Баси.Много рекорди на тая Допингияда бе ...... опа ... Олимпияда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътХе-хе - кой ми казва Заю - някакъв пърчо с 20-тина поста и то само в спортната тема... просто така не съм се смял отдавна в Инвесторът !!!
Ей, съсел - а кога ще има подсъдими от ръководството на Мангал Подуене? Откъде така нареченият ви събственик - едно кирливо адвокатче - има пари да издържа футболен клуб, че и БФС-то и куп садии? Не си ли наясно, че той управлява парите на един международен престъпник, който е персона нон грата в целият цивилизован свят?/, ти ли си този с постовете
тъкмо се чудех къде ти е силата
явно да броиш!!??
цял живот съм си изкарвал парите от инвестиции, фондови пазари и rock'n'roll Тигре
цифрите са достъпни до всеки и всеки преценява, не да пишеш във форума на Инвестор те прави инвеститор
може да ти кажа ако реша на каква цена съм имал Медика
но ме кефи как ти говориш от името на народа, феновете на кремиковци и хората търгуващи на БФБ
Но да се върнем на тематати явно си по-добре запознат с финансите в ЛЕВСКИ и управлението при нас
радвам се!!!! ето нещо позитивно се е случило с теб след като претърпяхте този финансов крах...винаги е по-готино да се учиш от успелите, от колкото да оставиш да те управлява московски възпитаник криещ се зад гърба на един индиец, нищо не разбираш от футбол
очаквам да претърпите една лека метаморфоза и да започнете да играете крикет!!!
все пак индиеца е давал кинти и ако иска да си ги върне би трябвало да направи бинеса си по-познат
майтапя се Тигре
кажи сега след като при нас е ясно - Чорни, Патков, кинти, кажи си при вас как е - има ли подсъдими, има ли кражби от държавата, има ли ДЮШ, има ли го като икономически елемент - фк панчарево или трябва да се прекръсти на фк кремиковци, в пасивите на предприятието ли сте
1912, пожелавам ви по-скоро тази година да започнете редовно да играете на вашия стадион, нали знаеш защо, ти го пожелавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груевбраво на Терзиев - бронз. Това момче направо кърти - 3 мача му гледах и трите бяха туш (за съжаление единия беше в наша вреда). Май само борбата поддържа някакво ниво, явно без кинти абсолютно нищо не става, но поне имаме 5 медалиста - достатъчно за патрона на честванията на 60 годишнината на цициту, Гошко Първаноглу (или Гоце както му е партизанското име) да опъне килимчето и да се изтипоса най-отпред. След това пак ще си говорим за субсидии за спорта и всичко пак ще си остане на хартия.
Браво на момчетата и момичето от борбата, както и на Руми и естествено Данчо- дълбок поклон пред тях, всички останали обаче доста, доста разочароваха, или пък може би просто бяха представителна извадка на държавата ни - 4-5 супер таланта и 7 милиона тарикати на дребно
За осталите спортове или добро , или нищо
За Руми Нейкова - каквото и да се каже, ще е малко.
На следващата Олимпиада май само борци ще пращаме , че то и без това с борци-мутри сме известни по света, а с кисело мляко състезания нямаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Хе-хе - кой ми казва Заю - някакъв пърчо с 20-тина поста и то само в спортната тема... просто така не съм се смял отдавна в Инвесторът !!!
Ей, съсел - а кога ще има подсъдими от ръководството на Мангал Подуене? Откъде така нареченият ви събственик - едно кирливо адвокатче - има пари да издържа футболен клуб, че и БФС-то и куп садии? Не си ли наясно, че той управлява парите на един международен престъпник, който е персона нон грата в целият цивилизован свят?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груевбраво на Терзиев - бронз. Това момче направо кърти - 3 мача му гледах и трите бяха туш (за съжаление единия беше в наша вреда). Май само борбата поддържа някакво ниво, явно без кинти абсолютно нищо не става, но поне имаме 5 медалиста - достатъчно за патрона на честванията на 60 годишнината на цициту, Гошко Първаноглу (или Гоце както му е партизанското име) да опъне килимчето и да се изтипоса най-отпред. След това пак ще си говорим за субсидии за спорта и всичко пак ще си остане на хартия.
Браво на момчетата и момичето от борбата, както и на Руми и естествено Данчо- дълбок поклон пред тях, всички останали обаче доста, доста разочароваха, или пък може би просто бяха представителна извадка на държавата ни - 4-5 супер таланта и 7 милиона тарикати на дребноLife won't wait for you.
Коментар
-
браво на Терзиев - бронз. Това момче направо кърти - 3 мача му гледах и трите бяха туш (за съжаление единия беше в наша вреда). Май само борбата поддържа някакво ниво, явно без кинти абсолютно нищо не става, но поне имаме 5 медалиста - достатъчно за патрона на честванията на 60 годишнината на цициту, Гошко Първаноглу (или Гоце както му е партизанското име) да опъне килимчето и да се изтипоса най-отпред. След това пак ще си говорим за субсидии за спорта и всичко пак ще си остане на хартия.
Браво на момчетата и момичето от борбата, както и на Руми и естествено Данчо- дълбок поклон пред тях, всички останали обаче доста, доста разочароваха, или пък може би просто бяха представителна извадка на държавата ни - 4-5 супер таланта и 7 милиона тарикати на дребноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
http://olimpiada2008.gol.bg/article.php?id=39014
Още един медал.Браво на Терзиев!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътКой ръси обвинения в тенденциозност - най-сервилният лакей на Подуене - Ристу Четирите Дузпи !!!! Да му умрат децата на тоя дано !!!
1912-ий - за злочестина екземплярът бе откраднат от стадо подуенски фенове от ромски произход. Те не могат да четат, не знам за какво им е. За компенсация - виртуален вариант:
http://photo-forum.net/forum/read.ph...=#reply_964477ти пак не си изпил лекарствата си
Смехурко, гледам си започнал антикварна търговия, за да подпомогнеш Луписигурно си направил смеките, които те помолих да споделиш вчера с нас..и за да не се измъкваш като партизанин след нападение над мандра, пускам отново въпросите си от вчера
"за да не се влиза в излишни спорове по това колко е законно да не се плаща, какви задължения може да се разсрочват от фирмите в България...обясни със сметки прости, на базата на отчетите които публикуваха Лупи и другите умове, как точно панчарево е на печалба ще те помоля да цитираш и сумите по рекламните договори, само на сключените да помоля, иначе другото е научна фантастика, ето нали това ти е част от бизнеса да правиш икономически анализи съвет - ако случайно се затрудниш по някой приходи потръси хората от темата за кремиковци да ти дадат сумите а между другото панчарево още ли е пасив на кремиковци досега от случващото се и разрешенията които се дадоха,наистина излиза че за цецка важат някакви други закони... между другото има ли подсъдими от шефовете на пачарево???"
1912 пич, ако това е нещо свързано с Ботев не ставай придатък на фк кремиковцието ти една история
бизнеса ми е такъв че поне два пъти в месеца ходя до пловдив... и преди две години разбрах, че там където ходя работят двама пича от фирмата/тарторите/ ви и един от пичовете на локото....станахме приятели..та историята: преди три години мился дудучето е обикаляло заедно с други чорбари да правят ПОБРАТИМЯВАНЕ!!!! с фенове на други отбори...и в кръчмата в пловдив били наредени червени и жълти безалкохолни в знак на ВЕЧНА ДРУЖБА
и знаеш алкохол-безалкохолно и така няколко пъти и побратими ли се, както се казва
но какво се случи тази година??? след като отнеха лиценза на фк кремиковци, дудучето и другите скочиха веднага с/у своя побратим - Ботев
как и на тях е трябвало да се отнема лиценза, колко нередовни били и т.н. смяхме се доста с пичовете в пловдив
така че внимавай пич с кой се побратимяваш
и теб ще те продадат само и само да си платят заплатите
Коментар
-
Кой ръси обвинения в тенденциозност - най-сервилният лакей на Подуене - Ристу Четирите Дузпи !!!! Да му умрат децата на тоя дано !!!
1912-ий - за злочестина екземплярът бе откраднат от стадо подуенски фенове от ромски произход. Те не могат да четат, не знам за какво им е. За компенсация - виртуален вариант:
http://photo-forum.net/forum/read.ph...=#reply_964477Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар