IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никакъв Манчо! Харесал съм си Тотнъм за съперник
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      По-долу някой написа, че този Брено за чеп за зеле не става, с което съм напълно съгласен. Не мога да си представя как такъв футболист играе в отбор като Байерн
      еми как, нали е црън, пък иначе ще рекат, че са нацисти и зат'ва не го пускат Баурен бяха по-добри, ама и това го има в зара - аз ще търся отпадане на Интер следващият кръг, а мач Интер-Манчо ще е върха на мизерията, ако се случи, особено ако се падне в един ден с Барса-Реал, примерно. Предполагам, че съотношението на гледащите 2 мача сред феновете на Манчо ще е 50/50, а сред неутралните фенове 99/1
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Стана, защото в края на първото полувреме изпуснаха 2-3 чисти гола, при положение, че само още един решаваше мача... През второто полувреме нещата се обърнаха и въпреки че баварците имаха 1-2 опасни удара, Интер създаваха повече опасности и в крайна сметка се възползваха от 2 от тях.

По-долу някой написа, че този Брено за чеп за зеле не става, с което съм напълно съгласен. Не мога да си представя как такъв футболист играе в отбор като Байерн
        Интер толкова им върза ,че дори и на тях не им се вярваше.... а 3 удара във вратата вкараха 3 гола , иначе са като разнебитена команда и те . но пак казвам вината си е изцяло в треньора и ръкводството на Байерн . дано да се промени нещо - с такива играчи е срамно да записваш такива резултати....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Съчувства ти Бат' Колчо! Първото полувреме фърлях по едно оче на вашия мач и много ми харесахте...как стана този сакатлък на края хич не разбрах
          Стана, защото в края на първото полувреме изпуснаха 2-3 чисти гола, при положение, че само още един решаваше мача... През второто полувреме нещата се обърнаха и въпреки че баварците имаха 1-2 опасни удара, Интер създаваха повече опасности и в крайна сметка се възползваха от 2 от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Уфффф ...
            тръгнах да пиша нещо, ама напрао съм бесен ...
            Съчувства ти Бат' Колчо! Първото полувреме фърлях по едно оче на вашия мач и много ми харесахте...как стана този сакатлък на края хич не разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
              Снощния мач бе спечелен с огромна доза късмет. Силно се надявам, 1/4 финала, да се да играят Барселона или РМ, та да свърши агонията! Това не е Юнайтед, който аз съм свикнал даг гледам.
              Прав си че не е Юнайтед, който сме гледали и искаме да гледаме, но първата част от поста ти хич не е верна!
              Къде го видя късмета? С защита Уесли Браун, Смолинг и О'Шеа / Рафаел / Фабио не допуснахме някаква кой знае каква заплаха към вратата - ако не беше този нелеп автогол отиваше работата към рутинно 2-0.

И след мача Дешан ще се оплаква, че пропуснали да се класират - ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ?!?

ПП За Митко много говорим, но да не забравяме простите факти: има нападател който не вкарва в момента и такъв който вкарва в почти всеки мач.
              Още повече както се вижда с тази ялова халфова линия САФ залага "на контраатаки" - бързо разиграване с 2-3 подавания и се търси бързината на Рууни, Чичарито, Нани ..и вече Валенсия. Това се видя добре и срещу Арсенал! Така че Бербо ще има своя шанс - срещу отбори, които се окопават отзад, а Чичарито, срещу тези срещу които НИЕ СЕ ОКОПАВАМЕ

Коментар

Уфффф ...
                aко вземат да се събудят не е фатално че отпаднахме . дано да си вземат поука и да назначат добър тренер

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                  казахме ,че ЛВГ трябва моментално да бъде уволнен , но няма кой да чуе . това отпадане е чиста грешка на ръководството защото отдавна трябваше да бъде махнат.
                  този Брено е по -тежък и от фандрома - едва ли ЛВГ може да обясни за какво точно беше на терена . за смените не ми се говори , освен ако Робен не е имал някаква контузия , иначе ЛВГ може да влезне в графата - как да си осерем спечелен мач във всеки учебник по футбол за пример .
                  аз съм доволен защото Байерн от 1 година го кара само на класата на Робен, Швайни , Лам и някои други , а то не може така . най-накрая ръководството да види ,че има нужда от промяна и да назначи един свестен тренер , че ми писна вече.....
                  Уфффф ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

В първия мач срещу по-сериозен противник от Марсилия, в който подходи по този начин, ще го издуха и пак няма да си признае грешката... Рууни вкара страхотен гол на Ман Сити и седмица след това срещу Челси опропасти 99% от и без това малкото атаки на отбора си с малоумните си отигравания...
                    Снощния мач бе спечелен с огромна доза късмет. Силно се надявам, 1/4 финала, да се да играят Барселона или РМ, та да свърши агонията! Това не е Юнайтед, който аз съм свикнал даг гледам.

Коментар

Да му е.а майката
                      казахме ,че ЛВГ трябва моментално да бъде уволнен , но няма кой да чуе . това отпадане е чиста грешка на ръководството защото отдавна трябваше да бъде махнат.
                      този Брено е по -тежък и от фандрома - едва ли ЛВГ може да обясни за какво точно беше на терена . за смените не ми се говори , освен ако Робен не е имал някаква контузия , иначе ЛВГ може да влезне в графата - как да си осерем спечелен мач във всеки учебник по футбол за пример .
                      аз съм доволен защото Байерн от 1 година го кара само на класата на Робен, Швайни , Лам и някои други , а то не може така . най-накрая ръководството да види ,че има нужда от промяна и да назначи един свестен тренер , че ми писна вече.....

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                        САФ определено е почнал да дава на късо най-вероятно от годините - мисля ,че вече доста пъти НЕ знае какво прави .
                        В първия мач срещу по-сериозен противник от Марсилия, в който подходи по този начин, ще го издуха и пак няма да си признае грешката... Рууни вкара страхотен гол на Ман Сити и седмица след това срещу Челси опропасти 99% от и без това малкото атаки на отбора си с малоумните си отигравания...

Коментар

• САФ определено е почнал да дава на късо най-вероятно от годините - мисля ,че вече доста пъти НЕ знае какво прави .

Коментар

• Бербатов трябва да напусне Манчестър Юнайтед

03.03.2011
                            Димитър Костов

Логика в действията на Фъргюсън към българина няма

Датата е 13 декември, 2010 г. Манчестър Юнайтед играе срещу Арсенал. Димитър Бербатов в предния шампионатен мач е отбелязал 5 гола в един мач. И въпреки това остава резерва.

Даже най-големите му критици стоят в недоумение как е възможно шотландският специалист сър Алекс Фъргюсън да остави голмайстора на отбора и на Висшата лига, считания от мнозина за най-добър играч през настоящия сезон Димитър Бербатов, на резервната скамейка.

Датата е 12 февруари 2011 г. Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити. Точно преди два мача българинът е вкарал два решителни гола при гостуването на Блекпул за победата с 3:2, а в началото на месеца печели наградата за най-добър играч за януари.

Явно и това се струва малко на мениджъра на Юнайтед и Бербатов отново е оставен на резервната скамейка.

В следващите четири мача Бербатов започва титуляр само веднъж - при гостуването на Олимпик (Марсилия). В дербито срещу Челси, разбира се, пак е резерва.

Изброих горните факти, за да опиша колко нелогични за мен са действията на Фъргюсън. При идването си в Манчестър Юнайтед Митко направи един добър първи сезон, вторият му беше по-слаб, но дали изобщо българинът получи достатъчно шансове да се изяви?

Той беше оставян във всеки по-голям мач на резервната скамейка и играеше само срещу отбори от долната част на таблицата.

Ако тогава сър Алекс имаше право заради слабата форма на Бербатов, то през този трети негов сезон в Манчестър, няма абсолютно никаква логика в действията на Фъргюсън.

Не може Бербатов да е водещ голмайстор на висшата лига, да е лидер на отбора и въпреки всичко това в големите мачове да остава резерва.

Това можеше да се превърне в най-силният сезон на футболиста в цялата му кариера, вече беше вкарал 19 гола, оставаше половин първенство и изведнъж Фъргюсън реши да държи Бербатов резерва без абсолютно никаква логика.

По този начин той лишава Митко от каквато и да е възможност да спечели индивидуално отличие през този сезон. Бербатов най-вероятно няма да стане голмайстор и най-добър играч, защото треньорът му се изгаври с него и въпреки феноменалната форма, в която се намираше, го остави да търка скамейката.

С какво Рууни заслужи да бъде първи избор на Фъргюсън, с това че на фона на 19-те гола на Бербатов, англичанинът имаше 2 или пък с това, че заплаши да си тръгне от отбора, ако заплатата му не бъде увеличена.

При сър Алекс обаче логика в действията му към българина няма.

Според мен, ако Бербатов е мъж, трябва да подаде молба за трансфер и да си тръгне от този отбор. Хубаво е да си футболист на Манчестър Юнайтед, но има ли смисъл при положение, че не играеш в големите мачове. Митко, покажи характер и си тръгни от този отбор по собствено желание.

http://www.sportcafe.bg/id_461718509...estar_Yunayted

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              След снощния мач, ролята на нашия в отбора е твърда резерва. Шанса му беше тандема Рууни-Чичарито да се провали, но в няколко поредни мача те донасят победи на Ман, а когто играя Рууни и Бербо нападението е ялово. На сър-а не му дреме за индивидуалните трофеи на неговите играчи, и при положение, че като цяло отбора му не играе особено добре, но Чичарито и Рууни решават мачовете вкарвайки често от единствените положения в мача, едва ли ще посмее да прави промени до края на сезона. Няма място за експерименти и рискове нито в ВЛ нито в ШЛ. Всеки нов ялов мач може да е фатален и в двата турнира. Освен това Ернандес е млад и е бъдещето на отбора, докато няшия е в края на кариерата си. Рууни пък ако ще да се изпикае върху емблемата на Юнайтед, пак ще е титуляр Жалко за нашия след силния сезон.
                              Изход за него е още лятото да отиде другаде, най-добре в английски отбор от средата на таблицата, където ще е титуляр и играта ще се напасва спрямо него. Германски отбор също е вариант.
                              Last edited by Bango; 16.03.2011, 09:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Тия и Барбуков ги вкарва, особено на отборчета тип Марсей Да припомням ли твоя лаф след 5-те гола срещу Блекбърн - you've scored 5 and you're still a shit. Ако Рунтавия или граха вкарат 5, поне един банер ще направят в тяхна чест, а за нашия - Мукавей.
                                За нашия ..... http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2709352
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X