Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
бахти, Барбуката пак е резерва - ще взема да го продам още този кръг, защото дори и Родоотстъпник като него не заслуваша подобно отношение?!?!?!??!?
Един въпрос към феновете на Манчо - според вас Съра изкукуригал ли е вече? В смисъл да не пускаш голмайстора на Висшата Лига за сметка на некво пикливо грахче с 3 гола в кариерата си означава само две неща според мен - ще шитка Барбуката (ама пак е странно, повече кинта ще му вземе като го пуска титуляр и стане голмайстор на Шипъ) или стареца вече е изкукал
Стискам палци за циганетата от Марсилия, макар да съм заложил за Манчо - такава гавра, като с нашия, не се търпи. Добре, че Барбуката е с поведение на женски полов орган, та си кюта - те го еб@т, той вика: Ама нали съм в секса, к'во лошо има - идиотС това поведение никога няма да стигне славата на Кюрда - Кюрда гореше, макар и да беше противен, Барбуката си е балерина и такъв ще си остане - язък за големия му талант..........
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДа аз от доста време очаквам да има драми с договора му.
Коментар
-
да завъртя малко нещата,че ме обвиниха за годишнините - честита 119 годишнина на феновете на Ливера, които май са най-много във форума. Дано да успеете да се класирате за Европа, което ще стане при 5-то място в Шипъ или спечелване на ЛЕ - и двете май са мишън импосибъл, но YNWA either wayNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнението при вас е като при жените---->>> трудно е до като се отпуши ................ после вече спиране няма
До скоро се борихте за 4 купи, а 3 пъти хванахте "дедовия"...кой е като жените не знам?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениес този си пост показа само, че не знаеш къде и какво да гледаш
училище няма да отварям, но играчите които "гонят" нулите ще играят за загуба в последните 5 домакински мача на мангалчестър ---- това е единствената нула в англия
нулите не играят когато се гледат последните 10 мача - там се гледа как върви отбора ............... формата
що се отнася до АРСЕНАЛ - това е най-добрия гост с най-много вкарани голове и най-малко допуснати на чужд терен които ще имат за съперник домакин с посредствени показатели в следващия кръг
логиката показва, че точно това не е отбора който ще спре артилерията
КЕВ съжалявам, че трябва да те разочарован но в близките 15на години няма да имате такъв отбор като през 2003-2004. Отделно че и силите вече доста се изравниха в Премиършипа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВече се видя при нас! Както бяхме без загуба, сега набързо нацвъкахме 3 !!!---->>> трудно е до като се отпуши ................ после вече спиране няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение6-4-0 в последните 10 мача.
Аз като гледам такива статистики все си мисля: "Няма нищо вечно! Тая нуличка трябва да се промени!!!"
Вече се видя при нас! Както бяхме без загуба, сега набързо нацвъкахме 3 !!!
училище няма да отварям, но играчите които "гонят" нулите ще играят за загуба в последните 5 домакински мача на мангалчестър ---- това е единствената нула в англия
нулите не играят когато се гледат последните 10 мача - там се гледа как върви отбора ............... формата
що се отнася до АРСЕНАЛ - това е най-добрия гост с най-много вкарани голове и най-малко допуснати на чужд терен които ще имат за съперник домакин с посредствени показатели в следващия кръг
логиката показва, че точно това не е отбора който ще спре артилерията
Коментар
Коментар