If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
браво нерадзури
Първото полувреме ни върза да не пуснем 3-4 гола и второто избухнахме.
Златен Ето'о
абе, за да сме честни Интер бяха смазани в този мач, поне първото можеха да загубят с 4 или 5 на 1 (то и тоя гол май беше от засада). Интер извадиха уникален късмет (голове в първите и последните минути), а герой на мача беше вратарчето, въпреки първия гол, което извади ебати положенията, честно. Интер ще отпадант в следващата фаза, освен ако не се случат с Жалке (мисля, че дори и Шахтар ще ги бие) - с този смешен тренер, толкоз. Понякога се чудя Интер и Милан дали не са един и същ отбор - менкат си играчи, тренери и т.н., а уж били кръвни врагове и прочие дебилщини
Язък за баварците (преебаха ми и тотото, щото ги пуснах да продължат), ама с тази смешна защита, няма как да вървят напред, а в нападение - ами няма как да изпускаш подобни 200% положения. Следващият тираж пак ще ги гледаме, ако се додрапат до 4-то мястo в Бундеслигата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
за съжаление единия сателитен приемник ми се развали - вчера го пратих на сервиз и сега гледам само единия телевизор
и прескачах от единия на другия мач - много кофти
но ми направи впечатление, че целия стадион в мангалчестър се молеше ............. аз си мислех, че само във форума феновете на мангалчестър се молят, а то било заразно болестно заболяване при вас
Тия и Барбуков ги вкарва, особено на отборчета тип Марсей Да припомням ли твоя лаф след 5-те гола срещу Блекбърн - you've scored 5 and you're still a shit. Ако Рунтавия или граха вкарат 5, поне един банер ще направят в тяхна чест, а за нашия - Мукавей...........
Продължавам да смятам, че съра е изперкал дядка с късмета на чичо Митко (доказан идиот и въпреки това безспорен тренер номер 1 на Бг). Късметът е всичко в този живот, понякога
Мисля, че разбра защо е резерва Бербатов... Ернандес просто не спира да вкарва.
Браво и на Интер.
Тия и Барбуков ги вкарва, особено на отборчета тип Марсей Да припомням ли твоя лаф след 5-те гола срещу Блекбърн - you've scored 5 and you're still a shit. Ако Рунтавия или граха вкарат 5, поне един банер ще направят в тяхна чест, а за нашия - Мукавей...........
Продължавам да смятам, че съра е изперкал дядка с късмета на чичо Митко (доказан идиот и въпреки това безспорен тренер номер 1 на Бг). Късметът е всичко в този живот, понякога
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар