора или в кочината, защото не заслужават нищо по-добро и са способни цялата държава да обърнат на кочина.

И престани да обиждаш хората в тоя форум, защото ми писна от тебе, селтак нахален !!! В тоя форум ние не си държим такъв език !!!!

B.Graham - това дълбоко ме потресе... професионален играч, който се осмелява публично да псува и обижда фенове, да иска автомат за да ги разстрелва и да хвърля бутилки по тях, а на теренът да се мъчи да счупи краката на противниците... Тази награда за спортсменство, която вече от десетилетия се връчва в нашият футбол, вече е опорочена завинаги.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://levski.gol.bg/article.php?id=33229

Ще умра от смях.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Първоначално изпратено от El Galactico
            Levski i CSKA, demonstriraha grozna igra, a fenovete im za poreden put dokazaha, che sa absoliutni selqni. Za footbalno holiganstvo trqbva da ima do 3g zatvor.
            Ти луд ли си? Все едно, аз да разбия кочината на баба ми на село, и да ме вкарат за три години в затвора.
            Това и според мен не е добро решение. По-правилно е да те изведат от въпросната "кочина" на място, където няма камери и да изкривят палките в теб. По-възпитателен ефект би имало и следващият път ще се замислиш преди да чупиш нещо, за което не си си мръднал пръста. Това чисто теоретично, разбира се... Не те знам дали си бил на стадиона. Като ти гледам ник-а, може и на Бернабеу да си бил
            Аз в кочина не стъпвам. Така, че нищо не съм чупил!

Коментар

• Това и според мен не е добро решение. По-правилно е да те изведат от въпросната "кочина" на място, където няма камери и да изкривят палките в теб. По-възпитателен ефект би имало и следващият път ще се замислиш преди да чупиш нещо, за което не си си мръднал пръста. Това чисто теоретично, разбира се... Не те знам дали си бил на стадиона. Като ти гледам ник-а, може и на Бернабеу да си бил
              V zatvora ste te vuzpitat po-dobre ...

Коментар

• Първоначално изпратено от El Galactico
                Това и според мен не е добро решение. По-правилно е да те изведат от въпросната "кочина" на място, където няма камери и да изкривят палките в теб. По-възпитателен ефект би имало и следващият път ще се замислиш преди да чупиш нещо, за което не си си мръднал пръста. Това чисто теоретично, разбира се... Не те знам дали си бил на стадиона. Като ти гледам ник-а, може и на Бернабеу да си бил
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Zaradi takiva kato teb, durzavata e zaprilichala na kochinata na baba ti.
                  А ти пък се научи да пишеш! Награмотник!

Коментар

• Ти луд ли си? Все едно, аз да разбия кочината на баба ми на село, и да ме вкарат за три години в затвора.
                    Zaradi takiva kato teb, durzavata e zaprilichala na kochinata na baba ti.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers

Коментар

• Levski i CSKA, demonstriraha grozna igra, a fenovete im za poreden put dokazaha, che sa absoliutni selqni. Za footbalno holiganstvo trqbva da ima do 3g zatvor.

Коментар

• Re: Селски бекове са всички

Първоначално изпратено от brutas
                          Много са ми интерсни тия запалени защитници на единия или другия отбор защо не отидоха да викат на стадиона, а се снишиха и бълват по форумите. Като сте такива любители на великатата игра на тия два отбора, отидете на стадиона бе.

Бил страшен мач, не знам кво си, а стадиона остана полупразен. Вместо това, снишени в дупките си, плюят бясно, правят най-велики анализи, колят, бесят, нов световен ред едва ли не въвеждат...
                          Аз бях на мача и твърдението ти, че стадиона е останал полупразен не отговаря на истината. Празни бяха единствено зоните за сигурност между привържениците на двата отбора, което си беше съвсем в реда на нещата, след като видяхме, какви неща се случиха без да има контакт между тях... За качеството на играта вече писах, че не беше високо, но пък мача беше по-добър от предишните 4-5 подобни сблъсъка. Това е лично мнение и не искам да ангажирам никой с него. Имаше и атмосфера. "Левски" опитаха да ни развалят празника, предимно с нефутболни аргументи, но не успяха. Пожелавам им успех с новото спортно-техническо ръководство и догодина да опитат да играят футбол срещу нас, за да могат и зрителите да видят нещо хубаво

Коментар

• Мислех си, че малко съм прибързал като честитих титлата на Юнайтед още след мача Челси - Уигън, но се оказа, че не е така Честито на феновете на този отбор и да стягат редиците, че догодина конкуренцията ще е по-сериозна

Коментар

• Честита Ви ПОРЕДНА победа на най-силния в момента тим
                              ФЕРАРИ... !!!
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Само дето Унион бяха някакви случайни селянчета от групите...

Впрочем не виждам причина да продължавам спорът... с "фенове" които вият че са ги ощетили, защото са свирили дузпа срещу техният отбор веднъж на три години, нама смисъл да се спори.

И Грую - докато сръпският треньор Йешич пожелаваше успех на всички Български отбори в евротурнирите, включително на Подуене, как му отговори обожаваният от вас есхибиционист от с. Долни Богров? Помниш ли? И това не е някой безименен фен, а технически директор на вашият така наречен отбор...

"Аз на ЦСКА успех не мога да пожелая..." "ЦСКА ще бие Ливърпул, ама след 230 години..." за какво говорим? Това е нищожество, което никога не можа да преживее фактът, че Стоичков, Пенев и Костадинов станаха звезди от световна величина, а той си остана един нещастник за местна подуенска консумация... и се води Българин и представлява ФК ЛЕВСКИ... какво да коментираме повече? Освен може би фактът, че си показа анусът на вас и на децата ви...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X