IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Много ми е интересно в момента какво мислят всички хора без връзка с централния мозък, които вярват в това, че Манчестър Юнайтед/ САФ купува рефери с цел да печелим титли, за 5 седмичното му наказание?

Със сигурност обърканите ви мозъчета не знаят какво се случва и най-вероятно сте в амок.
    Стига си ревал...
    В амок си ти, щото много бързо забрави авантите на съдиите ДОСТА дълго време. В момента ФА гузно се опитва да докаже, че предишните аванти бяха "случайни". Дедото не купува съдии, просто си подбира кои точно да му "свирят", според мен е малко "италианска" история. Но ти просто обичаш да "пищиш", така че за теб е нормално.

Коментар

• Много ми е интересно в момента какво мислят всички хора без връзка с централния мозък, които вярват в това, че Манчестър Юнайтед/ САФ купува рефери с цел да печелим титли, за 5 седмичното му наказание?

Със сигурност обърканите ви мозъчета не знаят какво се случва и най-вероятно сте в амок.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        до всички фенове на родоотстъпника Барбуков - продадох го и вече може спокойно да вкара един хеттрик през уикенда. Навитаци за бас, че Барбуката ще вкара гол на Болтън?
        Аз я свърших тази работа ТОЧНО ПРЕДИ ДА ВКАРА 5 НА БЛЕКБЪРН, така че ще си мерим каръщината

Коментар

• до всички фенове на родоотстъпника Барбуков - продадох го и вече може спокойно да вкара един хеттрик през уикенда. Навитаци за бас, че Барбуката ще вкара гол на Болтън?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не, че е толкова важно, но все пак малко инфо

Сър Алекс Фъргюсън отнесе 5 мача наказание и глобен с 30 000 паунда.
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• И като стана дума за цигането - до онзи ден беше на смъртен одър а вчера титуляр
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Ненормално отношение, при положение, че луничавата подлога им се изплю в лицата в началото на сезона, а сега е несменяем титуляр с 3-4 гола от игра за целия сезон...
                Всичките им "звезди" са "love MU" но мрънкаха /кой по-силно, кой по-слабо/ за кинти.Никола е прав сега да чака цирковете на цигането. Само нашия си трае.Май само той "love MU".
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Абе въпроса не е само в титулярното място.Вижте клипчето.Направо ми стана жал за нашия.
                  Ненормално отношение, при положение, че луничавата подлога им се изплю в лицата в началото на сезона, а сега е несменяем титуляр с 3-4 гола от игра за целия сезон...
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Абе въпроса не е само в титулярното място.Вижте клипчето.Направо ми стана жал за нашия.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      П.С. Ще го продам още този кръг и мога да се хвана на бас, че ще излезе титуляр - навити за басче, че Барбуката ще е е титуляр през уикенда
                      И аз съм на това мнение. Както написах САФ мисли за отбора си не мисли за настроението на Барбуков! Напоследък сме пълна скръб в създаването на положения и успяваме само бързо-бързо...без много подавания да правим голове!
                      Обаче срещу Болтън ще трябва да атакуваме здраво така че само със скорост няма да стане. Барбуков при разиграванията е с класи над Грахчето!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Оня, Клоп е добра опция ...
                        Като идва, да не забраи да земе Хумелс на Алианц Арена ...
                        да, но още не се е е доказал ,че може да води голям отбор като Байерн . демек - пак ще взимаме недоказан тренер , особено в Европа . нещо Хайнкес от Леверкузен гледамче го спрягат усилено пък да видим ....

Коментар

Никакъв Манчо! Харесал съм си Тотнъм за съперник
                          Абе ако Бейл и Ван Дървар играят, мисля че Моят кон, ще го развинтят и ще е разноглед след мача, а Сезар ще се понаведе доста пъти с онова гадното движение в кръста
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Стана, защото в края на първото полувреме изпуснаха 2-3 чисти гола, при положение, че само още един решаваше мача... През второто полувреме нещата се обърнаха и въпреки че баварците имаха 1-2 опасни удара, Интер създаваха повече опасности и в крайна сметка се възползваха от 2 от тях.

По-долу някой написа, че този Брено за чеп за зеле не става, с което съм напълно съгласен. Не мога да си представя как такъв футболист играе в отбор като Байерн
                            +1
                            просто мача требваше да приключи първото полувреме. А второто да им разкъртим кошницата ...
                            Но ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                              Според мен, ако Бербатов е мъж, трябва да подаде молба за трансфер и да си тръгне от този отбор. Хубаво е да си футболист на Манчестър Юнайтед, но има ли смисъл при положение, че не играеш в големите мачове. Митко, покажи характер и си тръгни от този отбор по собствено желание
                              ей, това болднатото е ключа към бараката - Барбуката е женски полов орган, с уникален талант, който я го имат 10 футбалера в световен план, я не. Такъв беше в чорбата (нема такъв рев като неговия), такъв беше и в Германия (ама там не беше звезда), такъв беше и в Тотнеъм (като го върнаха назад думичка не каза), такаъв е и Юнайтед, макар да е 10 пъти по-голям талант от Рунтавия, а пък за путкинското му поведение в национала няма да говоря - само ванката Костов се е цупил повече от него на народа си - пфу. А можеше наистина да е много голяма звезда, ама от лятото го виждам или в галатасарай, или в бешикташ и фенербахче, или закотвен на пейката в юнайтед, където кротко да доизживява футблоната си кариера в очкаване на бенефиса (там поне ще е титуляр)

П.С. Ще го продам още този кръг и мога да се хвана на бас, че ще излезе титуляр - навити за басче, че Барбуката ще е е титуляр през уикенда

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                                aко вземат да се събудят не е фатално че отпаднахме . дано да си вземат поука и да назначат добър тренер
                                Оня, Клоп е добра опция ...
                                Като идва, да не забраи да земе Хумелс на Алианц Арена ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X