If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-долу някой написа, че този Брено за чеп за зеле не става, с което съм напълно съгласен. Не мога да си представя как такъв футболист играе в отбор като Байерн
еми как, нали е црън, пък иначе ще рекат, че са нацисти и зат'ва не го пускат Баурен бяха по-добри, ама и това го има в зара - аз ще търся отпадане на Интер следващият кръг, а мач Интер-Манчо ще е върха на мизерията, ако се случи, особено ако се падне в един ден с Барса-Реал, примерно. Предполагам, че съотношението на гледащите 2 мача сред феновете на Манчо ще е 50/50, а сред неутралните фенове 99/1
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Стана, защото в края на първото полувреме изпуснаха 2-3 чисти гола, при положение, че само още един решаваше мача... През второто полувреме нещата се обърнаха и въпреки че баварците имаха 1-2 опасни удара, Интер създаваха повече опасности и в крайна сметка се възползваха от 2 от тях.
По-долу някой написа, че този Брено за чеп за зеле не става, с което съм напълно съгласен. Не мога да си представя как такъв футболист играе в отбор като Байерн
Интер толкова им върза ,че дори и на тях не им се вярваше.... а 3 удара във вратата вкараха 3 гола , иначе са като разнебитена команда и те . но пак казвам вината си е изцяло в треньора и ръкводството на Байерн . дано да се промени нещо - с такива играчи е срамно да записваш такива резултати....
Съчувства ти Бат' Колчо! Първото полувреме фърлях по едно оче на вашия мач и много ми харесахте...как стана този сакатлък на края хич не разбрах
Стана, защото в края на първото полувреме изпуснаха 2-3 чисти гола, при положение, че само още един решаваше мача... През второто полувреме нещата се обърнаха и въпреки че баварците имаха 1-2 опасни удара, Интер създаваха повече опасности и в крайна сметка се възползваха от 2 от тях.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Снощния мач бе спечелен с огромна доза късмет. Силно се надявам, 1/4 финала, да се да играят Барселона или РМ, та да свърши агонията! Това не е Юнайтед, който аз съм свикнал даг гледам.
Прав си че не е Юнайтед, който сме гледали и искаме да гледаме, но първата част от поста ти хич не е верна!
Къде го видя късмета? С защита Уесли Браун, Смолинг и О'Шеа / Рафаел / Фабио не допуснахме някаква кой знае каква заплаха към вратата - ако не беше този нелеп автогол отиваше работата към рутинно 2-0.
И след мача Дешан ще се оплаква, че пропуснали да се класират - ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ?!?
ПП За Митко много говорим, но да не забравяме простите факти: има нападател който не вкарва в момента и такъв който вкарва в почти всеки мач.
Още повече както се вижда с тази ялова халфова линия САФ залага "на контраатаки" - бързо разиграване с 2-3 подавания и се търси бързината на Рууни, Чичарито, Нани ..и вече Валенсия. Това се видя добре и срещу Арсенал! Така че Бербо ще има своя шанс - срещу отбори, които се окопават отзад, а Чичарито, срещу тези срещу които НИЕ СЕ ОКОПАВАМЕ
казахме ,че ЛВГ трябва моментално да бъде уволнен , но няма кой да чуе . това отпадане е чиста грешка на ръководството защото отдавна трябваше да бъде махнат.
този Брено е по -тежък и от фандрома - едва ли ЛВГ може да обясни за какво точно беше на терена . за смените не ми се говори , освен ако Робен не е имал някаква контузия , иначе ЛВГ може да влезне в графата - как да си осерем спечелен мач във всеки учебник по футбол за пример .
аз съм доволен защото Байерн от 1 година го кара само на класата на Робен, Швайни , Лам и някои други , а то не може така . най-накрая ръководството да види ,че има нужда от промяна и да назначи един свестен тренер , че ми писна вече.....
В първия мач срещу по-сериозен противник от Марсилия, в който подходи по този начин, ще го издуха и пак няма да си признае грешката... Рууни вкара страхотен гол на Ман Сити и седмица след това срещу Челси опропасти 99% от и без това малкото атаки на отбора си с малоумните си отигравания...
Снощния мач бе спечелен с огромна доза късмет. Силно се надявам, 1/4 финала, да се да играят Барселона или РМ, та да свърши агонията! Това не е Юнайтед, който аз съм свикнал даг гледам.
казахме ,че ЛВГ трябва моментално да бъде уволнен , но няма кой да чуе . това отпадане е чиста грешка на ръководството защото отдавна трябваше да бъде махнат.
този Брено е по -тежък и от фандрома - едва ли ЛВГ може да обясни за какво точно беше на терена . за смените не ми се говори , освен ако Робен не е имал някаква контузия , иначе ЛВГ може да влезне в графата - как да си осерем спечелен мач във всеки учебник по футбол за пример .
аз съм доволен защото Байерн от 1 година го кара само на класата на Робен, Швайни , Лам и някои други , а то не може така . най-накрая ръководството да види ,че има нужда от промяна и да назначи един свестен тренер , че ми писна вече.....
САФ определено е почнал да дава на късо най-вероятно от годините - мисля ,че вече доста пъти НЕ знае какво прави .
В първия мач срещу по-сериозен противник от Марсилия, в който подходи по този начин, ще го издуха и пак няма да си признае грешката... Рууни вкара страхотен гол на Ман Сити и седмица след това срещу Челси опропасти 99% от и без това малкото атаки на отбора си с малоумните си отигравания...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Логика в действията на Фъргюсън към българина няма
Датата е 13 декември, 2010 г. Манчестър Юнайтед играе срещу Арсенал. Димитър Бербатов в предния шампионатен мач е отбелязал 5 гола в един мач. И въпреки това остава резерва.
Даже най-големите му критици стоят в недоумение как е възможно шотландският специалист сър Алекс Фъргюсън да остави голмайстора на отбора и на Висшата лига, считания от мнозина за най-добър играч през настоящия сезон Димитър Бербатов, на резервната скамейка.
Датата е 12 февруари 2011 г. Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити. Точно преди два мача българинът е вкарал два решителни гола при гостуването на Блекпул за победата с 3:2, а в началото на месеца печели наградата за най-добър играч за януари.
Явно и това се струва малко на мениджъра на Юнайтед и Бербатов отново е оставен на резервната скамейка.
В следващите четири мача Бербатов започва титуляр само веднъж - при гостуването на Олимпик (Марсилия). В дербито срещу Челси, разбира се, пак е резерва.
Изброих горните факти, за да опиша колко нелогични за мен са действията на Фъргюсън. При идването си в Манчестър Юнайтед Митко направи един добър първи сезон, вторият му беше по-слаб, но дали изобщо българинът получи достатъчно шансове да се изяви?
Той беше оставян във всеки по-голям мач на резервната скамейка и играеше само срещу отбори от долната част на таблицата.
Ако тогава сър Алекс имаше право заради слабата форма на Бербатов, то през този трети негов сезон в Манчестър, няма абсолютно никаква логика в действията на Фъргюсън.
Не може Бербатов да е водещ голмайстор на висшата лига, да е лидер на отбора и въпреки всичко това в големите мачове да остава резерва.
Това можеше да се превърне в най-силният сезон на футболиста в цялата му кариера, вече беше вкарал 19 гола, оставаше половин първенство и изведнъж Фъргюсън реши да държи Бербатов резерва без абсолютно никаква логика.
По този начин той лишава Митко от каквато и да е възможност да спечели индивидуално отличие през този сезон. Бербатов най-вероятно няма да стане голмайстор и най-добър играч, защото треньорът му се изгаври с него и въпреки феноменалната форма, в която се намираше, го остави да търка скамейката.
С какво Рууни заслужи да бъде първи избор на Фъргюсън, с това че на фона на 19-те гола на Бербатов, англичанинът имаше 2 или пък с това, че заплаши да си тръгне от отбора, ако заплатата му не бъде увеличена.
При сър Алекс обаче логика в действията му към българина няма.
Според мен, ако Бербатов е мъж, трябва да подаде молба за трансфер и да си тръгне от този отбор. Хубаво е да си футболист на Манчестър Юнайтед, но има ли смисъл при положение, че не играеш в големите мачове. Митко, покажи характер и си тръгни от този отбор по собствено желание.
След снощния мач, ролята на нашия в отбора е твърда резерва. Шанса му беше тандема Рууни-Чичарито да се провали, но в няколко поредни мача те донасят победи на Ман, а когто играя Рууни и Бербо нападението е ялово. На сър-а не му дреме за индивидуалните трофеи на неговите играчи, и при положение, че като цяло отбора му не играе особено добре, но Чичарито и Рууни решават мачовете вкарвайки често от единствените положения в мача, едва ли ще посмее да прави промени до края на сезона. Няма място за експерименти и рискове нито в ВЛ нито в ШЛ. Всеки нов ялов мач може да е фатален и в двата турнира. Освен това Ернандес е млад и е бъдещето на отбора, докато няшия е в края на кариерата си. Рууни пък ако ще да се изпикае върху емблемата на Юнайтед, пак ще е титуляр Жалко за нашия след силния сезон.
Изход за него е още лятото да отиде другаде, най-добре в английски отбор от средата на таблицата, където ще е титуляр и играта ще се напасва спрямо него. Германски отбор също е вариант.
Тия и Барбуков ги вкарва, особено на отборчета тип Марсей Да припомням ли твоя лаф след 5-те гола срещу Блекбърн - you've scored 5 and you're still a shit. Ако Рунтавия или граха вкарат 5, поне един банер ще направят в тяхна чест, а за нашия - Мукавей.
Коментар