IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Браво и на Интер.
    2-1 mda ........... хич не са лоши

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Мисля, че разбра защо е резерва Бербатов... Ернандес просто не спира да вкарва.
      Браво и на Интер.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• бахти, Барбуката пак е резерва - ще взема да го продам още този кръг, защото дори и Родоотстъпник като него не заслуваша подобно отношение?!?!?!??!?

Един въпрос към феновете на Манчо - според вас Съра изкукуригал ли е вече? В смисъл да не пускаш голмайстора на Висшата Лига за сметка на некво пикливо грахче с 3 гола в кариерата си означава само две неща според мен - ще шитка Барбуката (ама пак е странно, повече кинта ще му вземе като го пуска титуляр и стане голмайстор на Шипъ) или стареца вече е изкукал

Стискам палци за циганетата от Марсилия, макар да съм заложил за Манчо - такава гавра, като с нашия, не се търпи. Добре, че Барбуката е с поведение на женски полов орган, та си кюта - те го еб@т, той вика: Ама нали съм в секса, к'во лошо има - идиот С това поведение никога няма да стигне славата на Кюрда - Кюрда гореше, макар и да беше противен, Барбуката си е балерина и такъв ще си остане - язък за големия му талант..........
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Рууни: Молих на колене под душовете Ван дер Саар да остане

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ето информация от извора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Да аз от доста време очаквам да има драми с договора му.
              Ако вземем Ашли Коул и Валенсия се върне в добре форма може САФ и него да шътне ...ама по скоро след следващия сезон!

Коментар

• Да аз от доста време очаквам да има драми с договора му.

Коментар

• Цигането да не види и то нещо:

Нани искал да напусне "Манчестър юнайтед"

Коментар

• Ето за това говоря..

http://ladyarse.co.uk/2011/03/djouro...-not-be-over/?

Коментар

• да завъртя малко нещата,че ме обвиниха за годишнините - честита 119 годишнина на феновете на Ливера, които май са най-много във форума. Дано да успеете да се класирате за Европа, което ще стане при 5-то място в Шипъ или спечелване на ЛЕ - и двете май са мишън импосибъл, но YNWA either way
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        то при вас е като при жените ---->>> трудно е до като се отпуши ................ после вече спиране няма
                        Интересно е че така виждаш нещата.
                        До скоро се борихте за 4 купи, а 3 пъти хванахте "дедовия"...кой е като жените не знам?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          с този си пост показа само, че не знаеш къде и какво да гледаш

училище няма да отварям, но играчите които "гонят" нулите ще играят за загуба в последните 5 домакински мача на мангалчестър ---- това е единствената нула в англия

нулите не играят когато се гледат последните 10 мача - там се гледа как върви отбора ............... формата

що се отнася до АРСЕНАЛ - това е най-добрия гост с най-много вкарани голове и най-малко допуснати на чужд терен които ще имат за съперник домакин с посредствени показатели в следващия кръг

логиката показва, че точно това не е отбора който ще спре артилерията
                          Това е НАЙ-важната "НУЛА" за мен - моментната форма на отбора.

КЕВ съжалявам, че трябва да те разочарован но в близките 15на години няма да имате такъв отбор като през 2003-2004. Отделно че и силите вече доста се изравниха в Премиършипа.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Вече се видя при нас! Както бяхме без загуба, сега набързо нацвъкахме 3 !!!
                            то при вас е като при жените ---->>> трудно е до като се отпуши ................ после вече спиране няма

Коментар

• Сега се замислих... колко ли пари направиха тия дето в сезона 2003-2004 започнаха да ни търсят първата загуба, а ние (Арсенал) взехме че направихме цели 49 мача без такава!!! Така че, по-внимателно със залозите
                              Go Gunners!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                6-4-0 в последните 10 мача.
                                Аз като гледам такива статистики все си мисля: "Няма нищо вечно! Тая нуличка трябва да се промени!!!"

Вече се видя при нас! Както бяхме без загуба, сега набързо нацвъкахме 3 !!!
                                с този си пост показа само, че не знаеш къде и какво да гледаш

училище няма да отварям, но играчите които "гонят" нулите ще играят за загуба в последните 5 домакински мача на мангалчестър ---- това е единствената нула в англия

нулите не играят когато се гледат последните 10 мача - там се гледа как върви отбора ............... формата

що се отнася до АРСЕНАЛ - това е най-добрия гост с най-много вкарани голове и най-малко допуснати на чужд терен които ще имат за съперник домакин с посредствени показатели в следващия кръг

логиката показва, че точно това не е отбора който ще спре артилерията

Коментар

Working...
                                X