IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=all_trader;1220941]
    Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Абе и съдията помогна...

ако не беше Фабрегас и тая глупост на РВП + съдията не се знаеше.
    :

/QUOTE]

Фабрегас очевидно не беше готов за този мач след като не бе играл 3 мача поради контузия - риск на Венгер , който отново не се оправда.
    съдията беше неадекватен на моменти - първо ошари в жълто играчи на Арсенал напълно ненужно за елементарни нарушения , после не даде чист фал на границата когато спънаха Меси , след това абсолютно пресилено изгони РВП , в смисъл не прояви такт към ситуацията.....
    а относно дали Уилшър в симулирал това може да знае само той ....
    Арсенал сами си се биха + помоща на съдията, който за мен също повлия на изхода на мача за съжаление....
    Дали беше на границата, верно, че Меси излизаше от пеналта, но като че ли спъването беше вътре...
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      И аз на това се надявам...ама на полуфинала!
      Щото с Видич, Рио и ВДСар ще сме много по-добре отколкото артилерията...пък и Бебро, Руньо и грахчето все ще успеят да ритнат веднъж топката към вратата!
      Нищо лично, но малко ми е притеснено, дали ще биете и Марсилия... Все пак се надявам да успеете... Важно ми е, че да имате по-малко сили за Шипа...

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
        абе вие и за Байерн така говорихте миналата година , а то кво стана....
        Точно вашата разбита баварска машина си пожелавам за четвъртфинал (ако и ние и вие играем на него).

Все пак имаме сметки за разчистване.

Коментар

Щото с Видич, Рио и ВДСар ще сме много по-добре отколкото артилерията...пък и Бебро, Руньо и грахчето все ще успеят да ритнат веднъж топката към вратата!
          абе вие и за Байерн така говорихте миналата година , а то кво стана....

Коментар

• [QUOTE=marinbg;1220934]Абе и съдията помогна...

ако не беше Фабрегас и тая глупост на РВП + съдията не се знаеше.
            :

/QUOTE]

Фабрегас очевидно не беше готов за този мач след като не бе играл 3 мача поради контузия - риск на Венгер , който отново не се оправда.
            съдията беше неадекватен на моменти - първо ошари в жълто играчи на Арсенал напълно ненужно за елементарни нарушения , после не даде чист фал на границата когато спънаха Меси , след това абсолютно пресилено изгони РВП , в смисъл не прояви такт към ситуацията.....
            а относно дали Уилшър в симулирал това може да знае само той ....
            Арсенал сами си се биха + помоща на съдията, който за мен също повлия на изхода на мача за съжаление....

Коментар

• Ще е супер да гледам два от любимите ми отбори на Ноу Камп. А дано стане така.

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Все пак Барса заслужено продължава....
              Много се надЕвам, че МЮ ше има силици да бие ОМ и да се паднат с Барселона да се види кой колко е ОАКАН...
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Абе и съдията помогна...

До гола Барса имаха 3 удара към вратата и ако не беше Фабрегас и тая глупост на РВП + съдията не се знаеше.
                Статистиката е добро нещо, но не основното, ако четем само Никола ще видим само статистиката, НО:

След червения картон Барса имаха ЧЕТИРИНАДЕСЕТ удара към вратата на Арсенал, и тактиката на Венгер която беше научил от Моу (да играят опълченци) беше прецакана! При наличие на подобна разлика в представянето на двата отбора преди и след червения картон, при това като се сметне че Арсенал са физически далеч по-подготвени, се разбира и тежеста на решението на съдията!

Много се надЕвам, че МЮ ше има силици да бие ОМ и да се паднат с Барселона да се види кой колко е ОАКАН...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Ван Перси уби интригата, не съдията...
                  Абе и съдията помогна...

До гола Барса имаха 3 удара към вратата и ако не беше Фабрегас и тая глупост на РВП + съдията не се знаеше.
                  Статистиката е добро нещо, но не основното, ако четем само Никола ще видим само статистиката, НО:

След червения картон Барса имаха ЧЕТИРИНАДЕСЕТ удара към вратата на Арсенал, и тактиката на Венгер която беше научил от Моу (да играят опълченци) беше прецакана! При наличие на подобна разлика в представянето на двата отбора преди и след червения картон, при това като се сметне че Арсенал са физически далеч по-подготвени, се разбира и тежеста на решението на съдията!

Коментар

Всъщност продължението беше заради контузията на Счешни и последвалата му смяна с Алмуня.
                    Но симулацията на Уълшир се видя ясно де. То момчето не е виновно, че го пускат да спира Меси и "пълнежа", все пак е само на 19 години!
                    Така е, но заради тази симулация продължението беше 5, а не 3 мин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      Да, Барса бяха много по-добри от Арсенал!

24 часа на ден слушаме колко са велики Барселона, но просто в този мач нямаха късмет, вкарват си автогол и нещата стават малко по завързани, две минути след това съдията убива интригата с този картон, защо? Искаше ми се да го спести, да видим Барса, дали под напрежение пак щяха да са толкова добри. С 10 човека арсенал само ходеха в последните минути на мача.
                      Ван Перси уби интригата, не съдията...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Мисля, че никой не е коментирал този момент от вчерашния мач:

Към 44 мин един от Арсенал симулира, че е контузен, Уилкокс ли беше или нещо подобно. Играта се спря за около 2 мин и се видя очевидната симулация на играча. Заради тази симулация, съдията даде 5 мин продължение, като в 3-4 мин падна и първия гол. Много се радвам, когат такива симулации и бавене на време са наказани, това показва и че има някаква справедливост във футбола...
                        Всъщност продължението беше заради контузията на Счешни и последвалата му смяна с Алмуня.
                        Но симулацията на Уълшир се видя ясно де. То момчето не е виновно, че го пускат да спира Меси и "пълнежа", все пак е само на 19 години и все още няма нито умения нито опит да се справи с такава задача!

Коментар

• Мисля, че никой не е коментирал този момент от вчерашния мач:

Към 44 мин един от Арсенал симулира, че е контузен, Уилкокс ли беше или нещо подобно. Играта се спря за около 2 мин и се видя очевидната симулация на играча. Заради тази симулация, съдията даде 5 мин продължение, като в 3-4 мин падна и първия гол. Много се радвам, когат такива симулации и бавене на време са наказани, това показва и че има някаква справедливост във футбола...

Коментар

• Да, Барса бяха много по-добри от Арсенал!

24 часа на ден слушаме колко са велики Барселона, но просто в този мач нямаха късмет, вкарват си автогол и нещата стават малко по завързани, две минути след това съдията убива интригата с този картон, защо? Искаше ми се да го спести, да видим Барса, дали под напрежение пак щяха да са толкова добри. С 10 човека арсенал само ходеха в последните минути на мача.

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Абе другари миналата година като беше на крачка от требъл ЛВГ идиот ли беше?
                                ти гледал ли си тогава 1 мач на Байерн?
                                още тогава писках че правеше глупости , но феноменалният Робен и нападатели от топ класа като Олич и Клозе го спасиха ,а Робен просто не можеше да бъде спрян .... даже за мен той трябваше да вземе Златната топка
                                Last edited by all_trader; 09.03.2011, 10:47.

Коментар

Working...
                                X